Számtalan művészt ismerünk, akik több téren is megmutatták tehetségüket. Vannak énekesnők, akik a karrierjük mellett színészkednek vagy modellkednek, vannak színészek, akik rendezőként vagy festőként is remekelnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aranytorkú francia színésznők
2014. május 16. 14:48
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline |
szerintem egyáltalán nem énekelnek jól
2014. május 16. 15:07
nem is ,tudom, nem ismerem őket,de ennél többet vártam egy aranytoroktól
2014. május 16. 16:47
Én nagyon bírom Marion Cotillard színésznőt és nincs is olyan rossz hangja
2014. május 16. 17:02
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219632 Azonosító: 59785 offline |
Persze, hogy nem tudjátok, kicsodák ezek a tehetségek, mikor semmi olyat nem hallgattok meg, amit nem ad le a Viva.
Hogy én mennyire imádom ezt a cikket, köszönöm szépen. Jó végre nem angol anyanyelvű hírességekről olvasni. Gyönyörű hangja van mindegyikőjüknek. Aki ezt nem hallja, beutaltatom a fülészetre.
Hogy én mennyire imádom ezt a cikket, köszönöm szépen. Jó végre nem angol anyanyelvű hírességekről olvasni. Gyönyörű hangja van mindegyikőjüknek. Aki ezt nem hallja, beutaltatom a fülészetre.
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Sally Sparrow
2014. május 16. 17:39
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 794 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline |
Ezek közül a legtöbb nem rendelkezik túlságosan egyedi, és erőteljes hanggal. Az, hogy valaki mennyire jó énekes, az is meghatározza, hogy hogyan bánik az énekhangjával, hogyan adja elő magát. Egy színészből nagyon ritkán lesz igazán jó, gyakorlott, tapasztalt énekes. Ettől függetlenül örülök, hogy végre nem Dzsásztinbíbörről, meg Májliszájruszról van szó a cikkben!
2014. május 16. 19:04
cs.vera45 egyetértek veled.
De nagyon jó cikk lett!
(És mostanában nagyon divatos az, hogy színészek énekeljenek egy filmben).
De nagyon jó cikk lett!
(És mostanában nagyon divatos az, hogy színészek énekeljenek egy filmben).
2014. május 16. 23:20
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Szandi0820 @ 2014.05.16. 17:02)
Persze, hogy nem tudjátok, kicsodák ezek a tehetségek, mikor semmi olyat nem hallgattok meg, amit nem ad le a Viva.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 17. 03:15
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Jessz! Örülök a franciás cikknek, bár már mindegyikőjüket ismertem, attól még tetszett. Charlotte-ért és Marion-ért amúgy is odáig vagyok... Remélem, készül majd második rész vagy valami ehhez hasonló cikk. Gratulálok az írónak!
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Jolie_77
2014. május 17. 09:55
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Újabb érdekes cikk, gratulálok Jolie.
Isabelle Adjani régebben nagyon népszerű volt, de mostanában alig hallani róla. Julie Delpyről tudtam, hogy rendez, azt viszont nem, hogy énekel is.
Isabelle Adjani régebben nagyon népszerű volt, de mostanában alig hallani róla. Julie Delpyről tudtam, hogy rendez, azt viszont nem, hogy énekel is.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 17. 10:31
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Színésznő léptükre nem ismerem őket
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett