Tegnap jelent meg az 54. Walt Disney-klasszikus, a Big Hero 6 előzetese. A stúdió új meséje egy Marvel-képregényen alapul.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Disney legújabb dobása — előzetes
2014. május 23. 17:30
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2014. május 23. 17:38
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Aranyos kis mese.
Majd mindenképp megnézem
huhi
:rohogo:
2014. május 23. 17:45
Én már rég nem vagyok oda a Disney animációs meséiért, leragadtam a Toy Story kettőnél meg a Szörny Rtnél, azokat szerettem, sőt, most is képes vagyok megnézni, aranyos mesék, viszont ezeket az újabbakat már nem bírom végigülni, a Dsineynek még a meséi is másabbak, mint anno. Pesze, vicces meg aranyos, de mégis valami elveszi a Disneys varázsát
2014. május 23. 17:49
valahogy nekem a classikus disney jobban teccik,ezek mostanra már csak kiszámítható mai gyerekekenek nyomassuk és pénz is kell filmek
2014. május 23. 19:09
Kíváncsi vagyok erre a mesére. Én nagyon szeretem a Disney meséket, az összes egytől-egyig nagyon jó szerintem. Az előzetes alapján ez a mese is nagyon jónak tűnik, nekem egyértelműen felkeltette az érdeklődésemet.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. május 23. 19:11
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Jónak ígérkezik,már várom
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.