Kiáll magáért a világ legrondább nője
2014. június 01. 18:49
NormanManga44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 226587 offline |
Szegény! De nagyon kitartó !
Sok szerencsét neki!
Sok szerencsét neki!
2014. június 01. 18:59
Itt is leírom, amit egy másik cikknél.
Azt mondani rá, hogy ronda, olyan, mintha a zenére mondanád, hogy nem ízlik, vagy hogy a filmnek nincs jó szaga.
Nagyon tiszteletre méltó amit csinál, minden elismerésem.
Utálni és megvetni azokat az embereket kéne, akik öngyilkosságra buzdítják, illetve a világ legcsúnyább nőjének nevezik. Szánalom.
Azt mondani rá, hogy ronda, olyan, mintha a zenére mondanád, hogy nem ízlik, vagy hogy a filmnek nincs jó szaga.
Nagyon tiszteletre méltó amit csinál, minden elismerésem.
Utálni és megvetni azokat az embereket kéne, akik öngyilkosságra buzdítják, illetve a világ legcsúnyább nőjének nevezik. Szánalom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 01. 19:01
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Undorodom az olyan 'emberektől', akik elítélik a másikat a külsejük alapján. Lizzie történetéről már régebben is hallottam, sőt, azt hiszem először egy műsorban láttam, és hihetetlenül inspiráló hatású, hogy másokon próbál segíteni, holott mindig beszólogatnak neki. Pedig nem is tehet erről.. Viszont az nagyon elszomorító, hogy lassan egy csepp empátia sem szorul az emberekbe..
Szandi0820
2014. június 01. 19:30
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Nagyon sajnálom ezt a nőt inkább megértést kellene táplálni iránta nem bántani és gúnyolódni rajta.
Jaj de rosszak az emberek elítélni valakit a betegsége miatt nagyon csúnya dolog.
Gúnyolódni azt tudnak először inkább nézzen mindenki magába NEM MÁS KÁRÁN NEVESENEK!!!
Jaj de rosszak az emberek elítélni valakit a betegsége miatt nagyon csúnya dolog.
Gúnyolódni azt tudnak először inkább nézzen mindenki magába NEM MÁS KÁRÁN NEVESENEK!!!
2014. június 01. 19:34
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
sofia az adatlapodat elnézve inkább húzzál vissza barbiezni... gyökér.
2014. június 01. 19:39
Én nagyon sajnálom nem tehet róla, hogy így született!! Nem azt akarom mondani, hogy legyenek az utáloi is olyanok, de képzeljék az ő helyébe, nem hiszem, hogy jól esne nekik a sértegetés!!!
2014. június 01. 19:44
sofia k.Hogy rohadnál meg te elmebeteg àllat! Hogy lehetsz ennyire hülye és szìvtelen???? Most èn se mutatom ezzel kapcsolatban a jó oldalamat...
Szerintem szèp mindenkinek van valamije, ami szèppé teszi. Lehet, hogy az arca nem szép, de aranyszìvű, kedves és aranyos. Ez teszi őt széppé.
Sofia k nem tudom, hogy nèzel ki arcilag. De az biztos, hogy TE vagy a világ legrondább embere, mert egy vadbarom vagy! Csajok, sràcok, lehet támadni. x
Szerintem szèp mindenkinek van valamije, ami szèppé teszi. Lehet, hogy az arca nem szép, de aranyszìvű, kedves és aranyos. Ez teszi őt széppé.
Sofia k nem tudom, hogy nèzel ki arcilag. De az biztos, hogy TE vagy a világ legrondább embere, mert egy vadbarom vagy! Csajok, sràcok, lehet támadni. x
2014. június 01. 19:54
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline |
Szerintem nagyon inspiráló személyiség, és ha szegényke nem lenne beteg, még gyönyörű is lehetne.. Nem értem az utálkozókat.. Support..
2014. június 01. 19:58
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline |
szegény nő, ez egyszerűen undorító, amit vele csinálnak!!! >:( így született, nem magától lett ilyen!!! bántott valakit? beszólt valakinek, vagy megsértette? akkor meg miért is legyen öngyilkos, ha??? nem tett semmit, csupán megszületett, másmilyen testben, mint a többiek, ÉS AKKOR MI VAN??? felfordul a gyomrom az ilyen negatív, rosszindulatú gerinctelen emberektől, akik bántják ezt a nőt ahelyett, hogy elismernék, hisz nem adja fel, és segít másokon úgy, hogy közben őt is bántások érik! ez tiszteletreméltó, nem mindenki képes rá!!! akkor mégis miért kell ezt csinálni vele? gusztustalan >.<
2014. június 01. 20:04
almababavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 212642 offline |
szegény (((( hogy ezek az emberek hogy bírneak úgy elaludni hogy egy ártatlan lelket piszkálnak ? gondoltak már esetleg arrra hogy ők is lehettek volna akár ilyenek ? vagy arra hogy amikor ez a fiatal núő lefekszik aludni vajon mit érezhet? mert ezen nem ártana elgondolkodni !!!!!!!!!
2014. június 01. 20:23
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Szegénynek,el sem tudom képzelni mit kell átélnie ezekkel az utálkozó beszólásokkal... Bár,mivel elég empátia szorult belém,így sejtem...
Valóban a belső az ami széppé tesz,nem a rengeteg make-up és csillogó-villogó hibátlan bőr... Ezáltal ő is szép!
Valóban a belső az ami széppé tesz,nem a rengeteg make-up és csillogó-villogó hibátlan bőr... Ezáltal ő is szép!
2014. június 01. 20:55
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nem értem miért kell egy ilyen csodás személyt zaglatni,ő egy igazi példakép.Senki se tudja min,hogy ő min megy keresztül,s mégis milyen bátor
2014. június 01. 21:07
menörusherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 203022 offline |
Istenem elég baj az neki hogy beteg nem hogy még öngyilkolásra buzdítsák chh szánalmasak !!!!!!!! még ilyent és mogyeszka egyet értek veled
2014. június 01. 21:26
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline |
Mindenki nagyon szépeket írt, én is egyetértek velük, azonban az a baj a mai fiatalsággal, hogy amíg egyedül elgondolkoznak rajta és megértik, addig bandában csak a hülyülés és "menőzés" megy, és akkor már senki nem állna ki mellette, és mondaná el ezeket, amiket leírtatok. Bocs, ha valakit megbántottam, ez nem mindenkire érvényes, természetesen.
2014. június 01. 21:45
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Szörnyű, hogy egyeseknek (néha felnőtt embereknek!) annyi esze van, hogy olyasmiért bántanak valakit, amiről nem tehet. És az, hogy ölje meg magát... miért is? Ő is csak ember, ugyanannyi joga van az élethez, mint bárki másnak.
Zuchinii9: ez nem teljesen igaz. Azok, akik "bandázás" miatt képesek gúnyolódni valakin, gyakran egymagukban sem jobbak, de nyilván vannak kivételek. Mondjuk, az ilyenek még rosszabbak, mint akik minden helyzetben csúfolják szegényt.
Zuchinii9: ez nem teljesen igaz. Azok, akik "bandázás" miatt képesek gúnyolódni valakin, gyakran egymagukban sem jobbak, de nyilván vannak kivételek. Mondjuk, az ilyenek még rosszabbak, mint akik minden helyzetben csúfolják szegényt.
Szandi0820
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.