Ismét hazánkba látogat a Papa Roach
2014. június 08. 13:30
|
|
bettuska0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201423 offline
|
I can't wait :3
2014. június 08. 13:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.06.08. 13:10)
Semmi sértés de szerintem olvasd el még egyszer az "én és a linkin park" részt. 2000 év végén kaptam a kazettát azóta rajongom értük, VISZONT kijelentettem hogy az új dolgaik szarok hiába voltam többször is a koncertjükön. A Papa Roach számomra mindig is a farvízen felúszó nu metal banda volt akkoriban. Megéltem azt a korszakot zselézett haj bő gatya mindenkinek, limp bizkit, linkin park, papa roach, slipknot stb zenekarok lemezeit pörgettük és még sorolhatnám 
Akkor mégsincs olyan sok különbség közöttünk
2014. június 08. 14:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én megyek, én megyek.
El se hiszem. *.*
2014. június 11. 13:21
|
|
BettyArmstrongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 221419 offline
|
Basszus, milyen jó lenne menni! Csak hát a szülő-téme mint mindig, most is előjön...
LexiCobain és xDemonswithRyux :
Valamilyen szinten egyet kell értsek veletek ( hozzátenném, nagy mértékben) ám meg kell említeni, hogy a mostani tinédzserek közül némelyek kezdenek "észhez térni", míg másoknak a jó ízlés alap dolog, és nem mindegyikünk csorgatja a nyálát a dzsásztinbíbör-vándájreksön féle dolgokra. Lehet, hogy az én stílusomon is találnátok kifogásolni valót, ám nekem és igen sok fiatalnak a környezetemből még jelentenek valamit azok a "régi, nagy nevek".
LexiCobain és xDemonswithRyux :
Valamilyen szinten egyet kell értsek veletek ( hozzátenném, nagy mértékben) ám meg kell említeni, hogy a mostani tinédzserek közül némelyek kezdenek "észhez térni", míg másoknak a jó ízlés alap dolog, és nem mindegyikünk csorgatja a nyálát a dzsásztinbíbör-vándájreksön féle dolgokra. Lehet, hogy az én stílusomon is találnátok kifogásolni valót, ám nekem és igen sok fiatalnak a környezetemből még jelentenek valamit azok a "régi, nagy nevek".
2014. augusztus 23. 16:32
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
Hihetetlen jó volt a Papa Roach koncertje! Szétverettem magam az első sorért, és még mindig sajog a kordon helye, de MEGÉRTE ♥
2014. szeptember 02. 20:30
|
|
bettuska0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201423 offline
|
3. koncertem volt, imádtam,2x is pacsiztam Jacobyval. *o* \o/
2014. szeptember 27. 14:22
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
John Newmanen voltam
Imadtam <3
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: