Rövidhíreinkből kiderül, ki váltott hajszínt, ki törölte Twitter-profilját és ki érettségizett le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt sztori, amiről lemaradhattál
2014. június 10. 20:23
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Naya, grat! Szerintem jobb is néha ha a sztárok törlik onnan magukat. Főleg ha ennyire híresek, akkor kapnak hideget-meleget. Arról nem is tudtam, hogy Leával összekaptak
Mi történt?
Laura-nak is gratulálok! Ügyes volt. Kár, hogy a mi sulinkban nem ilyen az érettségi
mi nem öltözünk be így, nincs ilyen sapkánk vagy mi
Laura-nak is gratulálok! Ügyes volt. Kár, hogy a mi sulinkban nem ilyen az érettségi
2014. június 10. 20:27
Laurának gratulálok! Raven-Symoné haja nagyon furcsa, nekem egyáltalán nem tetszik.
2014. június 10. 20:28
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Nayat valamiért megértem az utóbbi időben sok bántást kapott.
Lauranak gratulálok!
Remélem nem Kristen Bell lesz ,mert egyáltalán nem szép. Nem is illik a szerephez.
Lauranak gratulálok!
Remélem nem Kristen Bell lesz ,mert egyáltalán nem szép. Nem is illik a szerephez.
2014. június 10. 20:35
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Gratulálok Laura Marano-nak!
2014. június 10. 20:37
Selena és David ♥ Á régi szép idők
Gratulálok Lauranak
2014. június 10. 20:38
|
|
noncsi1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 205167 offline
|
Egyszer volt???
én erről még soha nem halottam a húgommal szívesen megnézem mert a jégvarázsra is elrángatott valaki privibe megtudná írni hogy kb hány karikás lesz mert és nem értek ezekhez
én erről még soha nem halottam a húgommal szívesen megnézem mert a jégvarázsra is elrángatott valaki privibe megtudná írni hogy kb hány karikás lesz mert és nem értek ezekhez
2014. június 10. 20:42
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon rendes Selenától
2014. június 10. 20:49
De jó is volt mikor még Alex meg ilyenek mentek a tv-be
Rendes volt tőle.Nayát csak sajnálom,tudom milyen érzés mikor minden összejön,én is sokszor csináltam olyanokat,hogy felfüggesztettem az fb-m mert elegem lett
2014. június 10. 20:49
Selena helyében én is büszke lennék a "bátyámra"Várom már azt a filmet.
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: