Senkit sem ért meglepetésként, de menedzsere bevallotta a nyilvánvalót – Britney állandóan playbackel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney nem tud lenyomni egy másfél órás élőshow-t
2014. június 15. 16:08
2014. június 15. 16:12
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline |
Gyenge kifogás, hogy közbe táncol... Milyen érdekes, hogy Lady Gaga, Beyonce letudnak nyomni két órás showt playback nélkül.
Tisztelem Britneyt, de csak a régi idők miatt, egyáltalán nem azért, mert irreálisan magas árakat kérnek az emberektől azért, hogy lássák őt tátogni.
Tisztelem Britneyt, de csak a régi idők miatt, egyáltalán nem azért, mert irreálisan magas árakat kérnek az emberektől azért, hogy lássák őt tátogni.
2014. június 15. 16:13
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Ezen nem lepődök meg. Van egy-két jó száma, de amúgy nyivákolós a hangja, és ezt nem bírom...
2014. június 15. 16:13
A többi sztár playback nélkül is el tudja kápráztatni a közönséget.
2014. június 15. 16:16
Remélem, nem fog mindenki agyba-főbe támadni a fogalmazás miatt, Britney a legnagyobb kedvencem, mégis ugyanúgy le tudom írni, mint Biebert, ha kell, és nem azért, mert nem szimpatikus, hanem mert ilyen cikkeknél ez a dolgom. De a cikkhez is hozzászólva, sajnos már rég leírta magát a szememben ahhoz, hogy érdekeljen, mit produkál élőben, érdekes módon Pink a levegőben akrobatikázva képes színvonalas előadást nyújtani.
2014. június 15. 16:18
És akkor a zenészek, akiknek játszani kell a zenét mit mondjanak? Már elnézést, de ez egy kicsit gyenge kifogás. Személy szerint inkább mondanám, hogy ne táncoljon, és énekeljen élőben, minthogy playback-eljen, de ez csak az én véleményem, ettől még ugyanúgy szeretem a zenéjét.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. június 15. 16:23
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Ez tényleg nem a legjobb kifogás... akik elmennek, hogy megnézzék őt élőben, szerintem vígan meglennének a tánc nélkül is, ha helyette tényleg élőben hallhatják, ahogy énekel...
2014. június 15. 16:26
Idézet
olyan nincs, hogy végigtáncolj egy kilencven perces műsort és énekelj ezalatt
Ennél gyengébb kifogást keresve sem találhattak volna. Sosem fizetnék ki olyan előadóért egy forintot sem, aki nem tisztel meg annyival, hogy élőben énekel. Britney egyébként gyerekkori kedvencem, a mai napig imádom hallgatni a régebbi dalait, de ami tény az tény.
Beyla
2014. június 15. 16:27
Milyen meglepő, ezt legalább 10 éve tudjuk, ha nem régebben xD
2014. június 15. 16:29
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Mindig tudtam, hogy Brit a koncert 99%-ában playbackel, ettől függetlenül kedvelem őt. Viszont belegondolhatnának a szervezők, hogy ez így nem annyira okés, hisz nem azért fizetnek ki nem kevés pénzt a rajongók, hogy a CD-t hallgassák (azt otthon is megtehetik). Én Britney helyében kevesebbet táncolnék meg akrobatikáznék és többet énekelnék...
Ildikócska10
2014. június 15. 16:31
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2014.06.15. 16:29)
Mindig tudtam, hogy Brit a koncert 99%-ában playbackel, ettől függetlenül kedvelem őt. Viszont belegondolhatnának a szervezők, hogy ez így nem annyira okés, hisz nem azért fizetnek ki nem kevés pénzt a rajongók, hogy a CD-t hallgassák (azt otthon is megtehetik). Én Britney helyében kevesebbet táncolnék meg akrobatikáznék és többet énekelnék...
Én is ezt javasolnám Britneynek. És tényleg örülnék annak, ha nem playback-elne ,hanem élőben énekelne.
2014. június 15. 16:39
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Talán ha eleve úgy készítették volna fel, akkor bírta volna. Mert nem rémlik, hogy pl a rockénekes egy helyben állnának, mégis le tudnak nyomni lazán egy showt. De ezen már kár rágódni.
2014. június 15. 16:41
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Ezt eddig is lehetett tudni de milyen érdekes h pl. Gaga végigtud ugy tolni egy egész turnét hogy énekel és közben táncol is! Szóval nem kell terelni. Még a 67 éves Chernek is sikerül ez!
2014. június 15. 16:45
Kár érte.Pedig szép hangja van.Bár az is megoldás lenne,ha nem ugrálna és táncolna annyit,hanem állna egyhelyben és normálisan elénekelne valamit.Azért ez mégiscsak átejtés.Szegény rajongói nem azért fizetnek ki rengeteg mánit ebben az amúgy is szegény világban,hogy ugyanazt hallgassák meg élőben,mint itthon egy egyszerű CD-n.Ettől függetlenül kedvelem Britney-t.LexiCobain egyetértek!
2014. június 15. 16:45
Ezt enélkül is lehetett tudni, mert csodálkoztam, hogy a nagy ugrálás közepette, hogy marad pontosan olyan a hangja, mint a lemezeken. Ilyenkor azt tanácsolom neki, hogy hagyjon fel a színpadon való rohangálással, üljön le a színpad közepén egy székre, és úgy énekeljen, ha már ilyen ostoba ürügye van arra, miért nem tud élőben énekelni.
2014. június 15. 16:46
Nem újdonság. Neki soha nem is az éneklés volt az erőssége, hanem maga a show, de sajnos, az Onyx Hotel turné volt az utolsó turnéja, ami profi volt. (pedig akkor is voltak gondok) Azóta mintha krvr unná az egészet. A mozgása is darabos lett és táncelemek helyett aerobik elemeket használ, hajat dobál + járkál. Amikor pedig 1-1 koncerten, ha bemeri vállalni az élőben való éneklést, akkor a tiszta hangok a legnagyobb ellenségei. Szeretem Britneyt (különösen a régi) nem bántani akarom, de muszáj lesz kezdenie magával valamit.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2014. június 15. 16:46
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Amúgy meg olyan irritáló hangja kevés embernek van a világon, mint Britney Spears-nek. ( Madonna, Christina Auilera és Britney élőben valahonnan 2004-ből hallgassátok meg, szörnyű, egyszerűen szörnyű, a Lika a virgin-nel kezdenek, aztán a Hollywood-ot énekli Madonna ).
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni