Véget ért Az Ének iskolájának második évfolyama, melyben Berki Artúr lett az osztályelső. A győztes zeneösztöndíjat, egymillió forintot, egy utazást és további ajándékokat kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
2014. június 16. 09:39
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline |
Nem ő érdemelte volna, azmég nem is baj, hogy maximalista, de azért ennyire.........ez beteges volt.....meg az a lenyalt haj.....arra nem is mondok semmit...
2014. június 16. 09:46
Nem néztem,mert szerintem hülyeség ez az egész,de ha már megnyerte gratulálok neki
2014. június 16. 09:50
Nem ő érdemelte volna meg sokkal jobbak i vannak nála!!!!
2014. június 16. 09:52
Végig néztem az össz adást,és örülök h ő nyert,mert nagyon jó hangja van és megérdemelte!!!!!
2014. június 16. 10:01
Tóth Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.06. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 223839 offline |
Kitti45 nek igaza van az a haj szörnyű.Nem ő érdemelte meg nem is az, hogy cig...ny hanem voltak nála jobbak is pl:Tóth Kiara,és Vivien (és nem tom milyen vivien)szerintem nekik kellet volna megnyerniük.
2014. június 16. 10:03
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Egyáltalán nem értek egyet a döntéssel. Számomra három lehetséges győztes volt: Sztojka Vanessza, Mata Ricsi, Radics Jani. És hármójuk közül egyértelműen Radics Janit mondanám. Az ő fejlődése látványos volt, mind zeneileg mind pedig személyiségében. Annyira ő érdemelte volna meg. Artúr meg is mondta, hogy őt nem érdekli a győzelem. Akkor mi a francért kell elvenni ennek a lehetőségét attól akinek ez sorsfordító lett volna. Artúr gazdag és mindent megkap amit csak szeretne. Igen, valóban elképesztő a hangja, de nem ő volt a legjobb. Szóval nekem ez hatalmas csalódás volt.
2014. június 16. 10:11
Nos nem akarom szegényt leszólni a kinézete és származása miatt.....Tény hogy nagyon jó énekes, és nem mellesleg az egyik osztálytársam ismerőse....nem neki szurkoltam. Én amúgy leginkább Mata Ricsi szurkoltam.... Nagyon ügyes 11 (vagy 12?) éves létére, gyönyörű a hangja és az énektechnikája is jó.
Ráadálsul ő nagyon megérdemelte volna, a kis szerény de mégis nagyon tehetséges fiú...(és ugyebár az anyagi háttere nem a legjobb)..^^
De még Kiarának is szurkoltam.
Ráadálsul ő nagyon megérdemelte volna, a kis szerény de mégis nagyon tehetséges fiú...(és ugyebár az anyagi háttere nem a legjobb)..^^
2014. június 16. 10:17
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Idézet (syscat @ 2014.06.16. 10:11)
Nos nem akarom szegényt leszólni a kinézete és származása miatt..Tény hogy nagyon jó énekes, és nem mellesleg az egyik osztálytársam ismerőse..nem neki szurkoltam. Én amúgy leginkább Mata Ricsi szurkoltam.. Nagyon ügyes 11 (vagy 12?) éves létére, gyönyörű a hangja és az énektechnikája is jó.
Ugyanezt akartam én is leírni. Ricsi (szerintem) ezerszer jobban megérdemelte volna a győzelmet a hangja miatt. (plusz neki(k) jobban kellene a pénz, mint Artúrnak)
2014. június 16. 10:21
Szerintem úgy a csapat másik fele,körülbelül, jobban megérdemelte volna a győzelmet. De azért gratulálok neki.
2014. június 16. 10:22
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Egyáltalán nem értek egyet a döntéssel!! Jó hangja van,ehhez kétség sem fér,de nem ő a legjobb,és legtehetségesebb.Mata Ricsi a legtehetségesebb gyerek akit valaha láttam(hallottam) és ő érdemelte volna meg az első helyezést!!!!Nagyon igazságtalan volt a verseny!
2014. június 16. 10:29
De tudtam. Egyszer néztem és hülyeségből mondtam,hogy majd ő nyeri meg! És tessék Gratulálok neki ^^
2014. június 16. 10:29
Nem szerettem. Szerintem Kiarának vagy Mata Ricsinek kellett volna nyerni.
2014. június 16. 10:39
Ez a műsor kész vicc. Szerintem se neki kellett volna megnyernie, nála voltak sokkal jobbak is. Én Radics Janinak drukkoltam, kár, hogy végül nem ő nyerte. De azért gratulálok Artúrnak is.
Én Varga Viviennek szurkoltam. Bár mindegyikük megérdemelte volna a győzelmet. Gratulálok Artúrnak!
Sztojka Vanesszának kellett volna nyerni!!!!Rá igazán nem gondoltam volna...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni