Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
2014. június 16. 10:39
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
Gratulálok neki, megérdemelte!
2014. június 16. 10:54
Ismerősöm nézi ezt az Ének iskoláját, és tegnap, ahogy kapcsolgattam unalmamban, megláttam, hogy egy lány énekel, azt hiszem a Tóth Kiara volt, és nekem tetszett, amit ő adott elő. Amit Artúr - vagy hogy hívják - produkál kevésbé olyan jó, mint Kiaráé.
2014. június 16. 10:55
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Annyira tudtam, hogy valaki olyan fog nyerni akire nem is gondoltam esélyesként. Én Radics Janinak szurkoltam nagyon, neki az összes előadása olyan tökéletes volt. Viszont a többieknek is mind jó hangjuk volt már itt a végére, azok akik gyengébbek voltak, már kiestek. De azért szerettem volna, ha olyan nyeri meg akinek anyagilag is sokat jelentett volna a nyeremény...
2014. június 16. 11:02
A verseny elejétől neki szurkoltam. Ez a fiú maga a TEHETSÉG!!!
Azért is ő a kedvencem, mert van stílusa. Kapott egy dalt, és zseniálisan elénekelte! A saját stílusát mindig belecsempészi a dalba, amitől egyedi lesz.
Azért is ő a kedvencem, mert van stílusa. Kapott egy dalt, és zseniálisan elénekelte! A saját stílusát mindig belecsempészi a dalba, amitől egyedi lesz.
2014. június 16. 11:05
Szerintem a 6 döntős közül mindenki megérdemelte volna a győzelmet, de örülök hogy Artúr nyert.
2014. június 16. 11:17
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Abszolut megérdemelte, nekem annyira nem volt kérdéses, hogy ki nyeri.Nagyon tehetséges és hallani, hogy nagyon képzett!
2014. június 16. 11:24
Szerintem megérdemelte a győzelmet, mert nagyon tehetséges. Örülök neki, hogy ő nyert. Gratulálok neki!
2014. június 16. 11:30
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
Az alázat és a szorgalom eredménye emellett iszonyatosan jó hangja van és érzéke van a zenéhez !! Szóval gratulálok neki megérdemelte . Másrészt ez a műsor az amit szívesen néz a család mert itt tényleg tehetséges gyerekek vannak és még tiszták nem úgy mint az xfaktorban az a Krasznai ... Várom a következő szériát ( Kurcz Szandinak igaz az előző évfolyamban volt de eszméletlen különleges egyedi hangal van megaldva !!)
2014. június 16. 11:41
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Gratulálok neki!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni