A briteknél is hódít Elsa
2014. június 21. 17:45
Egyébként nekem is tetszik az Elsa név. Jól cseng,kedvesnek tűnik és elegánsnak
2014. június 21. 18:04
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Szerintem kifejezetten szép név az Elsa!
2014. június 21. 18:04
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Én biztosan nem adnám a gyerekemnek egy rajzfilm figura nevét,lehet szép a név de akkor sem tudnám a gyerekemet elnevezni róla.
Úgy látom újabb trend látott napvilágot a nevek terén.
Úgy látom újabb trend látott napvilágot a nevek terén.
2014. június 21. 18:32
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Ezt sosem szerettem, szerencsétlen gyerek egy akkor divat film vagy mesehős nevét viseli és mit csinál ha kimegy a divatból. A jégvarázst hamar követi egy újabb animációs film és akkor mi lesz... átnevezik a gyerekeket???
2014. június 21. 19:33
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Elsa szép név,igy nem csodálkozom a népszerűségén
2014. június 21. 19:53
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Elsa tényleg egy szép név. Végülis megértem a szülőket.
2014. június 21. 20:39
Az Elsa szép név bár én nem adnám a gyerekemnek sőt egy filmszereplő után se nevezném el de hát ők tudják...
2014. június 21. 21:16
Az Elsa mint név neekm is tetszik, magát a karaktert is imádom a Frozenben. Az Olaf mint név meg nagyon tetszik
2014. június 21. 21:42
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Annyira gáz, hogy valaki képes Khaleesinek elnevezni a lányát, amikor az egyáltalán nem egy nevet, hanem a királynői titulust jelöli a filmben
Értem én, hogy jól hangzik, de ez olyan, mintha a fiamat mondjuk Szultánnak nevezném el :"D
Az Elsa különben szép név. Csak vicces, hogy ha majd x év múlva a kislány megkérdezi, hogy miért ez a neve, akkor az lesz a válasz, hogy azért, mert valamikor régen egy mese hirtelen felkapott lett és minden anyuka a főhősről nevezte el a lányát. Mondjuk ha a Frozen is nagy kalasszikus lesz, és akkor is fogják nézni a gyerekek, lehet tetszeni fog nekik, hogy ugyanaz a nevük, mint a főszereplő hercegnőnek. Én például baromira örültem volna kiskoromban (még most is) ha mondjuk egy disney karakter úgy hívnak, mint engem.
Csak az a rossz ebben, hogy most tömegesen mindenki az Elsa nevet fogja adni a lányának és így elveszik a különlegessége.
Az én fiam meg Olaf lesz na!
Értem én, hogy jól hangzik, de ez olyan, mintha a fiamat mondjuk Szultánnak nevezném el :"D
Az Elsa különben szép név. Csak vicces, hogy ha majd x év múlva a kislány megkérdezi, hogy miért ez a neve, akkor az lesz a válasz, hogy azért, mert valamikor régen egy mese hirtelen felkapott lett és minden anyuka a főhősről nevezte el a lányát. Mondjuk ha a Frozen is nagy kalasszikus lesz, és akkor is fogják nézni a gyerekek, lehet tetszeni fog nekik, hogy ugyanaz a nevük, mint a főszereplő hercegnőnek. Én például baromira örültem volna kiskoromban (még most is) ha mondjuk egy disney karakter úgy hívnak, mint engem.
Csak az a rossz ebben, hogy most tömegesen mindenki az Elsa nevet fogja adni a lányának és így elveszik a különlegessége.
Az én fiam meg Olaf lesz na!
2014. június 21. 22:30
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Hát ez várható volt... Csak már kissé kezd unalmassá válni,ez a hatalmas láz a Jégvarázs körül... Ugye,nem csak nekem?
Oké,nagyon klassz mese,de ne vigyék ennyire túlzásba...
Oké,nagyon klassz mese,de ne vigyék ennyire túlzásba...
2014. június 21. 23:28
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
szerintem az Elsa nagyon szép név, de a Kristoff-ról nekem személy szerint egy krumpli jut eszembe, a Sven meg valami svéd vagy ilyen külföldi név, tehát ez olyan, mintha pl engem nem Katának, hanem Katie-nek hívnának.
mogyeszka, nem csak neked:S
mogyeszka, nem csak neked:S
2014. június 22. 10:19
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 289 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline |
Szép név az Elsa. Nekem tetszik.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.