A briteknél is hódít Elsa
2014. június 21. 17:45
Egyébként nekem is tetszik az Elsa név. Jól cseng,kedvesnek tűnik és elegánsnak
2014. június 21. 18:04
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Szerintem kifejezetten szép név az Elsa!
2014. június 21. 18:04
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Én biztosan nem adnám a gyerekemnek egy rajzfilm figura nevét,lehet szép a név de akkor sem tudnám a gyerekemet elnevezni róla.
Úgy látom újabb trend látott napvilágot a nevek terén.
Úgy látom újabb trend látott napvilágot a nevek terén.
2014. június 21. 18:32
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Ezt sosem szerettem, szerencsétlen gyerek egy akkor divat film vagy mesehős nevét viseli és mit csinál ha kimegy a divatból. A jégvarázst hamar követi egy újabb animációs film és akkor mi lesz... átnevezik a gyerekeket???
2014. június 21. 19:33
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Elsa szép név,igy nem csodálkozom a népszerűségén
2014. június 21. 19:53
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Elsa tényleg egy szép név. Végülis megértem a szülőket.
2014. június 21. 20:39
Az Elsa szép név bár én nem adnám a gyerekemnek sőt egy filmszereplő után se nevezném el de hát ők tudják...
2014. június 21. 21:16
Az Elsa mint név neekm is tetszik, magát a karaktert is imádom a Frozenben. Az Olaf mint név meg nagyon tetszik
2014. június 21. 21:42
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Annyira gáz, hogy valaki képes Khaleesinek elnevezni a lányát, amikor az egyáltalán nem egy nevet, hanem a királynői titulust jelöli a filmben
Értem én, hogy jól hangzik, de ez olyan, mintha a fiamat mondjuk Szultánnak nevezném el :"D
Az Elsa különben szép név. Csak vicces, hogy ha majd x év múlva a kislány megkérdezi, hogy miért ez a neve, akkor az lesz a válasz, hogy azért, mert valamikor régen egy mese hirtelen felkapott lett és minden anyuka a főhősről nevezte el a lányát. Mondjuk ha a Frozen is nagy kalasszikus lesz, és akkor is fogják nézni a gyerekek, lehet tetszeni fog nekik, hogy ugyanaz a nevük, mint a főszereplő hercegnőnek. Én például baromira örültem volna kiskoromban (még most is) ha mondjuk egy disney karakter úgy hívnak, mint engem.
Csak az a rossz ebben, hogy most tömegesen mindenki az Elsa nevet fogja adni a lányának és így elveszik a különlegessége.
Az én fiam meg Olaf lesz na!
Értem én, hogy jól hangzik, de ez olyan, mintha a fiamat mondjuk Szultánnak nevezném el :"D
Az Elsa különben szép név. Csak vicces, hogy ha majd x év múlva a kislány megkérdezi, hogy miért ez a neve, akkor az lesz a válasz, hogy azért, mert valamikor régen egy mese hirtelen felkapott lett és minden anyuka a főhősről nevezte el a lányát. Mondjuk ha a Frozen is nagy kalasszikus lesz, és akkor is fogják nézni a gyerekek, lehet tetszeni fog nekik, hogy ugyanaz a nevük, mint a főszereplő hercegnőnek. Én például baromira örültem volna kiskoromban (még most is) ha mondjuk egy disney karakter úgy hívnak, mint engem.
Csak az a rossz ebben, hogy most tömegesen mindenki az Elsa nevet fogja adni a lányának és így elveszik a különlegessége.
Az én fiam meg Olaf lesz na!
2014. június 21. 22:30
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Hát ez várható volt... Csak már kissé kezd unalmassá válni,ez a hatalmas láz a Jégvarázs körül... Ugye,nem csak nekem?
Oké,nagyon klassz mese,de ne vigyék ennyire túlzásba...
Oké,nagyon klassz mese,de ne vigyék ennyire túlzásba...
2014. június 21. 23:28
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
szerintem az Elsa nagyon szép név, de a Kristoff-ról nekem személy szerint egy krumpli jut eszembe, a Sven meg valami svéd vagy ilyen külföldi név, tehát ez olyan, mintha pl engem nem Katának, hanem Katie-nek hívnának.
mogyeszka, nem csak neked:S
mogyeszka, nem csak neked:S
2014. június 22. 10:19
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Szép név az Elsa. Nekem tetszik.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Nem örülnek a rajongók.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!

0 felhasználónak tetszik: