Érdekel, hogy ki lett apuka, vagy hogy kinek ajánlotta fel támogatását Hugh Hefner, esetleg ki lett az újabb áldozata az Auto-Tune-nak? Lássuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt sztori amiről lemaradhattál
2014. július 11. 15:46
Gondolom Kendra a Playboy életét már hátrhagyta,de ez van az ilyenneke....bocsi
Jimmy gratulálok
Miley jól hangzik,hogy talál valakit Liam helyett és akkor talán újra átértékeli az életét
Jimmy gratulálok
Miley jól hangzik,hogy talál valakit Liam helyett és akkor talán újra átértékeli az életét
2014. július 11. 15:49
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Britney-ről már hallottam, borzalmas az a hanganyag. Jimmy-nek gratulálok! Miley nem érdekel...
2014. július 11. 15:54
Britney,siralmas az egész.
Mileyról már tudtam.Ja és ha végre szerelembe esne az mennyire jó lenne neki!Mondjuk sztem Mike Will Made Itet nem érdemli meg Miley.Tuti baj lesz ebből.De Miley erős lány,nem kell félteni.Azért ha szereti őt akkor szorítok neki!
Mileyról már tudtam.Ja és ha végre szerelembe esne az mennyire jó lenne neki!Mondjuk sztem Mike Will Made Itet nem érdemli meg Miley.Tuti baj lesz ebből.De Miley erős lány,nem kell félteni.Azért ha szereti őt akkor szorítok neki!
2014. július 11. 15:54
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Én sem tartom túl nagyra Britney-t, de a számaiben vannak jók.
2014. július 11. 16:02
Ez az új Britney szerzemény valami borzalmas.
Ez még viccesnek is rossz.
Ez még viccesnek is rossz.
2014. július 11. 16:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Britney hangszíne majdhogynem teljesen ugyanaz, mint ami az eredeti, stúdóbeli Alienben hallható. Szóval azzal nem lehet vádolni, hogy kikeverték a hangszínét, mert nem igaz. Nekem az a véleményem, hogy ez a dal legelső feléneklése lehetett, ami nem sikerült túl fényesre - néhol valóban borzasztóan hamis volt és nem találta el a hangokat. Ki tudja, hogy a sztárok/együttesek hányadik próbálkozása az, ami voltaképp felkerül a lemezre. Sokkal rosszabbra számítottam egyébként, mert mostanában eléggé elhanyagolta nem csak önmagát, de a saját hangját is. Simán hozta a szintet, amit manapság az énekesnők többsége élőben produkál a színpadon. Gondolok itt például Selena Gomezre, Katy Perryre, Rihannára és társaira.
1 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10
2014. július 11. 16:05
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Mindig is tudtam, hogy Britney a valaha élt legtúlértékeltebb énekesnő, de jesszus, ez a videó minden eddigi produkcióját alulmúlja. Még a CD verziós dalait sem tudom értékelni, annyira nincs és nem is volt hangja, de ez?! Milliók rajonganak egy amatőr valakiért. Mi az a duma, hogy hosszú szünet után bemelegítés szükséges? Az igaz, hogy az évek során változik egy énekes hangja, erőteljesebb lesz, vagy éppen megtanulja "kezelni", játszani a hangjával, de ez amúgy elég szánalmas magyarázat Spears kisasszony sosem létezett tehetségére.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2014. július 11. 16:11
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Miley remélem nem jött össze avval a sráccal, de ha igen én elfogadom
2014. július 11. 16:12
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nemlehet most könnyű Kendrának.
Britneynek a hangja kicsit tönkrement..
Britneynek a hangja kicsit tönkrement..
2014. július 11. 16:15
Én mindig is nagyon szerettem Britney dalait, de ez, hát ez valami botrányosan sz*r. Kemény 1 percet bírtam belőle meghallgatni, annyira bántotta a fülemet. Minden "elismerésem" a pop hercegnőjének. [Irónia]
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!