Semmit mondó,tucat.
Értendő ez a klipre,a dalra,és nem utolsósorban a bandára is.
Mert ezt még a 13 éves és az alatti korosztály el-elhallgatja,de nem hiszem,hogy mindenki erre élvezné a nyári napsütést.
Klippremier: ByTheWay - Sose múló nyár
2014. július 15. 11:29
2014. július 15. 12:44
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Nem lett rossz
2014. július 15. 15:09
hát ez elég szar lett.. nekem se a szám se a klip nem tetszik (bocsi wayerek)
2014. július 15. 15:13
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Az eleje kicsit hajaz a mulatós dalokra.
2014. július 15. 16:08
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
hát szerintem az x-faktorban volt egy-két jó számuk,de ez most nagyon gáz lett(szerintem) pedig a hangjuk aránylag jó(persze van jobb is) de a dal....hát...
2014. július 15. 17:15
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Az osztálytársaim tuti imádni fogják, mert szerintük jól néznek ki és akkor a zene is jó. De persze amit én hallgatok az már nem lehet jó, mert az illető aki előadja "csúnya és meleg" és ez alapján a zenét is elkönyvelik rossznak. Köszönöm, nekem meg ez nem tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
x Maite_Sandra x
2014. július 15. 17:25
Nekem tetszik, a fiúk megint egy fantasztikus számot tudhatnak maguk mögött. (:
2014. július 15. 18:59
Kedves emberek! Ha valami nem tetszik akkor nem kell hallgatni/nézni. Olvastam itt egy olyan kommentet (már nem tudom, ki írta), hogy alig bírta végighallgatni ezt a 3 percet. Ki kérte meg, hogy hallgassa végig? Általában ami nekem nem tetszik azt nem szoktam meghallgatni. Most itt nem arról van szó, hogy nem lehet véleményt írni, mielőtt valaki ezt mondaná. Igenis kell is véleményt írni, hogy tudjanak miben fejlődni. De szerintem az nem vélemény, hogy: "fúj", "szar", "buzik". Ha valami nem tetszik és szeretnél róla véleményt írni akkor azt írd le, hogy neked miért nem tetszik. Mellesleg ők elértek már valamit, a "semmiből" jutottak el idáig. Nem tudom, hogy ha ott állnátok velük szemtől szemben, akkor mernétek-e nekik mondani, hogy milyen rosszak. Ráadásul ne itt "nyilvánítsátok ki a véleményeteket"(interneten keresztül),mert lehet, hogy itt nagy a szátok, de ti valószínűleg még sosem próbálkozataok hasonló dolgokkal. Volt itt olyan kommentet is, hogy "Bencének jó hangja van, nem tudom, mit hülyéskedik ezzekkel, Ya Ou inkább modellkedne, a másik kettő meg énekeljen a zuhany alatt." (nem pont így volt megfogalmazva, én erre emlékszem) Csak megjegyezném, hogy ezt a sikert EGYÜTT érték el. Bence jelentkezett 2012-ben is az X faktorba de nem jutott be az élő adásba. Ők így együtt egy csapat. Ya Ou lehet, hogy foglalkozhatna modellkedéssel is de nem azzal foglalkozik, hanem énekléssel. Az ő élete, az ő döntése. "A másik 2"-nek pedig szintén nagyon jó hangja van, nem értem, hogy miért ne mutathatnák meg közönség előtt is. A végére pedig még annyit, hogy ezeknek a fiúknak már nagykoncertjük is volt és nem mellesleg rengeteg fellépésük. Több ezer rajongójuk van, akik nem mind fiatal lányok. (És még zárójelben megjegyezném: ismeretlenül ítélkezni elég gusztustalan dolog) további szép napot mindenkinek!
2014. július 15. 19:00
WayerVeraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 229519 offline |
Drága oltogatók!
1. Senki nem kért titeket, hogy hallgassátok, valamint írjatok ide.
2. Mi többen vagyunk.
3. Azt szokták mondani, hogy ha vannak ellenségeid, akkor valamit jól csinálsz. Köszi, hogy alátámasztjátok, de a fiúk nélkületek is tudják, hogy jók.
+1: Menjetek el fülészetre.
Köszi a figyelmet.
1. Senki nem kért titeket, hogy hallgassátok, valamint írjatok ide.
2. Mi többen vagyunk.
3. Azt szokták mondani, hogy ha vannak ellenségeid, akkor valamit jól csinálsz. Köszi, hogy alátámasztjátok, de a fiúk nélkületek is tudják, hogy jók.
+1: Menjetek el fülészetre.
Köszi a figyelmet.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.