Íme, a 100 legnépszerűbb könyv!
2014. szeptember 18. 14:59
dominika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 227481 offline |
A Kis herced egy ritka szar könyv(már bocs hogy igy fogalmazok de igen).
Viszont a Harry Potter király.
Viszont a Harry Potter király.
2014. szeptember 18. 17:02
Végre végre könyvek, méghozzá sok klasszikus és remek könyv Imádok olvasni, de sajna akármennyi könyvet kiveséz az ember mindig akad olyan, hogy "még azt is el kéne olvasnom meg azt is"... A fenti listából is találtam ilyet jó párat, csak kár hogy ebben a rohanó világban nincs már annyi időm a könyvekre mint azt szeretném :/ Azzal hogy a listát a Harry Potter sorozat vezeti én személy szerint nem értek egyet, de ez van. Viszont nagyon örülök a Büszkeség és balítéletnek, az Elfújta a szélnek, A katedrálisnak, A Da Vinci-kódnak, A nyomorultaknak és még sorolhatnám sokáig. Nagyon jó kis lista lett
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 18. 17:53
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Da Vinci Kód
2014. szeptember 18. 18:00
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
bocs h bele szólok de ahogy a jelena rajongók ahogy az ID rajongók és még sok más én is kitartok kedvenc könyv sorozatom mellett és az nem más, mint a Szent Johanna Gimi
2014. szeptember 18. 18:00
Most vagyok túl egy 8 részes könyvsorozat 6. tagján, könnyes a szemem és alig bírok ébren maradni. Hétfőn kezdtem el, szóval eddig nem is rossz a tempóm a szokothoz képest.
Érdekesnek tartom, hogy bizonyos szempontból a könyveknél is megfigyelhető a "mainstream" jelenség (ami az említett filmadaptációkkal összefügg).
Egy-egy könyv vajon mennyire lenne ismert a filmadaptációja nélkül, tudom gonosz gondolat, de lehet, hogy George R.R. Martin se lenne más, mint egy középszerű fantasy író egy szűk kockákból álló olvasóközönséggel a sorozat nélkül.
Végül is Vámos Miklós megmondta. "Mindegy, hogy mit, csak olvasson, ha meg nem olvas, akkor írjon."
Érdekesnek tartom, hogy bizonyos szempontból a könyveknél is megfigyelhető a "mainstream" jelenség (ami az említett filmadaptációkkal összefügg).
Egy-egy könyv vajon mennyire lenne ismert a filmadaptációja nélkül, tudom gonosz gondolat, de lehet, hogy George R.R. Martin se lenne más, mint egy középszerű fantasy író egy szűk kockákból álló olvasóközönséggel a sorozat nélkül.
Végül is Vámos Miklós megmondta. "Mindegy, hogy mit, csak olvasson, ha meg nem olvas, akkor írjon."
2014. szeptember 18. 18:04
N_Dorottya_K23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 233519 offline |
LoVe nyuszii Nekem is a kedvencem az SzJG!! <3
2014. szeptember 18. 19:20
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline |
imádom a SZJG!!!!!
2014. szeptember 18. 19:48
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Vannak nagyon jó képek, és vannak olyanok is amiket minden képen elfogok olvasni... :3
2014. szeptember 18. 20:13
A könyvek felét ismerem,negyedét el is olvastam.Jó ízlésük van ezek szerint. SZJG és a Csillagainkban a hiba a legjobb.
2014. szeptember 18. 21:19
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 234 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline |
Örülök annak, hogy a listára felkerültek kedvenc könyveim, olyan örökzöld regények, amiket sohasem fogok megunni. Célzok itt például a Harry Potter sorozatra, az Éhezők Viadalára, a Da Vinci-kódra, a Csillagainkban a hibára, A Gyűrűk Ura trilógiára, A hobbitra, a Narnia krónikáira, a Papírsárkányokra, a Dűnére és a Száz év magányra. Mindegyik egy remek könyv, és ugyan van, amelyiket pdf fájlban olvastam, ugyanolyan élvezet volt olvasni. Örülök, hogy ezeket most láttam itt. az ízlés az megvan.
2014. szeptember 19. 10:18
Fura hogy pár köny az SZJG ben olvasható volt és most itt is megtalálom őket.
2014. szeptember 19. 15:40
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline |
Majdnem az összes kedvencem fennt van <3
Egyébként nagyon jó , hogy így össze lett szedve egy csokor könyv! M ár is másolom a címeket legalább lesz továbbra is mit olvasnom
Egyébként nagyon jó , hogy így össze lett szedve egy csokor könyv! M ár is másolom a címeket legalább lesz továbbra is mit olvasnom
2014. szeptember 19. 17:03
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 869 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Rengeteg van amit imádok
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Még több különleges estélyi!
Hivatalosan is felvállalta: Brad Pitt először jelent meg együtt a vörös szőnyegen a szerelmével
Hivatalosan is felvállalta: Brad Pitt először jelent meg együtt a vörös szőnyegen a szerelmével
Hivatalosan is felvállalta.