OMG,komolyan...most majdnem mindenki az SZJG-t fogja keresni...ne már
Igen nálunk elég népszerű könyv,de külföldön sokkal nagyon sikereket érnek el az amerikai írónőktól/íróktól származó könyvek,mellesleg a lista is USA vezeti könyvei alapján van öszeállítva...is ,hogy őszinte legyek ezen a listán sokkal nagyon sikerkkönyveket találtam,mint a Bábel,meg az Akkor szakítsunk
Íme, a 100 legnépszerűbb könyv!
2014. szeptember 20. 08:17
2014. szeptember 20. 13:27
Volt szerencsém 1-2 könyvet elolvasni, de még van olyan a listán, ami tervben van. Azok akik meg a Szent Johanna Gimi nevű borzalmat hiányolják a listáról büszkék lehetnek magukra, mert körülbelül a szerencsétlen írójával vannak egy szinten.
2014. szeptember 20. 17:00
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Idézet (aloerie @ 2014.09.20. 13:27)
Volt szerencsém 1-2 könyvet elolvasni, de még van olyan a listán, ami tervben van. Azok akik meg a Szent Johanna Gimi nevű borzalmat hiányolják a listáról büszkék lehetnek magukra, mert körülbelül a szerencsétlen írójával vannak egy szinten.
Egyetértek!
2014. szeptember 20. 18:42
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Emberek, ez fáj, nem értitek, miről van szó? Itt tényleg fontos, és népszerű könyveket soroltak fel. Én is olvastam az SzJG-t, és egészen tetszett is, de belátom, hogy ezen a listán semmi keresnivalója. Ráadásul ez magyar könyv, ami még csak le sem lett fordítva más nyelvre, szóval lehet, hogy itt aktualitás, és nagyon híres, de ez nem jelenti, hogy itt a helye. Nem rossz könyv, de egy napon sem lhet említeni Jane Austen-nel, Shakespeare-rel, dumas-val, Victor Hugo, val vagy akár az Elfújta a széllel.
2 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Szandi0820
2014. szeptember 20. 18:53
Idézet (aloerie @ 2014.09.20. 13:27)
Azt hiszem, az senkinek nem nagy meglepetés, hogy a Szent Johanna gimi nincs a listán (lentebb már valaki leírta, hogy miért) de ez mitől jogosít fel téged erre a hangnemre? Elhiheted, én is nem egy olyan könyvet vettem már a kezembe, ami nem tetszett, így mai fejjel már az SzJG sem igazán az én korosztályomnak való szerintem, de minek kell szidni az írót? Ha nem tetszik, köszönjük, tartsd meg magadnak a véleményed, mert hidd el, senkit nem érdekel. Ha meg mégis leírod, jó lenne, ha emberi hangon tennéd.
Én is olvastam Laura könyvét, tetszett, de már nem ugranék neki megint, mert már úgy érzem, kicsit kinőttem belőle. De ettől még függetlenül sem mondanék olyat, hogy "szerencsétlen író". Miért az? Mert a könyvei az egész országban a top 10-ben vannak? Vagy mert (szerintem) igenis jó stílusa van?
Abszolút nem az a probléma, hogy nem szereted. De akkor úgy adj hangot a negatív véleményednek, hogy az ne legyen sértő azokra nézve, akik szeretik az írónő munkáit. Mert akadnak páran.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 20. 22:08
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Ezek közül sajnos még csak kevés könyvet volt alkalmam olvasni, nagyrészt klasszikusokról van szó, én pedig eddig nagyjából egy műfajra nyitottam csak, a tiniregényekre. Szóval mindenképpen "át akarok menni" ezen a listán, főleg az Állatfarmra vagyok kíváncsi Orwell-től, állítólag nagyon jó.
2014. szeptember 21. 07:57
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
En ezeket szeretem: Enzo, Akkor szakitsunk, csillagainkban a hiba.
2014. szeptember 21. 08:00
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Szent johannabol ugye van legalább 8 rész de en csak az elsőt olvastam de nem érdekelt mert unalmas volt. Legalább 3-szor kezdtem bele.. Elvileg a többi jo csak az első nem, de mostmár nincs kedvem szntjohannat olvasni. Az mar kezd kimenni.. De viszont az akkor szakítsunk az tényleg jo..
2014. szeptember 21. 12:24
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline |
a nagy gatsby!!!igenigeeen tudtamm!!!
2014. szeptember 21. 15:11
Meglepő, hogy mindannak ellenére, hogy ez csak egy Facebookos lista, vannak rajta nagyon is igényes kötetek. Kapásból a második helyen ott a kedvenc kötetem, de a Harry Potter hatását sem akarok lekicsinyíteni. Szerintem elég jó lista, vannak ugyan szerintem gyengébb, divatregények a felsorolásban, de megvillannak a komolyabb, szépirodalmi alkotások is a listán.
2014. szeptember 21. 16:55
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Jó kis lista lett:)
2014. szeptember 21. 19:02
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Valahogy éreztem, hogy a Harry Potter sorozat lesz az első vannak nagyon komoly és jó könyvek a felsoroltak között ami elég jó, már csak azért is hogy egyáltalán olvasnak könyvet..
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.
Lady Gaga hosszú idő után végre a vörös szőnyegen is felvállalta szerelmét
Lady Gaga hosszú idő után végre a vörös szőnyegen is felvállalta szerelmét
Hivatalosan is felvállalta a kapcsolatát.