OMG,komolyan...most majdnem mindenki az SZJG-t fogja keresni...ne már
Igen nálunk elég népszerű könyv,de külföldön sokkal nagyon sikereket érnek el az amerikai írónőktól/íróktól származó könyvek,mellesleg a lista is USA vezeti könyvei alapján van öszeállítva...is ,hogy őszinte legyek ezen a listán sokkal nagyon sikerkkönyveket találtam,mint a Bábel,meg az Akkor szakítsunk
Íme, a 100 legnépszerűbb könyv!
2014. szeptember 20. 08:17
2014. szeptember 20. 13:27
Volt szerencsém 1-2 könyvet elolvasni, de még van olyan a listán, ami tervben van. Azok akik meg a Szent Johanna Gimi nevű borzalmat hiányolják a listáról büszkék lehetnek magukra, mert körülbelül a szerencsétlen írójával vannak egy szinten.
2014. szeptember 20. 17:00
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (aloerie @ 2014.09.20. 13:27)
Volt szerencsém 1-2 könyvet elolvasni, de még van olyan a listán, ami tervben van. Azok akik meg a Szent Johanna Gimi nevű borzalmat hiányolják a listáról büszkék lehetnek magukra, mert körülbelül a szerencsétlen írójával vannak egy szinten. 
Egyetértek!
2014. szeptember 20. 18:42
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Emberek, ez fáj, nem értitek, miről van szó? Itt tényleg fontos, és népszerű könyveket soroltak fel. Én is olvastam az SzJG-t, és egészen tetszett is, de belátom, hogy ezen a listán semmi keresnivalója. Ráadásul ez magyar könyv, ami még csak le sem lett fordítva más nyelvre, szóval lehet, hogy itt aktualitás, és nagyon híres, de ez nem jelenti, hogy itt a helye. Nem rossz könyv, de egy napon sem lhet említeni Jane Austen-nel, Shakespeare-rel, dumas-val, Victor Hugo, val vagy akár az Elfújta a széllel.
2014. szeptember 20. 18:53
Idézet (aloerie @ 2014.09.20. 13:27)
Azt hiszem, az senkinek nem nagy meglepetés, hogy a Szent Johanna gimi nincs a listán (lentebb már valaki leírta, hogy miért) de ez mitől jogosít fel téged erre a hangnemre?
Én is olvastam Laura könyvét, tetszett, de már nem ugranék neki megint, mert már úgy érzem, kicsit kinőttem belőle. De ettől még függetlenül sem mondanék olyat, hogy "szerencsétlen író". Miért az? Mert a könyvei az egész országban a top 10-ben vannak? Vagy mert (szerintem) igenis jó stílusa van?
Abszolút nem az a probléma, hogy nem szereted. De akkor úgy adj hangot a negatív véleményednek, hogy az ne legyen sértő azokra nézve, akik szeretik az írónő munkáit. Mert akadnak páran.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 20. 22:08
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Ezek közül sajnos még csak kevés könyvet volt alkalmam olvasni, nagyrészt klasszikusokról van szó, én pedig eddig nagyjából egy műfajra nyitottam csak, a tiniregényekre. Szóval mindenképpen "át akarok menni" ezen a listán, főleg az Állatfarmra vagyok kíváncsi Orwell-től, állítólag nagyon jó.
2014. szeptember 21. 07:57
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
En ezeket szeretem: Enzo, Akkor szakitsunk, csillagainkban a hiba.
2014. szeptember 21. 08:00
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Szent johannabol ugye van legalább 8 rész de en csak az elsőt olvastam de nem érdekelt mert unalmas volt. Legalább 3-szor kezdtem bele.. Elvileg a többi jo csak az első nem, de mostmár nincs kedvem szntjohannat olvasni. Az mar kezd kimenni.. De viszont az akkor szakítsunk az tényleg jo..
2014. szeptember 21. 12:24
|
|
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline
|
a nagy gatsby!!!igenigeeen tudtamm!!!
2014. szeptember 21. 15:11
Meglepő, hogy mindannak ellenére, hogy ez csak egy Facebookos lista, vannak rajta nagyon is igényes kötetek. Kapásból a második helyen ott a kedvenc kötetem, de a Harry Potter hatását sem akarok lekicsinyíteni.
Szerintem elég jó lista, vannak ugyan szerintem gyengébb, divatregények a felsorolásban, de megvillannak a komolyabb, szépirodalmi alkotások is a listán.
2014. szeptember 21. 16:55
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Jó kis lista lett:)
2014. szeptember 21. 19:02
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Valahogy éreztem, hogy a Harry Potter sorozat lesz az első
vannak nagyon komoly és jó könyvek a felsoroltak között ami elég jó, már csak azért is hogy egyáltalán olvasnak könyvet..
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.