Megjelent Leiner Laura legújabb regénye
2014. október 23. 11:51
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Megvallom, nem szeretem Laurát.
Igaz Olvastam az SZJG-t, a Bábelt, és az Akkor szakítsunkot, de az SZJG kivételével egyik se tetszett.
Mindig ugyanaz... Oké a könyvei viccesek, meg jó humorúak, de ennyi.
Kész.
Az SZJG is egy írtó nagy sablon, a Bábel kb. Minden harmadik könyvebn mgetalálható, az Akkor szakítsunk meg egyszerűen képtelenség. Egyszerűen nem fér bele az időbe.
Ez meg... Marnie Bates: Segítség, YouTubesztár lettem!
Szóval Laura meg a kreatív ötletei...
Igaz Olvastam az SZJG-t, a Bábelt, és az Akkor szakítsunkot, de az SZJG kivételével egyik se tetszett.
Mindig ugyanaz... Oké a könyvei viccesek, meg jó humorúak, de ennyi.
Kész.
Az SZJG is egy írtó nagy sablon, a Bábel kb. Minden harmadik könyvebn mgetalálható, az Akkor szakítsunk meg egyszerűen képtelenség. Egyszerűen nem fér bele az időbe.
Ez meg... Marnie Bates: Segítség, YouTubesztár lettem!
Szóval Laura meg a kreatív ötletei...
2014. október 23. 12:29
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline |
De jó a Bábelen kívül mindegyik könyvét olvastam és nagyon tetszettek szóval ez is biztos jó lesz!!
2014. október 23. 12:30
Lehet, hogy előítéletes vagyok, lehet, hogy nincs igazam, és lehet, hogy ezért most sokan nekem fognak rontani, de nekem nem jött be a Szent Johanna Gimi sem, a Bábel mellett mindig elsiettem, az Akkor szakítsunk című regényében pedig egyszerűen bízni sem tudok, már a címe miatt sem. Bármennyire is azt állítják, hogy realisztikus szereplőket alkotott realisztikus környezetbe, de a Szent Johanna Gimit elolvasva én mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy ez egy tükör a fiataloknak, sőt, sablonos és kiszámítható. Az egyetlen, amit értékelni tudtam, az a humora. Ebben pedig minden ki is fulladt. És valóban, Ariella2001, nekem is a Segítség, YouTube-sztár lettem! jutott az eszembe.
2014. október 23. 12:38
Idézet (Anna323 @ 2014.10.23. 12:35)
Imádom a könyveit alig varom,hogy elolvassam!
Az egyik barátnőm imádja a szent johanna gimit
2014. október 23. 13:10
Én személy szerint nem olvastam még könyveit, de pár barátnőm imádja, örömmel meséltem el nekik is a hírt ^^
2014. október 23. 14:19
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Ennek a nőnek bejött az élet...
2014. október 23. 15:37
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline |
Én olvastam az szjgt a Bábelt meg a az ASzt is és mindegyik nagyon tetszett szerintem ez is fog csak azt sajnálom hogy mindegyiknél ugyanaz a sztori vagy hasonló de attól fügetlenül birom
2014. október 23. 15:39
floralwhispersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 229857 offline |
rendben, a következő dolgom az lesz, hogy addig meg nem állok, amíg el nem olvastam
2014. október 23. 16:01
Idézet (Eszti008 @ 2014.10.23. 15:57)
Úúúú,alig várom már,hogy megkapjam!!!))
Nem olvastam a Szent Johanna Gimit se,de tuti jo
2014. október 23. 18:53
Talán én leszek az egyetlen aki azt mondja Laura könyvei nem az igaziak.Bár,még nem olvastam,viszont az egyik ismerősöm elmondta a tartalmukat.Egyáltalán nem tetszettek. :|
2014. október 23. 19:31
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Uhh végree! Bár már a facebookon, Instagramon és twitteren láttam, hogy megjelent, azért itt is kirövendezem magam... Alig várom, hogy olvassam egy újabb világát! Biztosan jó könyv, mnit minden Leiner Laura által íródott könyv
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni