Adatlapos topik 2.
2015. június 16. 19:58
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline |
Sziasztok!
Találtam egy ezer alatti lejárt lapot Atticus Dean Mitchell
És Elizabeth Gillies. Úgy emlékszek lap átadás után 1 hónap a szerkesztési idő, de itt még Freeze szerkesztett legutóbb februárban. (Mondjuk azt nem tudom mikor volt az átadás.)
És Elizabeth Gillies. Úgy emlékszek lap átadás után 1 hónap a szerkesztési idő, de itt még Freeze szerkesztett legutóbb februárban. (Mondjuk azt nem tudom mikor volt az átadás.)
2015. június 16. 20:58
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (niiikiii @ 2015.06.16. 19:58)
Sziasztok!
akkor lett neki átadva a lap a Starity ezer alatti profilból. Hogy Freeze mit szerkesztett rajta nem tudom. Életrajz friss, a filmográfia is. Elméletileg igen, frissítenie kellett volna valóban.
Idézet (PinkBaby @ 2015.06.13. 18:52)
Hello!
Megszeretném kérdezni, hogy ki lehet cserélni egy lapot a csomagomból? Még mindig nincs kész neki a teljes életrajza, és úgy gondolom hogy nem is tudom befejezni, mivel rengeteg információ van, amikkel nem bírok el.
Köszönöm!
Megszeretném kérdezni, hogy ki lehet cserélni egy lapot a csomagomból? Még mindig nincs kész neki a teljes életrajza, és úgy gondolom hogy nem is tudom befejezni, mivel rengeteg információ van, amikkel nem bírok el.
Köszönöm!
Ezt most én mondom, nem ToTo, de szerintem nincs azzal gond, hogy sok az infó. Ha nem akarsz annyit írni, le is rövidítheted, de a fontosabb eseményeit hagyd meg. Ezért felesleges új lapot kérni szerintem.
Idézet (nettyminaj @ 2015.06.14. 21:35)
Sziasztok! Szeretném elkérni az ő adatlapját, mert már évek óta nincs szerkesztve. Köszönöm!
Mivel nincs életrajza, egy minimálisat írj hozzá, hogy csatolni tudjuk.
Idézet (Kareast @ 2015.06.16. 10:10)
Kedves Moderátorok!
A következő lapomról szeretnék lemondani, így Ő mehet a Starity profilra.
És továbbá szeretném elkérni (ha lehetséges) az Ő lapját, ugyanis rég lejárt a szerkesztési határideje.
Előre is köszönöm!
A következő lapomról szeretnék lemondani, így Ő mehet a Starity profilra.
És továbbá szeretném elkérni (ha lehetséges) az Ő lapját, ugyanis rég lejárt a szerkesztési határideje.
Előre is köszönöm!
Ma frissítették. Starityre átraktam a kért lapot.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. június 16. 22:13
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Üdv!
Kérlek írjátok át simán csakHalsey-re.Nem tudom miért, de sajnos a létrehozásnál nem engedte simán csak a Halsey nevet, mert már ez a név "szerepelt" sztárok közt.Most ha meg beírom akkor csak őt adja ki.Szóval ha lehetséges akkor kérlek írjátok át.
Előre is köszönöm.
Kérlek írjátok át simán csakHalsey-re.Nem tudom miért, de sajnos a létrehozásnál nem engedte simán csak a Halsey nevet, mert már ez a név "szerepelt" sztárok közt.Most ha meg beírom akkor csak őt adja ki.Szóval ha lehetséges akkor kérlek írjátok át.
Előre is köszönöm.
_ToTo_
2015. június 17. 08:45
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
Idézet (Bessie @ 2015.06.16. 20:58)
Mivel nincs életrajza, egy minimálisat írj hozzá, hogy csatolni tudjuk.
Ragnar Þórhallsson
Ragnar "Raggi" Þórhallsson 1987 március hatodikán született Izlandon. Hírnevét indie folk együttesének, az Of Monsters And Men-nek köszönheti, aminek az alapítás (2010) óta tagja mint énekes és gitáros.
Az Of Monsets And Men 2010-ben megnyert egy Izlandi tehetségkutatót, 2011-ben pedig már kiadták első lemezüket My Head Is An Animal címmel. Hatalmas sikert arattak Izlandon és szerződéseket kötöttek nemzetközi kiadásokhoz, így világszerte ismertté váltak.
2015. június 9-én kiadták második albumukat, ami a Beneath The Skin címet viseli.
Megjelent albumaik:
- My Head Is An Animal (2011/2012)
- Beneath The Skin (2015)
Kislemezek:
- Into The Woods (2011)
- Live From Vatnagarðar (2013)
_ToTo_
2015. június 19. 18:43
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (PinkBaby @ 2015.06.19. 18:33)
Hello!
Kérném ezt a lapot mivel 2014-ben volt utoljára szerkesztve. Köszönöm.
Mivel a lap 1000 alatti, csak egy lapcsomag rendbetétele fejében lehet megkapni.
2015. június 19. 19:01
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (PinkBaby @ 2015.06.19. 18:33)
Hello!
Valóban lejárt, de 2013 óta a wikin sincs új infó róluk ...
Van igény még csomagokra? Akkor vasárnapra állítok össze még párat. 1000 alatti lapok vannak még. Meg talán egy csomag is magyar lapokkal.
2015. június 19. 20:32
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Kedves Bessie / ToTo!
RockerLány és én lapot cseréltünk, ezt legyetek szívesek hozzám csatolni, ezt pedig RockerLányhoz!
Köszönjük!
RockerLány és én lapot cseréltünk, ezt legyetek szívesek hozzám csatolni, ezt pedig RockerLányhoz!
Köszönjük!
_ToTo_
2015. június 19. 21:05
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
sziasztok, nem lehetne megváltoztatni a nevét Alessandro Nestára, mert csak az van ott neki hogy Nesta? Kicsit zavaró így, nem tudom ki hozta így létre.
http://starity.hu/sztarok/nesta/
http://starity.hu/sztarok/nesta/
_ToTo_
2015. június 20. 09:07
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Üdv! Úgy látom, Avicii lapjáért még nem jelentkezett senki, tehát ha lehetséges, szeretném elvállalni érte a Cs67-es csomagot. Köszönöm!
_ToTo_
2015. június 20. 14:44
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Pluszban találtam még egy ezer alatti lejárt lapot.őt.
_ToTo_
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Szállodai alkalmazott ellen akarnak vádat emelni.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.