Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni tőle:
http://starity.hu/profil/136579-csajszikahh/sztaradatlapok/
Király L. Norbert,Ábrahám Edit és Rácz Béla lapjait mert már több mint egy éve nem voltak szerkesztve!
Köszönöm előre is!
Adatlapos topik 2.
2015. augusztus 05. 13:11
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 689 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline |
Kedves Moderátorok,
Krista White adatlapját csatoljátok át Direction Rajongo6-hoz
Chantelle Winnie-t pedig hozzám.
Köszönjük!
Krista White adatlapját csatoljátok át Direction Rajongo6-hoz
Chantelle Winnie-t pedig hozzám.
Köszönjük!
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2015. augusztus 05. 19:47
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Pocok2001 @ 2015.08.02. 12:56)
Én a CS96-ot szeretném elvállani Lee DongHae-ért, aki ugyan a listádon nem szerepel, de lejárt, ezer alatti és 2012-es információk szerepelnek rajta utolsóként
Köszönöm
Köszönöm
LOL, kattints a linkre
Idézet (Dorc. Szabó @ 2015.08.05. 02:09)
sziasztok!smileeee.gif
tudom, hogy rossz topikba irok, de sehol se találtam friss ezzel foglalkozó topikot :/
szeretnék itt starity-n felhasználónevet változtatni, valahogyan lehetséges? smileeee.gif
tudom, hogy rossz topikba irok, de sehol se találtam friss ezzel foglalkozó topikot :/
szeretnék itt starity-n felhasználónevet változtatni, valahogyan lehetséges? smileeee.gif
Csak úgy tudsz, ha a jelenlegit törlöd és újat csinálsz.
Idézet (Bogiii5 @ 2015.08.05. 12:24)
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni tőle:
Király L. Norbert,Ábrahám Edit és Rácz Béla lapjait mert már több mint egy éve nem voltak szerkesztve!
Köszönöm előre is!
Szeretném elkérni tőle:
Köszönöm előre is!
Hááát, ezek elég neccesek. 2db ezer alatti, értük ugye csomagot kellene csinálni. Ábrahám Edit lapján meg nem tudom mit lehetne frissíteni, mert mióta kiszállt a Barátok Köztből, nem hallani róla. Rácz Bélával is ez a helyzet. Egyedül Király L. Norbi, aki nem rég hallatott magról az új stilusa által. Ha gondolod érte válassz egy csomagot, a másik kettőn még gondolkozok mi legyen, bár ahogy nézem a szerkesztő is inaktívvá válik egy hónapon belül. Akkor már nem lesz semmi akadálya elkérni őket.
Remélem nem hagytam ki semmit és senkit a csatolásoknál.
Köszi mindenkinek aki gyűjtögetett kitöltetlen és hiányos lapokat. Köszi Bessienek is a csatolásokat.
2015. augusztus 05. 20:59
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Sziasztok!
Lehetséges lenne, hogy az ő lapját elkapjam, mivel a szerkesztője már egy ideje inaktív és a lap utoljára tavaly februárban volt szerkesztve, illetve rövid az életrajz ,amit szivesen kibővítenék, mivel nincs túl sok információ. Előre is köszönöm a választ!!
Lehetséges lenne, hogy az ő lapját elkapjam, mivel a szerkesztője már egy ideje inaktív és a lap utoljára tavaly februárban volt szerkesztve, illetve rövid az életrajz ,amit szivesen kibővítenék, mivel nincs túl sok információ. Előre is köszönöm a választ!!
2015. augusztus 05. 21:16
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline |
Kedves Moderátorok!
Kérelk csatoljátok hozzám Joe Trohman és Andy Hurley lapját mert nincs szerkesztőjuk én pedig nagyon szívesen szerkeszteném őket.
Előre is köszönöm.
Kérelk csatoljátok hozzám Joe Trohman és Andy Hurley lapját mert nincs szerkesztőjuk én pedig nagyon szívesen szerkeszteném őket.
Előre is köszönöm.
Bessie
2015. augusztus 05. 22:19
Kedves Toto / Bessie!
Kérlek csatoljátok hozzám Christian Bale lapját, ugyanis Norah volt olyan kedves, hogy nekem adta. Előre is nagyon szépen köszönjük!
Kérlek csatoljátok hozzám Christian Bale lapját, ugyanis Norah volt olyan kedves, hogy nekem adta. Előre is nagyon szépen köszönjük!
Bessie
2015. augusztus 05. 22:54
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Idézet
Én a CS96-ot szeretném elvállani Lee DongHae-ért, aki ugyan a listádon nem szerepel, de lejárt, ezer alatti és 2012-es információk szerepelnek rajta utolsóként smileeee.gif
Köszönöm meghajolo.gif
LOL, kattints a linkre
Köszönöm meghajolo.gif
LOL, kattints a linkre
Öhm, elnézést, nosztalgiáztam és hát igen... Itt a helyes link És a 96-os csomagot csatold érte, kérlek
_ToTo_
2015. augusztus 05. 23:18
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Néhány adatlapomtól megválnék időhiány és egyebek miatt. Ha valakit érdekel a felsoroltak közül valaki, nyugodtan írjon. Nincs letiltva az üzenetküldés, bárki tud írni. Ugyanazt kérem, amit az ilyen felajánlásaimkor mindig szoktam: a kérő győzzön meg róla, hogy miért ő kapja, ami azért legyen már több, mint egy "nagyon nagyon nagyon imádom már ezer éve".
A lista:
Johnny Depp
Sam Worthington
Jake Gyllenhaal
Ryan Gosling
Colin Farrell
Freddie Highmore
Jesse Eisenberg
Alexander Koch
Határidő nincs, az ajánlat addig tart, amíg nem találnak új gazdát. A notórius adatlapcserélők nyugodtan megkímélhetnek engem is és magukat is attól, hogy érvelést írjanak egy-egy adatlapért. Akinek nem inge...
A lista:
Johnny Depp
Sam Worthington
Jake Gyllenhaal
Ryan Gosling
Colin Farrell
Freddie Highmore
Jesse Eisenberg
Alexander Koch
Határidő nincs, az ajánlat addig tart, amíg nem találnak új gazdát. A notórius adatlapcserélők nyugodtan megkímélhetnek engem is és magukat is attól, hogy érvelést írjanak egy-egy adatlapért. Akinek nem inge...
10 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
awwparadise,
Bessie,
Bogiii5,
duracell,
Blaniic,
lucymharding,
idone,
kurrek,
Glamster
2015. augusztus 06. 08:27
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Kedves ToTo!
Elsősorban szeretnék elnézést kérni, hogy sokáig vannak nálam a csomag által szerkesztett lapok.
Valamint történt egy kis keveredés! Ugyanis, nekem benne volt a lapcsomagomba Aggro Santos lapja, majd Darknesshez is ugyanez a lap került egy másik csomag elvállalásakor. A lényeg, hogy ilyenkor mi a teendő? Mert beszéltem Darknessel és mondta, hogy ő már félig kész van a lappal, szóval én kérjek másikat!
További szép napot!
Elsősorban szeretnék elnézést kérni, hogy sokáig vannak nálam a csomag által szerkesztett lapok.
Valamint történt egy kis keveredés! Ugyanis, nekem benne volt a lapcsomagomba Aggro Santos lapja, majd Darknesshez is ugyanez a lap került egy másik csomag elvállalásakor. A lényeg, hogy ilyenkor mi a teendő? Mert beszéltem Darknessel és mondta, hogy ő már félig kész van a lappal, szóval én kérjek másikat!
További szép napot!
_ToTo_
2015. augusztus 06. 09:09
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Kedves ToTo vagy Bessie!
Légyszí csatoljátok Coco Rocha lapját hozzám, mivel Latasha nekem adta.
Légyszí csatoljátok Coco Rocha lapját hozzám, mivel Latasha nekem adta.
Bessie
2015. augusztus 06. 10:56
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Kedves _ToTo_!
Kérlek csatold hozzám Ki Hong Lee adatlapját, ugyanis a szerkesztője volt olyan kedves és nekem adta. Köszönjük
Kérlek csatold hozzám Ki Hong Lee adatlapját, ugyanis a szerkesztője volt olyan kedves és nekem adta. Köszönjük
Bessie
2015. augusztus 06. 11:04
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Bessie
2015. augusztus 06. 11:23
sziasztok!
kérlek titeket, ezt az adatlapot csatoljátok át hozzám: http://starity.hu/sztarok/okan-yalabik/ , mert a szerkesztő nekem adta előre is köszönöm
kérlek titeket, ezt az adatlapot csatoljátok át hozzám: http://starity.hu/sztarok/okan-yalabik/ , mert a szerkesztő nekem adta előre is köszönöm
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
kocka Dani
2015. augusztus 06. 13:14
Kmartinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.08. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216512 offline |
Sziasztok kedves moderátorok!Szeretném elkérni Jérôme Boateng lapját,mert a szerkesztője nem foglalkozik vele!Annyit csinál hogy folyton rámegy a frissitő gombra és kész.Nekem meg az egyik kedvencem ezért rendesen megcsinálnám.Köszönöm szépen és további jó munkát kívánok!
Bessie
2015. augusztus 06. 14:01
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (Kmartin @ 2015.08.06. 13:14)
Sziasztok kedves moderátorok!Szeretném elkérni Jérôme Boateng lapját,mert a szerkesztője nem foglalkozik vele!Annyit csinál hogy folyton rámegy a frissitő gombra és kész.Nekem meg az egyik kedvencem ezért rendesen megcsinálnám.Köszönöm szépen és további jó munkát kívánok!
A tulajdonos az összes általa szerkesztett adatlaptól megválik, úgyhogy ha írsz neki, bizonyára megkapod.
Remélem, segítettem.
_ToTo_
2015. augusztus 06. 16:47
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
2015. augusztus 06. 17:07
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Idézet (Misuzu86 @ 2015.08.06. 16:47)
Valamint találtam egy 1000 alatti lapot, ami szerintem nincs megfelelően kitöltve és szívesen csinálnék érte csomagot!
Erről a lapról lenne szó! Remélem vállalhatok érte csomagot. Előre is köszönöm nektek!
Erről a lapról lenne szó! Remélem vállalhatok érte csomagot. Előre is köszönöm nektek!
Azért a lapért _ToTo_ még nem döntötte el, hogy lehessen-e csomagot vállalni (tegnap beszéltem vele erről), de én is mondtam neki, hogy a lap nagyon hiányosan van kitöltve, és hogy át kéne csatolni a Starity Ezer Alatti-ra Viszont ha minden igaz, akkor előtted már Kareast is jelezte, hogy csomagot csinálna Taeyang lapjáért De ezt majd ti tisztázzátok, csak gondoltam megírom mit tudok ez ügyben
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.