Kedves Bessie & ToTo!
Kérlek csatoljátok El Mexicano-hoz Thalía lapját, mert neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Adatlapos topik 2.
2015. április 09. 19:38
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. április 09. 20:10
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline |
Kedves moderátorok! Légyszives, csatoljátok Tamala Jones ,és Rex Linn adatlapját dtsz-HEZ,mert neki adtam előre is nagyon köszönöm szépen nektek
_ToTo_
2015. április 09. 20:43
dtszPacify her |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 4751 Csatolások: 5222 Azonosító: 213678 offline |
http://starity.hu/sztarok/cseke-katinka/ Cseke Katinka adatlapját szeretném szerkeszteni mert még nincs szerkesztője.
_ToTo_
2015. április 09. 22:34
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219465 Azonosító: 59785 offline |
Elkészültem a lapcsomaggal, amit Sipos Peti adatlapjáért vállaltam el:
Howard Stern
Glenn Danzig
Fred Willard
Yngwie Malmsteen
Alejandra Gutierrez
Mikael Akerfeldt
Mark Derwin
Rick Gonzalez
Pataky Attila
Jack Carpenter
John Dye
Derek Sanders
Lil Chuckee
Lili Brillanti - az a nagy harci helyzet, hogy nála semmi angol forrást nem találtam, így csak a profilképet tudtam lecserélni meg pár alapadatot beírni, amit saccra kikövetkeztettem.
Claudette Colbert adatlapja is a csomagban volt, de az ő adatlapjára még igényt tartanék. Valamint szeretném elkérni Németh Attila adatlapját.
Howard Stern
Glenn Danzig
Fred Willard
Yngwie Malmsteen
Alejandra Gutierrez
Mikael Akerfeldt
Mark Derwin
Rick Gonzalez
Pataky Attila
Jack Carpenter
John Dye
Derek Sanders
Lil Chuckee
Lili Brillanti - az a nagy harci helyzet, hogy nála semmi angol forrást nem találtam, így csak a profilképet tudtam lecserélni meg pár alapadatot beírni, amit saccra kikövetkeztettem.
Claudette Colbert adatlapja is a csomagban volt, de az ő adatlapjára még igényt tartanék. Valamint szeretném elkérni Németh Attila adatlapját.
_ToTo_
2015. április 10. 10:06
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (kurrek @ 2015.04.02. 09:36)
Kedves ToTo!
Engem az érdekelne, hogy Avril lapja is a megszerezhetőek közé tartozik-e, ugyanis engem érdekelne!
Előre is köszönöm a választ!
Engem az érdekelne, hogy Avril lapja is a megszerezhetőek közé tartozik-e, ugyanis engem érdekelne!
Előre is köszönöm a választ!
Nem, ő egyelőre nem. Nekem is kedvencem.
Idézet (Shenayla @ 2015.04.05. 20:09)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a lap elkérhető e? Mert bár az előző szerkesztője Hesztia decemberben szerkesztette utoljára, a mostani szerkesztője még nem nyúlt hozzá. Ha nem akkor bocsánat, ha igen akkor én elkérném.
Köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a lap elkérhető e? Mert bár az előző szerkesztője Hesztia decemberben szerkesztette utoljára, a mostani szerkesztője még nem nyúlt hozzá. Ha nem akkor bocsánat, ha igen akkor én elkérném.
Köszönöm!
A mostani szerkesztőhöz március 26.-án került a lap, ilyenkor 1 hónap áll rendelkezésre, hogy frissítse/folytassa, de ahogy látom, azóta meg is történt.
Idézet (Pocok2001 @ 2015.04.05. 20:25)
Én is hasonló témában kérdeznék, mert az ő lapját elvileg a szerkesztője szerkeszti, de mindenhova alá van írva, hogy bizonyos "Pöttömke" írta a dolgot, megnéztem és van ilyen tag - ez persze lehet figyelmetlenség, és foglalkozhatott vele, de pl. lemaradt egy 2010-ben született gyerek....és a finn Wikipédián van pár infó, ami nincs benne, szóval, ha lehetne, elkérném
Lehet, hogy Pöttömke a laprendbeszedéskor csinálta meg ezt a lapot vagy az övé volt, azért áll ott a neve. Egyszer már írtam ugyan itt a topikban, bár a szabályokhoz még nem került be ---> mivel ugye rengeteg lap lett és lesz rendbetéve az 1000 alatti lapokért, ezért kár lenne 'összebarmolni' ha valami jó, ezért nem kötelező már újraírni az életrajzot, csak akkor, ha a korábbi tulajdonosa nem kéri ezt külön - mármint, hogy töröljük az általa írt életrajzot. Ezért előfordulhat, hogy egy életrajznál több név is szerepel. Nekem is van olyan lapom, ami hozzám került, de az életrajz nagy része az előző szerkesztő munkája. Ott áll a neve, hogy ő készítette és én folytattam.
Az apró hiányosságok, pl a gyermek születése lehet figyelmetlenség, hogy kimaradt, ezt pedig lehet jelezni a szerkesztőnek, hogy írja bele. Ha nem teszi, akkor szólok neki én, ha ekkor sem, akkor megkaphatod a lapot.
Idézet (Szandi0820 @ 2015.04.09. 22:34)
Ha valaki majd vállal csomagot az újakból és megy neki a spanyol is, akkor majd ezt a lapot átrakjuk a csomagjába.
mivel a videokártyám pár napra megadta magát kis késésben vagyok a csomagokkal, úgyhogy csak jövő hét végére várhatóak a csomagok. Akinél még van csomag, az lehetőleg készítse el addig, ha valami miatt nem megy, akkor írjon nekem egy sort. Ha nem így lesz, akkor a választott 1000 alatti lapja visszakerül majd az új listába és más fogja választani.
10 felhasználónak tetszik:
awwparadise,
Darkness,
kurrek,
idone,
lucymharding,
Shenayla,
Szandi0820,
duracell,
Lindsay019,
Selz1992
2015. április 10. 13:37
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Jelenleg az ő lapjaikra van adva haladék
Ne felejtsétek el:
aki külön nem ír dátumot,
hogy kb meddig kéri a haladékot,
annak 1 hónap várakozást adunk,
utána kérhető lesz a lapja.
Ne felejtsétek el:
aki külön nem ír dátumot,
hogy kb meddig kéri a haladékot,
annak 1 hónap várakozást adunk,
utána kérhető lesz a lapja.
2015. április 10. 17:27
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Kedves moderátorok! Az ő lapját elkérném starity profilról ha lehet. Előre is köszönöm!
Bessie
2015. április 10. 17:42
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17516 Csatolások: 18295 Azonosító: 168141 offline |
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Leslie Nielsen adatlapját a Starity profilról. Előre is köszönöm.
Szeretném elkérni Leslie Nielsen adatlapját a Starity profilról. Előre is köszönöm.
Bessie
2015. április 10. 18:03
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni ToTo az átcsatolásokat!
Valamint Rap Monster lapját át kéne csatolni Niki0718-hoz, mert neki adtam.
Előre is köszönjük!
Először is szeretném megköszönni ToTo az átcsatolásokat!
Valamint Rap Monster lapját át kéne csatolni Niki0718-hoz, mert neki adtam.
Előre is köszönjük!
2015. április 10. 20:38
dtszPacify her |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 4751 Csatolások: 5222 Azonosító: 213678 offline |
Dylan Riley Snyder adatlapját szeretném elkérni mert még nincs szerkesztője ---> http://starity.hu/sztarok/dylan-riley-snyder/
_ToTo_
2015. április 10. 21:13
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Kedves moderátorok! Szeretném elkérni Taylor Marie Hill adatlapját, ha lehet, mert úgy látom nincsen szerkesztője és régi nagy kedvencem. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. április 11. 11:25
Idézet (aloerie @ 2015.04.10. 20:50)
Kedves Toto/Bessie!
Kérlek Sydney lapját tegyétek starity profilra, mert rendbetettem, azonban már nem tartanék rá igényt. Előre is köszönöm!
Kérlek Sydney lapját tegyétek starity profilra, mert rendbetettem, azonban már nem tartanék rá igényt. Előre is köszönöm!
Ez esetben én, nagyon szívesen szerkeszteném Sydney lapját!
Bessie
2015. április 11. 13:34
TrixiYuukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 240473 offline |
Bessie
2015. április 11. 21:55
Focifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 239940 offline |
Hali!Azt szeretném mondani,hogy megegyeztem RockerŁányal,hogy nekem adja Jordi Alba-t,és cserébe átadom Ben Bruce-t,Matt Long-ot és Aaron Paul-t..Minden jót és köszönöm!
Bessie
2015. április 12. 10:48
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
_ToTo_
2015. április 12. 14:03
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Kérném szépen, hogy valamelyik moderátor csatolja majd át
Choi Min Ki "Ren" adatlapját hozzá,
Kim Seok Jin adatlapját pedig neki, ugyanis megbeszéltem velük, hogy nekik adom ezeket a lapokat.
Előre is nagyon szépen köszönöm/köszönjük
Choi Min Ki "Ren" adatlapját hozzá,
Kim Seok Jin adatlapját pedig neki, ugyanis megbeszéltem velük, hogy nekik adom ezeket a lapokat.
Előre is nagyon szépen köszönöm/köszönjük
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.