Adatlapos topik 2.
2015. április 28. 19:48
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a helyzet a Starity ezer alatt adatlapjaival. Ezeket meg lehet valahogy kapni? Erre milyen szabály van?
Előre is köszönöm, és kérem, hogy senki se hurrogjon le, hogy már le van írva valahol, nem találom sehol.
Köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a helyzet a Starity ezer alatt adatlapjaival. Ezeket meg lehet valahogy kapni? Erre milyen szabály van?
Előre is köszönöm, és kérem, hogy senki se hurrogjon le, hogy már le van írva valahol, nem találom sehol.
Köszönöm!
2015. április 28. 19:51
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline |
Kedves Moderátorok!
Szeretném visszakapni Lucy Brown adatlapját, mivel szó nélkül vették el tőlem, pedig én hoztam létre. Tudom hogy vannak elmaradásaim az adatlapjaim szerkesztésével, de azt is láthatjátok hogy próbálok felzárkózni és egyre többet frissítek. Szóval tényleg szeretném visszakapni, és mivel 1000 felüli nem tudom van-e akadálya. Remélem nincs. Továbbá Juliet Aubrey és Ben Miller lapját is szeretném megkapni, mivel láthatjátok hogy mind a Primeval című sorozat szereplői és nagyon szeretem őket.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Indiáncsaj
Szeretném visszakapni Lucy Brown adatlapját, mivel szó nélkül vették el tőlem, pedig én hoztam létre. Tudom hogy vannak elmaradásaim az adatlapjaim szerkesztésével, de azt is láthatjátok hogy próbálok felzárkózni és egyre többet frissítek. Szóval tényleg szeretném visszakapni, és mivel 1000 felüli nem tudom van-e akadálya. Remélem nincs. Továbbá Juliet Aubrey és Ben Miller lapját is szeretném megkapni, mivel láthatjátok hogy mind a Primeval című sorozat szereplői és nagyon szeretem őket.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Indiáncsaj
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. április 28. 19:53
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (Horse1000 @ 2015.04.28. 19:48)
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Ha jól tudom jövőhétvégén érkeznek a csomagok amiket ezer alatti lapokért lehet elvállalni. Természetesen azokat amiket még nem kértek el, amikor Toto a csomagokat kiírja, akkor lehet elvállalni őket egy lapért...
2015. április 28. 19:55
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline |
Idézet (awwparadise @ 2015.04.28. 19:53)
Ha jól tudom jövőhétvégén érkeznek a csomagok amiket ezer alatti lapokért lehet elvállalni. Természetesen azokat amiket még nem kértek el, amikor Toto a csomagokat kiírja, akkor lehet elvállalni őket egy lapért...
Köszönöm.
2015. április 29. 13:29
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Remélem jó helyre írom... A sztáradatlapokon szereplő nevekkel kapcsolatban...
A színésznő neve helyesen így írandó - Stana Katić.
Az ő neve sem helyesen szerepel. A helyes írásmód ez: Selma Ergeç
Ebben az esetben sem helyes a színésznő neve, mivel azóta már elvált és nem használja. A leánykori nevét használja inkább, így ismert, vagyis a helyes név itt ez: Nur Fettahoğlu
Szintén hibás a név az adatlapon. A helyes írásmód ez: Kıvanç Tatlıtuğ
Esetleg ha van mód javítani... Köszönöm szépen!
Az ő neve sem helyesen szerepel. A helyes írásmód ez: Selma Ergeç
Ebben az esetben sem helyes a színésznő neve, mivel azóta már elvált és nem használja. A leánykori nevét használja inkább, így ismert, vagyis a helyes név itt ez: Nur Fettahoğlu
Szintén hibás a név az adatlapon. A helyes írásmód ez: Kıvanç Tatlıtuğ
Esetleg ha van mód javítani... Köszönöm szépen!
2015. április 29. 23:14
StopandStareúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 240802 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni az ő adatlapját, 2012-ben volt utoljára szerkesztve.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni az ő adatlapját, 2012-ben volt utoljára szerkesztve.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. április 30. 00:31
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.04.29. 13:29)
Remélem jó helyre írom... A sztáradatlapokon szereplő nevekkel kapcsolatban...
Ezzel kapcsolatban nem lennék biztos. Attól függetlenül, hogy a Katić név nyilvánvaló szerb illetve horvát eredetéből eredve úgy lenne írandó, Stana már Kanadában született, így ő már mindenhol 'ć' helyett 'c'-vel használja a nevét. A hivatalos stáblistákon például mindenféleképpen így szerepel, úgyhogy szerintem ezen nem kéne változtatni.
2015. április 30. 08:13
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (mse90 @ 2015.04.30. 00:31)
Ezzel kapcsolatban nem lennék biztos. Attól függetlenül, hogy a Katić név nyilvánvaló szerb illetve horvát eredetéből eredve úgy lenne írandó, Stana már Kanadában született, így ő már mindenhol 'ć' helyett 'c'-vel használja a nevét. A hivatalos stáblistákon például mindenféleképpen így szerepel, úgyhogy szerintem ezen nem kéne változtatni.
Nos, nem tudom... Szerintem az anyakönyvében ć szerepel és nem c... Mert attól, hogy ott született, attól a hivatalos papírok még hivatalos papírok és már csak azért sem mindegy, mert két teljesen máshogyan kiejtendő hangról is van szó... Az meg, hogy a stáblistákon hogy szerepel, nem sokat jelent, mert nem egy színész nevét írják le rajtuk helytelenül. Ha az adott nyelvi terület karakterkészletében nincs rögtön kézreeső billenytű, akkor tojnak rá... Nálunk is előszeretettel... Egyik kolléganőm nevében pl. hivatalosan szerepel az "ä", mégis szinte mindenhol a-val írják, csak mert lusták lenyomni az "a" gomb előtt még az AltGr-t is... (esetleg kikeresni az adott betűt a szimbólumok menü alól...)
2015. április 30. 10:49
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.04.30. 08:13)
Nos, nem tudom... Szerintem az anyakönyvében ć szerepel és nem c... Mert attól, hogy ott született, attól a hivatalos papírok még hivatalos papírok és már csak azért sem mindegy, mert két teljesen máshogyan kiejtendő hangról is van szó... Az meg, hogy a stáblistákon hogy szerepel, nem sokat jelent, mert nem egy színész nevét írják le rajtuk helytelenül. Ha az adott nyelvi terület karakterkészletében nincs rögtön kézreeső billenytű, akkor tojnak rá... Nálunk is előszeretettel... Egyik kolléganőm nevében pl. hivatalosan szerepel az "ä", mégis szinte mindenhol a-val írják, csak mert lusták lenyomni az "a" gomb előtt még az AltGr-t is... (esetleg kikeresni az adott betűt a szimbólumok menü alól...)
Másképp fogalmazok: azok, akik kiemigrálnak, jellemzően angolosítják a nevüket, vagy legalábbis elhagyják az 'idegen' karaktereket a nevükből. Ezért aztán nagy a valószínűsége, hogy ő már egyetlen egy papírján sem szerepelt Katićként. De gondolhatsz akár Janics Natasára is, azzal, hogy ő még csak nem is második generációs, tehát az ő szerb anyakönyvèben ténylegesen Janić szerepel. A stáblistát egyrészt azért hoztam fel, mert ez mutatja, hogy professzionálisan így szerepel a neve, másrészt pedig mi aztán úgysem tudjuk, hogy hogy van anyakönyveztetve, úgyhogy csak ebből indulhatunk ki. De még ha másképp is lenne a neve ott, attól még mindig Katicot kéne írni, pontosan azért, mert ezt használja színészként (azok a színészek és énekesek, akik valamilyen művésznevet használnak sem az eredeti nevükön szerepelnek itt, kivéve a 'születési név' kockát, de mint már mondottam volt, ez esetben arra sem utal semmi, hogy akár ott is megmaradt volna a ć).
Nem írtó nagy hiba ć-vel írni, márcsak azért sem, mert Stana maga valószínűleg nem orrolna meg rá, de az adatlapon mindenféleképpen a Katicnak kell szerepelnie.
2015. április 30. 14:21
Az alábbi adatlapot több éve nem szerkesztették, szeretném elvállalni.
http://starity.hu/sztarok/jehane-paris/
http://starity.hu/sztarok/jehane-paris/
_ToTo_
2015. április 30. 16:42
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Kedves ToTo!
Szeretném elkérni ezt a lapot.
Martha 1989. április 27-én született Észak-Karolinában. Fiatal korában fedezte fel egy fotós, aki beajánlotta egy New York-i ügynökséghez, majd nem sokkal ezután NY-ba költözött és aláírt az IMG Models-hez. Először a 2007-es párizsi divathéten vonult végig a kifutón. Volt Carolina Herrera, a Chanel, Christopher Kane, Diane Von Fürstenberg, a Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Louis Vuitton, a Miu Miu, Oscar de la Renta, a Prada, Ralph Lauren, Stella McCartney és a Versace modellje. ....
Köszönöm!
Martha 1989. április 27-én született Észak-Karolinában. Fiatal korában fedezte fel egy fotós, aki beajánlotta egy New York-i ügynökséghez, majd nem sokkal ezután NY-ba költözött és aláírt az IMG Models-hez. Először a 2007-es párizsi divathéten vonult végig a kifutón. Volt Carolina Herrera, a Chanel, Christopher Kane, Diane Von Fürstenberg, a Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Louis Vuitton, a Miu Miu, Oscar de la Renta, a Prada, Ralph Lauren, Stella McCartney és a Versace modellje. ....
Köszönöm!
_ToTo_
2015. április 30. 18:24
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Shenayla @ 2015.04.30. 16:42)
Kedves ToTo!
Még szeretném elkérni Bugra Gülsoy és Öykü Karayel lapját.
Buğra Gülsoy 1982. február 22-én született Ankarában. Ankarában járt általános és középiskolába, majd az Eastern Mediterranean University, építészmérnöki karának hallgatója lett.
Első szerepét 2009-ben kapta a Günesi Gördüm című drámában, majd 2010-ben Ahmetet alakította a Gölgeler ve Suretler-ben.
2011 és 2013 közt a Kuzey Güney - Tűz és víz című drámasorozat egyik főszerepét, Güney Tekinoglut alakította.
------------
Öykü Karaye 1990. augusztus 20-án született Isztambulban.
2011-ben kapta első szerepét a Güzel Şeyler Bizim Tarafta című filmben, majd megkapta a hazánkban is vetített Kuzey Güney - Tűz és víz című sorozat nűi főszerepét, Cemre Çayak szerepét.
2014-ben a Kara Para Aşk című televíziós sorozatban volt látható.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. április 30. 20:12
Kedves Moderátorok!
Legyetek szívesen Natalia Vodianova lapját hozzám csatolni,ugyanis LovelyBarbaraPalvin volt olyan szíves,és nekem adta.Köszönöm!
Legyetek szívesen Natalia Vodianova lapját hozzám csatolni,ugyanis LovelyBarbaraPalvin volt olyan szíves,és nekem adta.Köszönöm!
_ToTo_
2015. május 01. 10:14
Üdvözletem.^^
Szeretném elkérni Britney Spears, illetve Emma Stone a datlapját, mivel mindkét adatlap 2014 Szertemberében volt utoljára szerkesztve. Köszönöm.
Szeretném elkérni Britney Spears, illetve Emma Stone a datlapját, mivel mindkét adatlap 2014 Szertemberében volt utoljára szerkesztve. Köszönöm.
2015. május 01. 10:18
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (Bontorendo @ 2015.05.01. 10:14)
Üdvözletem.^^
Szia.
Mivel 1000 alatti lapokról van szó, csak csomagok rendbetétele fejében lehet megkapni őket.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.