Szeretnél elkérni Melanie Martinez lapját a Starity profilról.
Köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2015. május 25. 10:01
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. május 25. 10:45
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Shenayla @ 2015.05.24. 18:50)
Szívesen elvállalnám a 66-os csomagot.
U.I.: észrevettem, hogy Marcia Cross és Kristin Davis lapja még a kérhetőek közt vannak, de készített értük csomagot idone és Empress.
Köszönöm!
U.I.: észrevettem, hogy Marcia Cross és Kristin Davis lapja még a kérhetőek közt vannak, de készített értük csomagot idone és Empress.
Köszönöm!
Köszi, kijavítottam.
Lapot választottál a csomagért?
Idézet (Selz1992 @ 2015.05.24. 19:22)
Valamint a CS 67-es csomagot szeretném elvállalni Danielle Peazer lapjáért. Köszönöm!
Tudnál választani egy másikat? Az egyik magyar csomag kellene valakinek, mert nem boldogul az elsőre választott csomagjával a fordítás miatt. (A másikat közben már elkérték) Ezért abban maradtunk, hogy a mostani magyar csomagokból az egyiket kicseréljük neki.
Ha mindenképpen magyart szeretnél te is, akkor állitok össze egyet neked.
FruFruChan
2015. május 25. 10:49
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Kedves ToTo!
Szeretném elvállalni a 70-es csomagot Torrey DeVitto lapjáért.
Köszönöm
Szeretném elvállalni a 70-es csomagot Torrey DeVitto lapjáért.
Köszönöm
_ToTo_
2015. május 25. 18:41
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Heii,
rettenetesen kevés időm van mostanában, ezért még mindig nem készültem el a csomagommal, amik ráadásul ázsiai lapok és van, akiről nem találok 2 mondatnál többet és azt is koreairól, japánról vagy spanyolról fordítom, szóval nem baj, ha csak jövő hétre leszek kész?
Köszi a választ
-P
rettenetesen kevés időm van mostanában, ezért még mindig nem készültem el a csomagommal, amik ráadásul ázsiai lapok és van, akiről nem találok 2 mondatnál többet és azt is koreairól, japánról vagy spanyolról fordítom, szóval nem baj, ha csak jövő hétre leszek kész?
Köszi a választ
-P
_ToTo_
2015. május 25. 19:22
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3563 Csatolások: 68357 Azonosító: 155975 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2015.05.25. 10:45)
Tudnál választani egy másikat? Az egyik magyar csomag kellene valakinek, mert nem boldogul az elsőre választott csomagjával a fordítás miatt. (A másikat közben már elkérték) Ezért abban maradtunk, hogy a mostani magyar csomagokból az egyiket kicseréljük neki.
Akkor a CS 65-ös csomagot vállalom.
_ToTo_
2015. május 26. 15:40
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kedves Toto!
Végeztem az adatlapcsomagommal, így az alább belinkelt lapokat kérlek csatold vissza a Starity profilra, Sterling Knight adatlapját pedig hozzám.
David Hodges
Nick Wheeler
Toto Cutugno
Thomas McCarthy
Justin Ryan
Steven Van Zandt
Reece Thompson
Jon Lovitz
Kim Coates
Christopher Atkins
Rutger Hauer
Cedric Smith
Pluszban szeretném elkérni a Starity profilról Melissa George adatlapját, ugyanis gazdátlanul tengődik. Előre is köszi!
Végeztem az adatlapcsomagommal, így az alább belinkelt lapokat kérlek csatold vissza a Starity profilra, Sterling Knight adatlapját pedig hozzám.
David Hodges
Nick Wheeler
Toto Cutugno
Thomas McCarthy
Justin Ryan
Steven Van Zandt
Reece Thompson
Jon Lovitz
Kim Coates
Christopher Atkins
Rutger Hauer
Cedric Smith
Pluszban szeretném elkérni a Starity profilról Melissa George adatlapját, ugyanis gazdátlanul tengődik. Előre is köszi!
_ToTo_
2015. május 26. 15:40
ildicii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 531 Csatolások: 0 Azonosító: 181638 offline |
Üdv! Szeretném elkérni Ignazio Boschetto lapját, mert már igencsak rég volt frissítve. Rövid életrajz:
Ignazio Boschetto 1994. október 4-én született Bolognában, ennek ellenére Szicília szigetén nőtt fel. A magyar közönség az Il Volo nevű együttesből ismerheti, akik Olaszországot képviselték a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, ám Ignazio egy olasz tehetségkutatóban tűnt fel. Ott ismerte meg az Il Volo további tagjait, azóta együtt zenélnek. Több lemezt is kiadtak, összesen négyet, ráadásul egyik dalukat 2013-ban Oscar-díjra is jelölték, azonban az nem került be az általunk is ismert jelöltek közé. Az Eurovízión az Il Volo-val harmadik helyen végeztek.
Előre is köszönöm a csatolást!
Ignazio Boschetto 1994. október 4-én született Bolognában, ennek ellenére Szicília szigetén nőtt fel. A magyar közönség az Il Volo nevű együttesből ismerheti, akik Olaszországot képviselték a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, ám Ignazio egy olasz tehetségkutatóban tűnt fel. Ott ismerte meg az Il Volo további tagjait, azóta együtt zenélnek. Több lemezt is kiadtak, összesen négyet, ráadásul egyik dalukat 2013-ban Oscar-díjra is jelölték, azonban az nem került be az általunk is ismert jelöltek közé. Az Eurovízión az Il Volo-val harmadik helyen végeztek.
Előre is köszönöm a csatolást!
_ToTo_
2015. május 26. 15:49
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Idézet (PinkBaby @ 2015.05.24. 14:46)
Tudom hogy még nincsen meg a csomagom teljesen, ma biztos hogy befejezem. De szeretném a CS 36-ot Nótár Mary lapjáért.
Remélem lehet, köszönöm!
Remélem lehet, köszönöm!
Mary nincs is listán, ráadásul még kornátsem járt le a szerkesztési idő, hiszen januárban frissítették utoljára.
_ToTo_
2015. május 26. 17:54
Narcoleptic Dreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 31 Csatolások: 3 Azonosító: 239445 offline |
Idézet (Narcoleptic Dreamer @ 2015.05.24. 10:59)
Kedves ToTo!
Szeretném elkérni ezt a lapot, mivel már 2014 augusztusa óta nem szerkesztették, valamint a tagja sem aktív. Köszönöm!
http://starity.hu/sztarok/zachary-quinto/
Szeretném elkérni ezt a lapot, mivel már 2014 augusztusa óta nem szerkesztették, valamint a tagja sem aktív. Köszönöm!
http://starity.hu/sztarok/zachary-quinto/
Szeretném még egyszer elkérni a lapot. Továbbá lenne egy kérdésem: van egy lap, ami engem érdekelne, el is kérném, mivel ezer feletti lapról van szó, és 2014 óta nem volt szerkesztve. Írtam a szerkesztőjének is, többször mondtam, hogy szeretném a lapot, de mindig elutasított. A szerkesztő aktív, tegnap is fent volt, de a lapok nincsenek szerkesztve. Mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a választ!
2015. május 26. 18:03
dani10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 217175 offline |
Sziasztok kedves moderátorok!Azzal kezdeném,hogy köszönöm szépen az eddigi csatolásokat!Most jön a lap kérésem:
Szeretném elkérni Ella Hendersont,mert 2014 december 25-én volt utoljára frissítve!Köszi szépen!
Szeretném elkérni Ella Hendersont,mert 2014 december 25-én volt utoljára frissítve!Köszi szépen!
_ToTo_
2015. május 26. 18:33
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline |
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Mason Musso adatlapját, hiszen most jelenleg nincsen szerkesztője. Írtam hozzá egy rövid életrajzot is, illetve az adatlap frissítésre is szorul:
Mason Tyler Musso 1989. március 17-én született Dallas-ban Katherine és Samuel Musso gyermekeként. Hamarosan a családjával a Texas államban lévő Rockwall-be költöztek. Két fiatalabb testvére van, Mitchel és Marc, akik színeszek. 2006-ban Mitchel megkapta Oliver Oken szerepét a Disney csatornán futó Hannah Montana-ban, ezért ismét költöznie kellett a családnak. Az új lakhely a California-ban lévő Burbank lett.
Illetve lemondtam erről az adatlapról -> http://starity.hu/sztarok/george-sheppard/
Szeretném elkérni Mason Musso adatlapját, hiszen most jelenleg nincsen szerkesztője. Írtam hozzá egy rövid életrajzot is, illetve az adatlap frissítésre is szorul:
Mason Tyler Musso 1989. március 17-én született Dallas-ban Katherine és Samuel Musso gyermekeként. Hamarosan a családjával a Texas államban lévő Rockwall-be költöztek. Két fiatalabb testvére van, Mitchel és Marc, akik színeszek. 2006-ban Mitchel megkapta Oliver Oken szerepét a Disney csatornán futó Hannah Montana-ban, ezért ismét költöznie kellett a családnak. Az új lakhely a California-ban lévő Burbank lett.
Illetve lemondtam erről az adatlapról -> http://starity.hu/sztarok/george-sheppard/
_ToTo_
2015. május 26. 22:54
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Légyszíves tegyétek át hozzám Jessica Lu lapját, mivel Cloudjumper8000 átadta nekem.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
2015. május 27. 15:13
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Idézet (Narcoleptic Dreamer @ 2015.05.26. 17:54)
Szeretném még egyszer elkérni a lapot. Továbbá lenne egy kérdésem: van egy lap, ami engem érdekelne, el is kérném, mivel ezer feletti lapról van szó, és 2014 óta nem volt szerkesztve. Írtam a szerkesztőjének is, többször mondtam, hogy szeretném a lapot, de mindig elutasított. A szerkesztő aktív, tegnap is fent volt, de a lapok nincsenek szerkesztve. Mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a választ!
Ha ezer feletti lapról van szó és lejárt a szerkesztési ideje, akkor írd ide ebbe a topikba, hogy szeretnéd elkérni azt a lapot és ha a moderátorok mindent rendben találnak, akkor szerintem megkapod.
Narcoleptic Dreamer
2015. május 27. 16:57
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Kedves ToTo!
Kérlek csatold Barry Watson lapját hozzá, és Kiss Péter Balázs lapját pedig hozzá, mert nekik adtam.
Köszönöm szépen
Kérlek csatold Barry Watson lapját hozzá, és Kiss Péter Balázs lapját pedig hozzá, mert nekik adtam.
Köszönöm szépen
2 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6,
_ToTo_
2015. május 27. 17:48
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Scott Disick adatlapját, mert nincsen szerkesztője.
Rövid életrajz:
Született: 1983, május 26.-án, Eastport, Long Island, New York-ban. Egyedüli gyermekként született, a szüleivel közeli kapcsolatban áll. Régóta arról híres, hogy a legdrágább ruhákat vásárolja, így létrehozott egy saját divatvonalat. Hírneve nagyrészt onnan ered, hogy a valóságshow sztár, Kourtney Kardashian férje, így rendszeresen feltűnik műsorukban, a Keeping Up with the Kardashians-ben és a Kourtney and Khloe Take Miami-ban. 2009 december 14.-én megszületett első gyermekük, Mason Dash Disick, majd 2011 július 8.-án kislányuk is, Penelope Scotland Disick.
Szeretném elkérni Scott Disick adatlapját, mert nincsen szerkesztője.
Rövid életrajz:
Született: 1983, május 26.-án, Eastport, Long Island, New York-ban. Egyedüli gyermekként született, a szüleivel közeli kapcsolatban áll. Régóta arról híres, hogy a legdrágább ruhákat vásárolja, így létrehozott egy saját divatvonalat. Hírneve nagyrészt onnan ered, hogy a valóságshow sztár, Kourtney Kardashian férje, így rendszeresen feltűnik műsorukban, a Keeping Up with the Kardashians-ben és a Kourtney and Khloe Take Miami-ban. 2009 december 14.-én megszületett első gyermekük, Mason Dash Disick, majd 2011 július 8.-án kislányuk is, Penelope Scotland Disick.
_ToTo_
2015. május 28. 09:15
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Elkészültem a csomagból maradt egy lappal is: http://starity.hu/sztarok/matt-kean/, illetve ő és ő nálam maradt, légyszi csatoljátok vissza a starity profilra! Köszönöm szépen, ahogy az értük kapott lapokat is!
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.