Klippremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 24. 18:15
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Nekem annyira nem jön be...
2014. október 24. 18:23
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Még csak 20 megtekintés volt, amikor megnéztem Imádom Bár már rongyosra hallgattam a dalt, még egy párszor meg fogom nyomni a Replay gombot a klip alatt
2014. október 24. 18:26
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Nem bírom őket, de azért nem lett annyira rossz, most ez a szám, se a klip..
2014. október 24. 18:35
Dina012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 231529 offline |
shailene nem azért csináltak csak klippet, hogy megdöntsék a rekordot, ugyan már.
A cikkíró kicsit félre húzta a dolgokat. Ők sose mondták, hogy ezért csinálnák, vagy hogy egyáltalán szándékukban áll. Egyszer a rajongók gondolták megkéne dönteni, azóta is nagyon hálásak, és a rajongók akarják csak állandóan megdönteni a hülye rekordokat, őket hidd el, egy cseppet sem érdekel, hogy most hányan kattintgatnak a klippre egy nap alatt. Nem szép ilyet írnom, de ígyis tele vannak lével, szerinted ez fogja őket a legjobban érdekelni? Ennyire ne forgasd ki a szavakat.
Nekem tetszett. Igazából akárki akármit mond, én akkor is tisztelem bennük, hogy nem használják ki a hatalmukat a lányok felett, és szól az egész enyelgésről a szép kis perfect lányokkal, hanem inkább önmagukat adják. Vidám, színes, dilis, mint ők. És erre nehogy azt írja valaki, hogy azért csinálnak ilyen klippeket, mert melegek, könyörgöm, ha meg az lenne, hogy minden klipjükben lányok szerepelnének, akkor ezért támadnák őket, hogy mert nyálas és b*uzi mind. Ha meg ilyen, akkor is ezzel jönnek. #fucklogic
Mondhatjátok, hogy még ,,kölykök", de szerintem valakik inkább legyenek sokáig ilyenek, akik élvezik az életet, minthogy elkomolyadjanak teljesen. Vannak komolyabb klipjük is, nem is egy, de jó, hogy ez egy védjegyük, nekik az a céljuk, hogy feldobják a RAJONGÓK napjait a kis dilis személyiségükkel, hogy jót mosolyogjanak rajta. És ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy éretlen hülye mindegyik.
Harry meg tényleg katasztrofális néz ki a klippben Nem bántom, de édes drágaságra ráaggathattak volna kevésbé gáz ruhát. Mint a többire, viszonylag elég egyszerűen voltak felöltözve, de hát igazából mindegyik egy külön egyéniség, Harry-nek fura egy stílusa van, de ez már igazán ízlések és pofonok.
A cikkíró kicsit félre húzta a dolgokat. Ők sose mondták, hogy ezért csinálnák, vagy hogy egyáltalán szándékukban áll. Egyszer a rajongók gondolták megkéne dönteni, azóta is nagyon hálásak, és a rajongók akarják csak állandóan megdönteni a hülye rekordokat, őket hidd el, egy cseppet sem érdekel, hogy most hányan kattintgatnak a klippre egy nap alatt. Nem szép ilyet írnom, de ígyis tele vannak lével, szerinted ez fogja őket a legjobban érdekelni? Ennyire ne forgasd ki a szavakat.
Nekem tetszett. Igazából akárki akármit mond, én akkor is tisztelem bennük, hogy nem használják ki a hatalmukat a lányok felett, és szól az egész enyelgésről a szép kis perfect lányokkal, hanem inkább önmagukat adják. Vidám, színes, dilis, mint ők. És erre nehogy azt írja valaki, hogy azért csinálnak ilyen klippeket, mert melegek, könyörgöm, ha meg az lenne, hogy minden klipjükben lányok szerepelnének, akkor ezért támadnák őket, hogy mert nyálas és b*uzi mind. Ha meg ilyen, akkor is ezzel jönnek. #fucklogic
Mondhatjátok, hogy még ,,kölykök", de szerintem valakik inkább legyenek sokáig ilyenek, akik élvezik az életet, minthogy elkomolyadjanak teljesen. Vannak komolyabb klipjük is, nem is egy, de jó, hogy ez egy védjegyük, nekik az a céljuk, hogy feldobják a RAJONGÓK napjait a kis dilis személyiségükkel, hogy jót mosolyogjanak rajta. És ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy éretlen hülye mindegyik.
Harry meg tényleg katasztrofális néz ki a klippben Nem bántom, de édes drágaságra ráaggathattak volna kevésbé gáz ruhát. Mint a többire, viszonylag elég egyszerűen voltak felöltözve, de hát igazából mindegyik egy külön egyéniség, Harry-nek fura egy stílusa van, de ez már igazán ízlések és pofonok.
2014. október 24. 18:38
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 offline |
Imáádom :3 :*
2014. október 24. 18:38
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
áááááá nekem nagyon tetszik,respect a srácoknak!!!
Harry és Zayn haja
Harry és Zayn haja
2014. október 24. 18:40
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Régen én is nagy rajongója voltam a fiúknak, ám aztán a siker és a hírnév magába szívta azt a személyiséget, amit kedveltem bennük, majd azt felváltotta egy új, ami már nem igazán volt nekem szimpatikus. Dalaik is teljesen átalakultak, előző albumukról csak a Story of my life volt hallgatható... (azt hiszem az azon van rajta).
Most is csak a kíváncsiság vitt rá, hogy megnézzem a klipet (Harry haja egyébként teljesen kiakaszt), ám a végére arra a következtetésre jutottam, hogy egy kicsit azért még ott van bennük a régi "ÉN" és ezt ezzel a klippel fel is lehet fedezni.
Most is csak a kíváncsiság vitt rá, hogy megnézzem a klipet (Harry haja egyébként teljesen kiakaszt), ám a végére arra a következtetésre jutottam, hogy egy kicsit azért még ott van bennük a régi "ÉN" és ezt ezzel a klippel fel is lehet fedezni.
2014. október 24. 18:40
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Dina012 teljesen egyetértek
2014. október 24. 18:43
Szerintem tök jó, bár nem nagyon értem, h passzol a klip meg a szöveg, de nekem mindig jobb kedvem lesz a hülyeségeiktől. Nekem tetszik Harry haja meg a kabátja is, nem tudom, mi baja van vele egyeseknek. A majom szerintem is cuki.
2014. október 24. 18:43
Az 1D nem formáció... Egyébként a dal is és a klipp is nagyon tetszik <3
2014. október 24. 18:48
Dina012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 231529 offline |
Egyébként azt még hozzá fűzném, hogy nekem már annyira fura Harry stílusa, hogy már imádom. Tényleg borzalmas néha ahogy kinéz, de nem tudok rá úgy nézni, hogy úristen, mint egy mit tudom én mi... Én ezzel együtt imádom, ha így könnyebb megérteni, mit akarok ezzel.
2014. október 24. 19:03
Dzsezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 213405 offline |
na most
Louis végre visszavett a csöves stílusából, (hurrá!!) erre Zayn szerzett egy hajpántot és most olyan mint egy fekete hippi, Harryről inkább nem mondok semmit, egyre rondább...
Niall szokásosan jól néz ki
egyre kiváncsi lennék, vajon honnan jött az ihlet egy ilyen videoklipphez?
Louis végre visszavett a csöves stílusából, (hurrá!!) erre Zayn szerzett egy hajpántot és most olyan mint egy fekete hippi, Harryről inkább nem mondok semmit, egyre rondább...
Niall szokásosan jól néz ki
egyre kiváncsi lennék, vajon honnan jött az ihlet egy ilyen videoklipphez?
2014. október 24. 19:06
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Dina012, esküszöm, megkönnyeztem amit írtál. Teljesen igazad van!
Én imádom a klippet, ez egy igazi bulizós, vidám One Direction klip, ahogy azt már megszokhattuk! Szerintem nagyon jól lett megcsinálva ^^
Harryt már nagyon régóta elküldeném egy fodrászhoz, a rövidebb hajával sokkal vonzóbb volt, és az arcvonásait is jobban kiemelte, viszooont ebben a klipben egész megbocsájható... ♥.♥ Louis pedig iiiiszonyatosan aranyos azzal a kis csimpánzzal! Olyan, olyan sok szeretet van bennük...!
Én imádom a klippet, ez egy igazi bulizós, vidám One Direction klip, ahogy azt már megszokhattuk! Szerintem nagyon jól lett megcsinálva ^^
Harryt már nagyon régóta elküldeném egy fodrászhoz, a rövidebb hajával sokkal vonzóbb volt, és az arcvonásait is jobban kiemelte, viszooont ebben a klipben egész megbocsájható... ♥.♥ Louis pedig iiiiszonyatosan aranyos azzal a kis csimpánzzal! Olyan, olyan sok szeretet van bennük...!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.