Az X-Faktor ötödik élő show-jának kiesője Little G mentoráltja, Andelic Jonathan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Andelic Jonathan távozott az X-Faktorból
2014. november 16. 11:52
![]() |
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 ![]() |
Megvolt bundázva ez az adás is. Először Bence a fiúkat, lányokat majd végül a csapatokat szólította és így maradt végül párbajozni Jota és Juli. Ez a széria rosszabb a párbajok szempontjából. Bár szerintem Jotának kellett volna maradnia és Julit haza küldeni.
2014. november 16. 12:03
![]() |
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4646 Csatolások: 22838 Azonosító: 146002 ![]() |
Bár én ki nem állhatom a magyar tehetségkutatókat, mert ami nálunk "nagy tehetség" az máshol meg se üti a mércét, VISZONT Jonathan, szerintem az egyik legjobb volt, szóval nem értem a nézőket, de a mentorokat..
2014. november 16. 12:07
![]() |
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 ![]() |
Nem Jotának kellett volna kiesnie hanem Julinak!!!! A mentorok csak azért szavazták ki Jonatánt mert féltek tőle, Juli ellen a többi versenyzőnek könnyű lesz megnyerni a párbajt. Szánalom az egész műsor!

2014. november 16. 12:13
![]() |
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 869 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 ![]() |
Nem értek egyet azzal, hogy szerintetek Julinak kellett volna kiesnie. Egyáltalán nem nekik kellett volna párbajozniuk!
Igaza volt Little G-nek amikor azt mondta:
"A nézők a szimpátia és nem a zeneiség alapján döntenek."
Itt minden arra megy ki, hogy a tinilányok kiért rajonganak. A Benji, meg a Spoon, ők "helyesek" és rájuk szavaznak a legtöbben, az X Faktorban már rég nem az számít, hogy kinek milyen hangja van.
Igaza volt Little G-nek amikor azt mondta:
"A nézők a szimpátia és nem a zeneiség alapján döntenek."
Itt minden arra megy ki, hogy a tinilányok kiért rajonganak. A Benji, meg a Spoon, ők "helyesek" és rájuk szavaznak a legtöbben, az X Faktorban már rég nem az számít, hogy kinek milyen hangja van.
2014. november 16. 12:16
Nekem mindig is semleges volt, de nagyon jó hangja volt a srácnak
Azért sajnálom, hogy kiesett, igazságtalan helyzet volt és nagyon nehéz döntés, de én is Julit juttattam volna tovább. Little G szavaival pedig teljesen egyetértek, itt már régóta a szimpátia számít és nem a hang...

2014. november 16. 13:13
Nagyon sajnálom, Jonathan egy olyan személyiség volt, aki be tud robbanni a köztudatba, egyéni stílusa van és ma ezt szeretik a zene iparba. Megint nagyon nehéz esetbe került Little G, nem lennék ilyen helyzetbe a mentorok helyébe...
2014. november 16. 13:23
![]() |
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 231 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 ![]() |
Én örülök neki mert személyesen ismerem őt és nagyon beképzelt -.-
2014. november 16. 13:27
![]() |
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 ![]() |
Szerintem jól döntöttek!
Amúgy mi ez az új mánia, hogy egy mentor 2 versenyzője párbajozik?!
Amúgy mi ez az új mánia, hogy egy mentor 2 versenyzője párbajozik?!
2014. november 16. 13:34
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6112 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
Nem nézem az X Faktort, de sajnálom,hogy kiesett!
2014. november 16. 13:35
![]() |
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 ![]() |
Idézet (Titanyla @ 2014.11.16. 12:27)
Inkább a maszkos emberkéknek kellett volna kiesni, szerintem kész vicc, hogy bejutottak az élő showba...
Ez a komment kész vicc inkább.
2014. november 16. 13:44
jo dontes volt a mentoratol nem volt tul jo ez a Jonatan..
Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.