X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
2014. december 23. 02:53
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
még 1* valaki leírja, h a határontúli magyar nem magyar és hasonló okosságok karácsony alkalmából pofán b**zom egy hólapáttal!
1 felhasználónak tetszik:
Zolesz
2014. december 23. 07:23
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Idézet (ciel @ 2014.12.23. 00:07)
Mi az, hogy nincs bennük magyar? Gondolkodjál már, mielőtt leírsz valamit. Örülök, hogy te a Honfoglalásig vissza tudod vezetni a családfádat, hogy mekkora magyar vagy.
Látszik, hogy nem olvastad el amit előtte írtam. Az utolsó mondatos bekezdéstől nem a határon túliakról beszélek, hanem teljesen más nemzetről, és az ő magyarságukat nem akarom a magaméhoz hasonlítani.
2014. december 23. 07:40
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline |
Én szívből gratulálok Andinak!! De most komolyan, mekkora tehetség kell ahhoz, hogy megnyerjen egy ilyen tehetségkutatót? (Bár ezt inább nem nevezném tehetségkutatónak )
Julinak pedig sikeres pályafutást kívánok ha az éneklést fogja folytatni!!
Julinak pedig sikeres pályafutást kívánok ha az éneklést fogja folytatni!!
2014. december 23. 08:24
Nagyon gratulálok Andi!Végre egy olyan győztes akinek tényleg jó hangja van!Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő vagy Danics Dóra a nyomába se érhetnek!!Bár nem értem, hogy történhetett az, hogy nem Nagy Ricsi nyert...azért gratulálok!!
2014. december 23. 08:29
Gratulálok!
Megdolgozott érte az biztos!
Remélem a jövőben hallunk róla.
Nyerünk Andi!!!!
:-) ;-)
Megdolgozott érte az biztos!
Remélem a jövőben hallunk róla.
Nyerünk Andi!!!!
:-) ;-)
2014. december 23. 08:45
adamesztúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 235459 offline |
Úgy Örülök hogy Andi nyerte :-)
Nekem nem volt szimpatikus juli és benjit se bírtam annyira.
Csak attól félek hogy belőle is drogos lesz vagy ilyesmi mint a többi fiatal hirességből.
HAJRÁ ANDI !
Nekem nem volt szimpatikus juli és benjit se bírtam annyira.
Csak attól félek hogy belőle is drogos lesz vagy ilyesmi mint a többi fiatal hirességből.
HAJRÁ ANDI !
2014. december 23. 10:10
Angyalosy Valentinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 232372 offline |
Örülök annak, hogy az Andi nyert, de először nem gondoltam volna. Szerintem mindig jól teljesített és szépen énekelt! Gratulálok neki!
2014. december 23. 11:18
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline |
orulok h o nyert en mondjuk gondoltam h o lesz a nyertes
2014. december 23. 11:27
Csillámpóni0123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 222480 offline |
a tha shudrasna kkellett volna
2014. december 23. 12:08
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Örülök neki, hogy nyert, mert ő tényleg tehetséges. Viszont sajnos az lesz a sorsa, mint a többi nyertesnek is: énekeltetik vele a sok szart, aztán ha lejár a szerződés, a süllyesztőbe vele. És még nagyon fiatal.
Benjit viszont sajnálom, hogy kiesett. Én Julit ejtettem volna ki, az oké, hogy jó hangja van, de nem tudom megkülönböztetni a többi pontosan ugyanígy éneklő akárkiktől Ja és engem iszonyatosan irritált is.
Benjit viszont sajnálom, hogy kiesett. Én Julit ejtettem volna ki, az oké, hogy jó hangja van, de nem tudom megkülönböztetni a többi pontosan ugyanígy éneklő akárkiktől Ja és engem iszonyatosan irritált is.
2014. december 23. 12:20
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (Beliyah @ 2014.12.22. 08:47)
Ja, és ismét nem egy magyar származású nyert. Ki hitte volna..
Ember, hülye vagy? Szerinted aki nem Mo.-n él, az már nem is magyar? Sötétség lvl over 9000
2014. december 23. 12:25
Idézet (veloci96gmail.com @ 2014.12.22. 10:36)
Nagyon sajnálom hogy ő nyert!! Én Julinak szurkoltam! Sokkal jobban megérdemelte volna. Andi eléggé beképzelt, Juli nagyon alázatos, aranyos ember. Nem értem, hogy a MAGYAR X-faktorba miért kell egy ROMÁNNAK nyerni???
Andika maradhatott volna Romániában is.
Andika maradhatott volna Romániában is.
Hogy lenne már román, amikor... áh, fuck this. Retardáltakkal nem állok le vitatkozni.
2014. december 23. 12:26
dreamgiiirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 161468 offline |
Egy szó mint száz Andi nyert és kész ezen már senki nem tud változtatni és ahelyett, hogy utálatoskodtok meg csitrizitek és egyéb jelzőkkel illetitek kívánjatok neki sok szerencsét az életéhez azzal szia Ha nem szereted nem kell hallgatnod, nézned és legfőképp minősítened! Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint ő ! Egy firkarcnyival sem jobbak, főleg mert hogy egyesek úgy minősítenek itt embereket, hogy nem is ismerik. Igazán nem sok értelme van ennek !!!! Mindenki törődjön a saját kedvencével
És a magyarságra kitérve... a világban rengeteg helyen élnek magyarok, magyar ajkuak. Nem tudom miért kell itt különbséget tenni... Én személy szerint Romániában lakom.. nem szeretem az országomat, nem szeretem a románt de ide születtem és egyenlőre semmit sem tehetek ellene De magyarul beszélek, erdélyi magyar vagyok és vállalom
És egyet kell értenem mindazokkal akik ezt vállalják és kifejtették ebben a véleményüket Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek !
És a magyarságra kitérve... a világban rengeteg helyen élnek magyarok, magyar ajkuak. Nem tudom miért kell itt különbséget tenni... Én személy szerint Romániában lakom.. nem szeretem az országomat, nem szeretem a románt de ide születtem és egyenlőre semmit sem tehetek ellene De magyarul beszélek, erdélyi magyar vagyok és vállalom
És egyet kell értenem mindazokkal akik ezt vállalják és kifejtették ebben a véleményüket Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek !
1 felhasználónak tetszik:
LukeH
2014. december 23. 12:33
LukeHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 227607 offline |
Gratulálok neki, örülök, hogy ő nyert. Még egyszer sem nyert olyan, akinek az elejétől kezdve szurkoltam. Idáig mindig csak (számomra) rosszak nyertek (a tavalyi győztesről ne is beszéljünk) Őszintén szólva 2 dologért örültem a győzelmének: 1. Végre egy tényleg tehetséges ember nyert, 2. nem Juli nyert, aki 99%-ig olyan, mint a tavalyi győztes.
Egyébként mások is megérdemelték volna a győzelmet (Tha Shudras, Nagy Ricsi...), de örülök, hogy így alakult.
Egyébként mások is megérdemelték volna a győzelmet (Tha Shudras, Nagy Ricsi...), de örülök, hogy így alakult.
2014. december 23. 12:33
Idézet (SzimónaDrága @ 2014.12.22. 13:40)
Lehet itt alázat meg energia, de Magyarországon a zenélgetésből NEM LEHET MEGÉLNI. Ezen tovább kéne lépni és nem vigyorgós szmájlikkal és a na most odanyomom a vakert és odamondom a tutit stílussal okoskodi. Féltékenység?! Ugyan már, a drága egyetlen öreganyám is féltékeny lenne? Ostobaság. Rendben, van aki bizonyára buta féltékenység miatt nem támogatja Andikát, de van aki csak józan ésszel nézi a dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy mint minden évben, idén is már előre el volt döntve kinek kell nyerni, de a sok birka még mindig azt hiszi, hogy itt a szavazás a döntő. Szavazzatok csak!
Végül az utolsó, ami nálam teljesen kiborította a bilit...Szegény az ország, de arra van 25 millió, hogy támogassuk a győztest. 25 millió? Ráadásul az eddigi évek duplája. A tv-ben milliókkal dobálóznak, miközben mennyi szegény ember 10-20 forintokból kaparja össze a kenyér árát. Én értem, hogy kell a szórakozás az embereknek, de ez a bohóc műsor már túl van játszva.
Arról nem is beszélve, hogy mint minden évben, idén is már előre el volt döntve kinek kell nyerni, de a sok birka még mindig azt hiszi, hogy itt a szavazás a döntő. Szavazzatok csak!
Végül az utolsó, ami nálam teljesen kiborította a bilit...Szegény az ország, de arra van 25 millió, hogy támogassuk a győztest. 25 millió? Ráadásul az eddigi évek duplája. A tv-ben milliókkal dobálóznak, miközben mennyi szegény ember 10-20 forintokból kaparja össze a kenyér árát. Én értem, hogy kell a szórakozás az embereknek, de ez a bohóc műsor már túl van játszva.
THIS. So much this. Én sem értem, minek ennyi tehetségtelenségkutató, lassan már a fél ország "sztár" lesz.
2014. december 23. 13:13
Paródia, amit műveltek, paródia ez az egész "magyar-nemmagyar" hisztéria. Menjetek, örüljetek a kitalált fogalmatoknak, ugrándozzatok, hogy mennyivel magyarabbak vagytok ennél a lánynál, aki egyébként tizenöt évesen kiállt, előadott és megnyert egy azért nem túl apró versenyt. Nem követettem különösebb figyelemmel a műsort, ezt a lányt meg pláne nem, de nekem ne mondja senki, hogy ilyen fiatalon általános dolog X Faktort nyerni, és nincs mögötte teljesítmény.
2014. december 23. 13:33
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Egyszer már leírtam és jöttek is rossz vélemények, de most komolyan!! Gondoljatok már bele! Gyerek! Nem nyerhetné meg. Patai Annát is konkrétan kirakták, mert gyerek és még tanulnia kell! Ő is gyerek még, és ezt nem neki kellett volna megnyernie. Azért van az Ének iskolája. Oda 18 éven aluliaknak lehet menni.. Szerintem Julinak kellett volna megnyerni de mindegy. AMÚGY CSAK AZÉÉRT NYERT MERT A 10 ÉVESEK RÁ SZAVAZTAK, MERT HÚÚ Ő EGY SZÉP TINI MEG MINDEN.. Azért.. na mindegy. JÖHETNEK A NEGATÍV VÉLEMÉNYEK..-.-
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.