X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
2014. december 24. 10:17
Tudtm hogy ő fogja megnyerni. annyira tehetséges. gratulálok andi!!!
2014. december 24. 10:45
kittus666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 182788 offline |
inkabb o mint az a masik no. vagy mi. annak semmi hangja nem volt. de szerintem tul fiatal ehhez. remelem nem fog o is elszallni mint pl. a radics gigi.... de azert gratulalok neki
2014. december 24. 13:50
Kedves Bátor Ventillátor!
Retardáltak véleménye NEM ÉRDEKEL!!
Retardáltak véleménye NEM ÉRDEKEL!!
2014. december 24. 14:21
Evelin980320új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 186804 offline |
Örülök hogy Andi nyerte meg gratulálok neki!
2014. december 24. 19:53
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline |
Igen , igen, és mégis mi a túrót kezdjen egy 15 éves gyerek 25 millióval és egy autóval? A bankból se tudja felvenni, mert még nincs 18 éves. Amúgy meg itt riszálja magát mikor még gyerek. Jó , jó tényleg jó hangja van de épp hogy elvégezte az általánost máris menekül a suli elől xd
2014. december 24. 20:18
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline |
Ha valakinek nem tetszik hogy o nyerte, azt sajnálom:)) Megérdemelte! 15 éves, de érettebb az átlagnál, bár még benne van a gyerek. Nagyon jó hangja volt Julinak is, de Andi 1000x jobb volt. O egy életvidám csajszi tele energiával, és ami a legfontosabb, hogy élvezi azt amit csinál:)) Ugyhogy hajrá Andii, remélem még sokat fogok hallani rolad ♥♥♥
2014. december 24. 20:44
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline |
jóó megérdemelte, mert tényleg jó volt csak én igazából Julinak szurkoltam
2014. december 25. 13:04
Én igazából sok reményt fűztem Andi győzelméhez,mivel tudtam,hogy gyönyörű a hangja.Na és,akkor mi van,ha 15 éves?Mit számít a kor?Az csak egy szám,aminek semmi köze sincs a tehetséghez...Sajnálom Benji-t,mert szerintem neki és Andinak kellett volna állnia a dobogó első két helyén,nem pedig Julinak,de azért ő is nagyon jó volt.
2014. december 25. 19:24
Megérdemelte, nem volt kérdés. Fiatal kora ellenére nagyon tehetséges, és nagyon szép hangja van. Erre született. Őszintén szólva, én is azt hittem, hogy Nagy Ricsivel lesznek ketten, neki is itt kellett volna lennie. Elég gáz, hogy Benji továbbjutott, míg Ricsi nem... Mindegy, visszatérve Andira, nagyon tehetséges és megint show-t csinált, ráadásul úgy mozog a színpadon, mintha otthon lenne. Viszont nagyon szánalmas, hogy az emberek idejönnek
utálkozni, de nem baj, van is mire irigykedniük, hiszen ez a lány már most letett valamit az asztalra, pedig még csak 15. ✌ Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, tök szar lehet.
utálkozni, de nem baj, van is mire irigykedniük, hiszen ez a lány már most letett valamit az asztalra, pedig még csak 15. ✌ Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, tök szar lehet.
2014. december 26. 12:49
Juuj ennnek annyira orulook^-^ vegre egy olyan nyerte aki megerdemli!! gratulalok neki! Favourite forever<3
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.