X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
2014. december 21. 23:14
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Szívből gratulálok neki, a Whitney Houston dal után megbizonyosodtam, hogy ez a lány tényleg tud énekelni, csak nem kell neki üvöltenie állandóan. Az eredményhirdetés alatt pedig nagyon aranyos volt, tényleg látszott rajta, hogy azt sem tudja, hogy hol van
Végre tényleg azt láttam rajta, hogy 15 éves.

2014. december 21. 23:15
Benji és Andi voltak azok akik kezdetektől fogva elvarázsoltak, ami érdekes hisz személyiségben teljesen ellentétek.
Juli igaz az első válogatáson könnyeket csalt a szemembe azzal a meghitt és gyönyörű előadásával, de valahogy csak az élő showban találtam vissza hozzá.
Amikor viszont felállt a döntő hármas nagyon örültem, mert három olyan csodálatos versenyző állt a színpadon akik értékekben és személyiségben is mások még is hatalmas tehetség mind hármójukban ugyan az volt.
Viszont én már a döntő elején tudtam a kiesési sorrendet, legalábbis abban biztos voltam, hogy Benji lesz a harmadik. Csodálatos énekes, de neki még tényleg van hova fejlődnie, hogy teljes egészében megnyíljon a világnak.
Amikor viszont Andi és Juli álltak várva a döntést egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy talán nem Andi hanem Juli lesz a befutó. Hisz ő tényleg csodálatos gondolatokat és világot adott a közönségnek, ő tényleg egy kis "béke sziget" ebben hatalmas zűrzavarral teli világban. Andi viszont már a kezdetektől fogva olyan természetességgel énekelt és létezett a színpadon, mint akinek már sok éves rutinja lett volna.
Végeredményképp én annak is nagyon örültem volna, ha Juli vagy esetleg Benji nyeri az X faktort, mert számomra mind hárman kivételes tehetségek.
A hosszú monológom után pedig én is csak azt tudom mondani, hogy Gratulálok Tóth Andinak, aki minden téren történelmet írt az X faktorban és kívánom neki, hogy tényleg elérje mind azt a sikert és szakmai elismerést amire vágyik, mert megérdemli.

Juli igaz az első válogatáson könnyeket csalt a szemembe azzal a meghitt és gyönyörű előadásával, de valahogy csak az élő showban találtam vissza hozzá.
Amikor viszont felállt a döntő hármas nagyon örültem, mert három olyan csodálatos versenyző állt a színpadon akik értékekben és személyiségben is mások még is hatalmas tehetség mind hármójukban ugyan az volt.
Viszont én már a döntő elején tudtam a kiesési sorrendet, legalábbis abban biztos voltam, hogy Benji lesz a harmadik. Csodálatos énekes, de neki még tényleg van hova fejlődnie, hogy teljes egészében megnyíljon a világnak.

Amikor viszont Andi és Juli álltak várva a döntést egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy talán nem Andi hanem Juli lesz a befutó. Hisz ő tényleg csodálatos gondolatokat és világot adott a közönségnek, ő tényleg egy kis "béke sziget" ebben hatalmas zűrzavarral teli világban. Andi viszont már a kezdetektől fogva olyan természetességgel énekelt és létezett a színpadon, mint akinek már sok éves rutinja lett volna.
Végeredményképp én annak is nagyon örültem volna, ha Juli vagy esetleg Benji nyeri az X faktort, mert számomra mind hárman kivételes tehetségek.
A hosszú monológom után pedig én is csak azt tudom mondani, hogy Gratulálok Tóth Andinak, aki minden téren történelmet írt az X faktorban és kívánom neki, hogy tényleg elérje mind azt a sikert és szakmai elismerést amire vágyik, mert megérdemli.

2014. december 21. 23:18
![]() |
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3296 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 ![]() |
Én ebből a műsorból csak nagyon picit láttam,mert nem igazán érdekel,de így is tudtam,hogy ő nyeri meg,és meg is érdemli,mert ő a legtehetségesebb közötük,mert még szemtelenül fiatal és szép!
2014. december 21. 23:33
![]() |
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 ![]() |
Minden bántás nélkül, de engem irritált, hogy az erdélyi tájszólása kihallatszott egyes dalokban, szívesebben adtam volna a díjat Júliának vagy Benjinek. Lehet, h még fog érni később, de még van mit fejlődnie.
2014. december 21. 23:34
![]() |
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 ![]() |
Ugy sajnalom Benjit legalabb masodik ha lett volna, de orulok, hogy legalabb andi jutott vegul ki elsonek!!!
2014. december 21. 23:39
![]() |
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 ![]() |
Őszintén szólva és cseppet sem örülök neki, hogy Ő nyert! Habár tudom, hogy igazán tehetsées lány, sokkal inkább Julival szimpatizáltam. És neki szurkoltam egész végig, valamint Benjinek. De nem baj, mert így is óriási öröm tölt el, hogy megismertem, és hogy találkoztam is Julival. Végtelenül kedves, gyönyörű és tiszta. Imádom őt!
2014. december 21. 23:41
![]() |
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 ![]() |
Hihetetlen mennyi utálkozót fújt már megint össze a szél itt. Andi igenis megérdemelte a győzelmet, erőteljes és szép hangja van, a színpadi jelenléte pedig szerény véleményem szerint kiemelkedő. Látszik rajta, hogy élvezi amit csinál, a közönség és saját szórakoztatására énekel, ami nálam nem éppen megkerülendő szempontnak számít.
Juli is egy tehetséges és elbűvölő nő egyben, ő sem lett volna kevésbé méltó a diadalra.
Juli is egy tehetséges és elbűvölő nő egyben, ő sem lett volna kevésbé méltó a diadalra.
2014. december 21. 23:47
![]() |
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 ![]() |
Nekem ez az elejétől kezdve evidens volt, nagyon nyomatták, az egész show ráépült. Csak az volt a kérdés, hogy ki lesz majd az ellenfele. Ricsire számítottam, hát nem jött be.
Örülök, hogy ő nyert Julival szemben, mert Julit nagyon nem szeretem, Benjit meg nem tartottam erős ellenfélnek, VISZONT most kell nagyon figyelni rá, hogy ne vigye el ez az egész, és ne szálljon el.
Örülök, hogy ő nyert Julival szemben, mert Julit nagyon nem szeretem, Benjit meg nem tartottam erős ellenfélnek, VISZONT most kell nagyon figyelni rá, hogy ne vigye el ez az egész, és ne szálljon el.
2014. december 21. 23:52
![]() |
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 ![]() |
Megérdemelte! Nem semmi kiscsaj !
2014. december 22. 00:17
![]() |
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 897 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 ![]() |
Nagyon ügyes volt gratulálok! Nagyon tehetséges lány. Viszont szerintem Julinak nagyobb szüksége lett volna a nyereménye mint a 15 éves Andinak. Most mit fog csinálni azzal a kocsival? Nincs is jogosítványa. Meg azzal a 25 millióval?
2014. december 22. 00:19
![]() |
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 ![]() |
Én végig neki szurkoltam, remélem nem fog elszállni magától
Gratulálok neki

Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Állapotos a színésznő!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Julia Fox nem sokat hagyott a képzeletre.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.