X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
2014. december 22. 08:26
Andi volt a legtehetségesebb és legügyesebb.Az hogy 15 évesen valaki X Faktort nyer nem semmi teljesítmény.Én bevallom hogy szavaztam rá úgy kilencszer tizszer.Annyira cuki volt hogy még Bence idegelt mindenkit az időhúzással már pityergett.A bátyjának adja az autót wow*-*
2014. december 22. 08:31
Én tegnap nem néztem, de erre nagyon lehetett számítani. Szerintem Julinak esélye sem volt ellene, mert Andi most nagyobb szám volt, mert nagyon fiatal. Benjinek meg pláne, nem is értem miért ő állt itt, mikor minden héten rengeteg hamis hangot lehetett hallani a produkciójából, na mindegy, azért gratulálok mind a hármójuknak, bár én még mindig azt mondom, hogy a döntőben a Tha Shudrasnak is bent kellett volna lennie.
2014. december 22. 08:33
Minionssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 58 Azonosító: 228707 offline |
Én neki szurkoltam az X-faktor kezdete óta!! Nagyon megérdemelte, 15 évesen ilyen fegyelemmel és ilyen kitartással nem is csodálom, hogy megnyerte az embereket!! De az ének hangja is csodálatos!! ❤
2014. december 22. 08:36
Uristen annyira örűltem , hogy nyert , de nekem a The Shudras az igazi győztes a szívemben ..... Gratulálok Andinak
2014. december 22. 08:40
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline |
Én neki szuroltam. És nem azért mert "ő most nagyobb szám" ... Hanem, mert magával ragadt a személyisége es energiája. Emellett persze Juli is nagyon ügyes volt, neki is gratulálok!
2014. december 22. 08:41
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
sound of silence.
Én tegnap nem néztem, de erre nagyon lehetett számítani. Szerintem Julinak esélye sem volt ellene, mert Andi most nagyobb szám volt, mert nagyon fiatal. Benjinek meg pláne, nem is értem miért ő állt itt, mikor minden héten rengeteg hamis hangot lehetett hallani a produkciójából, na mindegy, azért gratulálok mind a hármójuknak, bár én még mindig azt mondom, hogy a döntőben a Tha Shudrasnak is bent kellett volna lennie.
Egyetértek!
Egyetértek!
2014. december 22. 08:42
Nagy Ricsi "egyik legerősebb versenyző"...na azért ne túlozzunk kérem szépen :3
Én örülök hogy ő nyert, szerintem nagyon is megérdemli, hiszen tényleg tehetséges, és mindent ösztönből csinál, nem kell semmit sem erőltetnie (mint Nagy Richárdnak -.-)
sound of silence "Benjinek meg pláne, nem is értem miért ő állt itt, mikor minden héten rengeteg hamis hangot lehetett hallani a produkciójából." Hát én egyeltalán nem értek veled egyet, nem tudom mit hallottál... Benji szinte sosem rontotta el a számait, mindig nagyon tisztán és jól énekelt, imádom őt és a hangját is. Örülök hogy ő is bent maradt a Top3-ban, m úgy gondolom nem neki hanem Julinak kellett volna a 3. helyen végeznie..Na Juli volt az, aki főleg ezen a héten rengeteg hamis hangot énekelt, szörnyű volt..
Én örülök hogy ő nyert, szerintem nagyon is megérdemli, hiszen tényleg tehetséges, és mindent ösztönből csinál, nem kell semmit sem erőltetnie (mint Nagy Richárdnak -.-)
sound of silence "Benjinek meg pláne, nem is értem miért ő állt itt, mikor minden héten rengeteg hamis hangot lehetett hallani a produkciójából." Hát én egyeltalán nem értek veled egyet, nem tudom mit hallottál... Benji szinte sosem rontotta el a számait, mindig nagyon tisztán és jól énekelt, imádom őt és a hangját is. Örülök hogy ő is bent maradt a Top3-ban, m úgy gondolom nem neki hanem Julinak kellett volna a 3. helyen végeznie..Na Juli volt az, aki főleg ezen a héten rengeteg hamis hangot énekelt, szörnyű volt..
2014. december 22. 08:44
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline |
Amikor meghallottam a nevét majdnem elbőgtem magam! De komolyan! Imádlak Andi, a szívemben örökre ott maradsz! Miért is lett vége az x faktor 2014- nek? Na, mindegy. Imádlaaaaaakk! Veled együtt sírtam és énekeltem! Mindig neked szurkoltam, és meglett az eredménye! Hogyha nem a te nevedet mondták ki először az adásokban, ütögetni kezdtem a tévét, amikor meg téged mondtak ugráltam. Imádlak, folytasd!!!!!!!!
2014. december 22. 08:46
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline |
Én Julit nem nagyon szerettem. Azt meg nem értem, hogy Nagy Ricsinek van a 2. legtöbb követője Facebookon, és akkor Julinak meg kevesebb mint kilencezer, hogy eshetett ki? Na mindegy, vannak csodák....
Andiiiiiihttp://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
Andiiiiiihttp://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
2014. december 22. 08:47
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Az elejétől kezdve nem kedveltem. Számomra sok. Istenítik a sok energiája miatt, pedig szerintem ez egy 15 évestől igenis elvárható, hogy tele legyen energiával. Julinak talán jobban örültem volna, bár a 13 ember közül egyik sem érdemelte volna meg igazán. Az idei mezőny nagyon gyenge volt, nem voltak olyan kimagasló hangok, és egyéniségek. Számomra mindenki unalmas volt. Aki meg talán kicsit izgalmasabb személyiség lett volna, annak nem volt hangja.
Ja, és ismét nem egy magyar származású nyert. Ki hitte volna..
Ja, és ismét nem egy magyar származású nyert. Ki hitte volna..
2014. december 22. 08:49
Szerintem nem neki kellett volna nyernie. Oké, hogy most mindenki odavan érte, merthogy milyen fiatal, de sokkal jobbak is voltak nála. Meg nekem alapból nem volt szimpatikus. Nem gratulálok neki.
2014. december 22. 08:50
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Kaliah azert mert nem a facebook lajkolat nezik. Beliyah egyetertek, nagyon gyenge volt. Viszont szerintem Andi megerdemelte, mert , 15 evesen nagyon jo hangja van
2014. december 22. 08:52
Idézet (Lolla99 @ 2014.12.22. 08:49)
Szerintem nem neki kellett volna nyernie. Oké, hogy most mindenki odavan érte, merthogy milyen fiatal, de sokkal jobbak is voltak nála. Meg nekem alapból nem volt szimpatikus. Nem gratulálok neki.
Mi az hogy nem neki kellett volna nyernie?! Ő volt a legjobb, emellett meg az idei mezőny jóval keményebb volt mint a többi.
2014. december 22. 08:52
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Gratula neki, hiszen 15 évesen elképesztően jó hangja van. Bár Nagy Ricsi győzelmének jobban örültem volna.
2014. december 22. 08:56
Nem néztem az adást csak egyet,de akkor is ő volt a leszimpatikusabb.A hangja nagyon szép volt,de a maga a megjelenése is elkápráztatott!DE az nem azt jelenti,hogy neki durkkoltam,bár igaz,hogy nem is másnak!Gratulálok neki utólag is!
2014. december 22. 09:01
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline |
gratulálok neki nagyon ügyes volt 15 éves létére
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.