Sokak megkönnyebbülhettek, illetve botránkozhattak, ugyanis a The CW berendelte összes őszi sorozatának új évadát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Minden sorozatának megkegyelmezett a The CW
2015. január 12. 13:18
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
minek már annyi évad a Vámpírnaplókból? szerintem itt kellene leállni. igen szeretem a sorozatot, de már túl van nyújtva az egész...
1 felhasználónak tetszik:
Emily Burton
2015. január 12. 14:08
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline |
Eléggé meglepődtem, hogy berendelték a TVD-t...na meg a Reign-t....
The originals
Odaát
The Flash
The originals
Odaát
The Flash
Emily Burton
2015. január 12. 14:24
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
De jó! A The Originalsnak örülök a legjobban és persze a Vámpírnaplóknak is
2015. január 12. 14:48
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Nagyon örülök az odaátnak. Kedvenc sorozatom és remélem még sok évadja lesz! ODAÁÁÁÁT!! <3
Emily Burton
2015. január 12. 14:58
minnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 227549 offline |
Istenem mindegyiknek hihetetlenül örülök^^ De főleg a Reign miatt vagyok a legboldogabb,ugyanis mint szó volt róla elég kétes volt,hogy berendelik e a további részeket. Bár véleményem szerint egy fantasztikus sorozat:)
Emily Burton
2015. január 12. 15:54
Nem értem a Vámpírnaplókat hova erőltetik még. Bosszantó, hogy jobbnál jobb sorozatokat kaszálnak el, ez pedig kapja a folytatást, mikor az ötödik évadtól kezdve az egész sztori nyögvenyelős... Viszont borzasztóan örülök a Zöld Íjásznak, a The 100-nak, a Reign -nek, a The Originalsnak és a Flashnek, valamint nagyon remélem, hogy a Hart of Dixie kapcsán is hamarosan bejelentik a folytatást, mert imádnivaló kis sorozat.
2015. január 12. 15:58
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline |
SUPERNATURAL!!!!! Ezazz jeee ‹3 ‹3
2015. január 12. 16:01
Mindegyiknek nagyon örülök bár nem mindegyiket nézem folyamatosan.Remélem volt értelme berendelni a Vámpírnaplóknak a 7.évadot! Nem értem,hogy a Jane the Virgin és a Reign alatt miért rezgett a léc amikor mindkettő jó sorozat.Bár a Reign-nél most le vagyok jócskán maradva..
2015. január 12. 16:28
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Teljesen egyet értek Szandiii_1992-vel! Szerintem már a 4.évadtól kezdett hanyatlani a TVD. Nem is értem őket miért nyomatják még mindig, mikor tényleg csak rosszabb lesz. Arról meg nem is beszélve, hogy olyan sorozatok kapnak kaszát amik 1000szer jobbak mint a TVD, de csak azért hogy nekik meg legyen a "helyük".... . :/ Ja és miért folytatják ha a színészek sem akarják már az egészet? Ez persze nagyon is látszik rajtuk, a sorozatban is.
Viszont az Odaát 11.évadának örülök is meg nem is. Nem tudom, hogy mit tudnak ennyi éven át felmutatni a készítők, de valahol picit már soknak érzem. Ettől függetlenül nézni fogom.
Viszont az Odaát 11.évadának örülök is meg nem is. Nem tudom, hogy mit tudnak ennyi éven át felmutatni a készítők, de valahol picit már soknak érzem. Ettől függetlenül nézni fogom.
2015. január 12. 16:42
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
nem is tudtam, hogy a Reign folytatása nem volt biztos. de örülök, hogy folytatódik, csak könyörgöm, ne húzzák el ezt is a végtelenségig! Francis-nak már halottnak kéne lennie a történet szerint... nem mintha szeretném, hogy vége legyen, de ez a szellemek visszatérése is nekem olyannak tűnik, mintha nem tudnának mit kezdeni Kathrin-nel, akkor nosza, dobjuk be a természetfeletti lényeket, hadd örüljön a nép.
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!