Sokak megkönnyebbülhettek, illetve botránkozhattak, ugyanis a The CW berendelte összes őszi sorozatának új évadát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Minden sorozatának megkegyelmezett a The CW
2015. január 12. 13:18
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
minek már annyi évad a Vámpírnaplókból? szerintem itt kellene leállni. igen szeretem a sorozatot, de már túl van nyújtva az egész...
1 felhasználónak tetszik:
Emily Burton
2015. január 12. 14:08
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline |
Eléggé meglepődtem, hogy berendelték a TVD-t...na meg a Reign-t....
The originals
Odaát
The Flash
The originals
Odaát
The Flash
Emily Burton
2015. január 12. 14:24
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
De jó! A The Originalsnak örülök a legjobban és persze a Vámpírnaplóknak is
2015. január 12. 14:48
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Nagyon örülök az odaátnak. Kedvenc sorozatom és remélem még sok évadja lesz! ODAÁÁÁÁT!! <3
Emily Burton
2015. január 12. 14:58
minnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 227549 offline |
Istenem mindegyiknek hihetetlenül örülök^^ De főleg a Reign miatt vagyok a legboldogabb,ugyanis mint szó volt róla elég kétes volt,hogy berendelik e a további részeket. Bár véleményem szerint egy fantasztikus sorozat:)
Emily Burton
2015. január 12. 15:54
Nem értem a Vámpírnaplókat hova erőltetik még. Bosszantó, hogy jobbnál jobb sorozatokat kaszálnak el, ez pedig kapja a folytatást, mikor az ötödik évadtól kezdve az egész sztori nyögvenyelős... Viszont borzasztóan örülök a Zöld Íjásznak, a The 100-nak, a Reign -nek, a The Originalsnak és a Flashnek, valamint nagyon remélem, hogy a Hart of Dixie kapcsán is hamarosan bejelentik a folytatást, mert imádnivaló kis sorozat.
2015. január 12. 15:58
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline |
SUPERNATURAL!!!!! Ezazz jeee ‹3 ‹3
2015. január 12. 16:01
Mindegyiknek nagyon örülök bár nem mindegyiket nézem folyamatosan.Remélem volt értelme berendelni a Vámpírnaplóknak a 7.évadot! Nem értem,hogy a Jane the Virgin és a Reign alatt miért rezgett a léc amikor mindkettő jó sorozat.Bár a Reign-nél most le vagyok jócskán maradva..
2015. január 12. 16:28
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Teljesen egyet értek Szandiii_1992-vel! Szerintem már a 4.évadtól kezdett hanyatlani a TVD. Nem is értem őket miért nyomatják még mindig, mikor tényleg csak rosszabb lesz. Arról meg nem is beszélve, hogy olyan sorozatok kapnak kaszát amik 1000szer jobbak mint a TVD, de csak azért hogy nekik meg legyen a "helyük".... . :/ Ja és miért folytatják ha a színészek sem akarják már az egészet? Ez persze nagyon is látszik rajtuk, a sorozatban is.
Viszont az Odaát 11.évadának örülök is meg nem is. Nem tudom, hogy mit tudnak ennyi éven át felmutatni a készítők, de valahol picit már soknak érzem. Ettől függetlenül nézni fogom.
Viszont az Odaát 11.évadának örülök is meg nem is. Nem tudom, hogy mit tudnak ennyi éven át felmutatni a készítők, de valahol picit már soknak érzem. Ettől függetlenül nézni fogom.
2015. január 12. 16:42
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
nem is tudtam, hogy a Reign folytatása nem volt biztos. de örülök, hogy folytatódik, csak könyörgöm, ne húzzák el ezt is a végtelenségig! Francis-nak már halottnak kéne lennie a történet szerint... nem mintha szeretném, hogy vége legyen, de ez a szellemek visszatérése is nekem olyannak tűnik, mintha nem tudnának mit kezdeni Kathrin-nel, akkor nosza, dobjuk be a természetfeletti lényeket, hadd örüljön a nép.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.