Kíváncsi vagy, hogyan született meg a kedvenc zenekaraid neve? Összeállításunkban húsz világhírű banda elnevezését vizsgáljuk meg közelebbről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Különös zenekarnevek és jelentéseik
2015. január 18. 12:52
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
nagyon jó cikk lett!
Az AC/DC az lol a Coldplayről már tudtam nagyon érdekes!
Az AC/DC az lol a Coldplayről már tudtam nagyon érdekes!
2015. január 18. 12:59
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Egyiket sem szeretem.
2015. január 18. 13:05
DorothyBeautyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 218090 offline |
AC/DC xD vaarógép
2015. január 18. 13:15
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline |
nagyon jó cikk lett.
2015. január 18. 13:15
A Green-Day a legjobb!! <3 LOL amugy a nevük eredetük...
2015. január 18. 13:18
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Jézusom, sosem gondoltam volna, hogy így találták ki a neveket. Én azt hittem tök sokáig kellett rajtuk gondolkodniuk, de hát ez így könnyű AC/DC, mint varrógép xD
Érdekes cikk lett
Érdekes cikk lett
2015. január 18. 13:27
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Jéjjzus...
Mondjuk eleht, hogy az AC/DC innen szedte a nevét, de akkor magyarázzuk már meg, mert így nem túl sok értelme van:
AC/DC = váltóáram (Altering Current), egyenáram (Direct Current)
Ezzel annak idején apám egy vicces kis szójátékot tört ketté, amivel annak idején szórakoztattam volna (alvó cica, jön a villám, döglött cica... haha).
Amúgy meg azon csodálkozom, hogy a 30STM nevének tudják a jelentését. Nem igazán közszájon forgó tézis. Mondjuk tisztább lenne a kép, ha ott lenne, hogy a kézirat neve Argus Apocraphex. Ennek megtalálására a zenekar megalakulása óta van felhívás: Find the Argus Apocraphex! Ez pl. a Hurricane klipben is feltűnik. Mondjuk az utóbbi években kicsit megkopott, az ősrajongók azért még ismerik.
Mondjuk eleht, hogy az AC/DC innen szedte a nevét, de akkor magyarázzuk már meg, mert így nem túl sok értelme van:
AC/DC = váltóáram (Altering Current), egyenáram (Direct Current)
Ezzel annak idején apám egy vicces kis szójátékot tört ketté, amivel annak idején szórakoztattam volna (alvó cica, jön a villám, döglött cica... haha).
Amúgy meg azon csodálkozom, hogy a 30STM nevének tudják a jelentését. Nem igazán közszájon forgó tézis. Mondjuk tisztább lenne a kép, ha ott lenne, hogy a kézirat neve Argus Apocraphex. Ennek megtalálására a zenekar megalakulása óta van felhívás: Find the Argus Apocraphex! Ez pl. a Hurricane klipben is feltűnik. Mondjuk az utóbbi években kicsit megkopott, az ősrajongók azért még ismerik.
2015. január 18. 13:29
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Linkin Park az Hybrid Theory volt (na meg előtte Xero, de ebbe ne menjünk bele), mivel több banda is létezik ilyen névvel, ezért váltottak. Első a Lincoln Park volt a cikkben említett dolgo miatt, aztán azért váltottak Linkinre, mert így eltér valamennyire a Lincolntól, meg a domain név töredéke volt annak, mintha linconlpark.com-ot jegyeztek volna be.
2015. január 18. 13:38
30 seconds to Mars
mellesleg érdekes cikk lett, nem is gondoltam volna , My Chemical Romance is aranyos választás *-*
mellesleg érdekes cikk lett, nem is gondoltam volna , My Chemical Romance is aranyos választás *-*
2015. január 18. 13:40
Nagyon jó cikk lett.
A Green Day-t, az AC/DC-t, a Coldplay-t, a Linkin Parkot, és a Foo Fighters-t tudtam, a többit pedig érdekes volt elolvasni. :3
A Green Day-t, az AC/DC-t, a Coldplay-t, a Linkin Parkot, és a Foo Fighters-t tudtam, a többit pedig érdekes volt elolvasni. :3
2015. január 18. 13:42
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
jaj nagyon jó kis cikk lett bár a legtöbb sztorit már hallottam jó volt elolvasni :DDD
2015. január 18. 13:44
Szinte mindet szeretem, úgyhogy a nagyját tudtam. Nagyon jó cikk lett!
2015. január 18. 13:54
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Nagyon jó cikk lett!
Coldplay forever ♥
Coldplay forever ♥
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Justin Baldoni majdnem összeomlott a Velünk véget ér forgatásán
Justin Baldoni majdnem összeomlott a Velünk véget ér forgatásán
Megviselte őt a forgatás.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok