Starity

Májusban debütál a Kurt Cobain életéről szóló film

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 09. 16:56 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A legfrissebb hírek szerint május 4-én tűzi műsorára az HBO a Kurt Cobain életéről szóló Brett Morgan-rendezte alkotást.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. március 09. 17:08 #2
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1852
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
Úristen, nagyon várom már, kíváncsi vagyok mit hoztak össze:) tuti ütni fog.
2015. március 09. 18:08 #3
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Reménykedtem, hogy moziba kerül itthon. Nagyon nagyon várom már, de nincs HBO-m szóval várhatok, amíg netre kerül.
2015. március 09. 18:22 #4
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
én meg fogom nézni, mert egy barátom példaképe és felkeltette az érdeklődésem ^^
2015. március 09. 18:44 #5
- törölt felhasználó -    
"[..]Nem hiszem, hogy lesz még valaha egy olyan ember a földön, mint amilyen Kurt Cobain volt...”
Én biztos vagyok, benne, hogy még egy ilyen nem lesz.smileeee.gif Hihetetlenül nagyra becsülöm, hatalmas rajongója és tisztelője vagyok, és ha az ég is rám szakad, akkor is beszerzem a HBO-t, hogy meg tudjam nézni a filmet. Rettentően kíváncsi vagyok rá.
2015. március 09. 19:21 #6
arcticll
arcticll
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 240528
Kurt Cobein hatalmas példakép lehet mindannyiunknak és én is óriási rajongója vagyok és nagyon nagyon várom a filmet!!!
2015. március 09. 20:25 #7
Wonderwall
Wonderwall
új tag

StátuszLiving in a world without you ...
Hozzászólás: 72
Azonosító: 194865
le lesz fordítva magyarra vagy feliratozva??? MERT EZT LÁTNOM KELL!!!! A világ legtehetségesebb embere <3
2015. március 09. 20:34 #8
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Fúha! Felkeltette az érdeklődésem!♥
2015. március 09. 20:52 #9
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
elhiszem, hogy nem lesz rossz film, de én még a mai napig sem tudom példaképnek elfogadni Kurt Cobaint. Mondott egy pár jó dolgot, a zenéje sem rossz (megjegyzem a nézetei a saját zenéjéról elég különösek voltak, számomra az már sok ha valaki azt hiszi magáról és az akarja, hogy csak az legyen a világon amit ő hisz jónak, már a zenéjére értve...), de az öngyilkossága és az, hogy aval rengeteg embert ugyanerre "buzdított" az már nekem sok. nem ítélem el, dehogyis, lehet voltak problémái, de nekem nem tűnik, hogy olyan ember lett volna akit ennyire isteníteni kell, csak, mert meghalt kb...
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2015. március 09. 21:02 #10
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Az utolsó képen ő szerepel? Csak mert balkezes volt, ott mégis jobb kézzel ír. Vagy tükrözték a képet esetleg(?)

Egyébként ha valamikori filmet rendeznének róla, nem dokut, akkor szerintem abszolút Jared Leto lenne a tökéletes Kurt, aki már be is jelentkezett Courtney-nál tudtommal. Biztos hogy lubickolna a szerepben, minimális elmaszkírozással is kiköpött hasonmása lehetne, a tehetsége meg minden téren megvan hozzá. Remélem ez nem csak álom marad, hanem meg is valósul majd egyszer (végülis Jared képtelen az öregedésre, szóval időkorláthoz nincs kötve).
2015. március 09. 21:15 #11
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

@LaDy Smith: igen, ő van az utolsó képen is. smileeee.gif Kevesen tudják, de rejtett jobb kezes volt, tudott jobb kézzel is gitározni. smileeee.gif És egyetértek: valóban Jared lenne a tökéletes színész arra, hogy eljátssza Kurtöt egy filmben. smileeee.gif

@awwparadise: Kurt soha nem istenítette a saját zenéjét, mi több, egy idő után megvetette azt. Sosem volt elégedett sem magával, sem a zenéjével, így nem helyénvaló az, ahogyan gondolkodsz rajta, kicsit talán félreértetted/félreismerted. Az öngyilkosságra pedig sosem buzdított senkit, nem az ő hibája, hogy a rajongói önként vállalták a halált az ő halála után. És természetesen nem azért istenítik őt, mert meghalt, hanem amíg élt, rengeteget tett le arra a bizonyos asztalra, a baj ott kezdődik, hogy életében nem ismerték el, most pedig már késő... lásd, ugyanez történt Michael Jacksonnal is: amíg élt, addig nagyon sokan piszkálták őt is, pedig Kurthöz hasonlóan egy csodálatos és tehetséges ember volt, de ha csúnyán is hangzik, őket valahogy a haláluk tette legendákká...
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2015. március 09. 21:22 #12
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Idézet (LexiCobain @ 2015.03.09. 21:15)

@awwparadise: Kurt soha nem istenítette a saját zenéjét, mi több, egy idő után megvetette azt. Sosem volt elégedett sem magával, sem a zenéjével, így nem helyénvaló az, ahogyan gondolkodsz rajta, kicsit talán félreértetted/félreismerted. Az öngyilkosságra pedig sosem buzdított senkit, nem az ő hibája, hogy a rajongói önként vállalták a halált az ő halála után. És természetesen nem azért istenítik őt, mert meghalt, hanem amíg élt, rengeteget tett le arra a bizonyos asztalra, a baj ott kezdődik, hogy életében nem ismerték el, most pedig már késő... lásd, ugyanez történt Michael Jacksonnal is: amíg élt, addig nagyon sokan piszkálták őt is, pedig Kurthöz hasonlóan egy csodálatos és tehetséges ember volt, de ha csúnyán is hangzik, őket valahogy a haláluk tette legendákká...

én sem ismertem, te sem ismerted, szóval csak azt tudni amit mondott ő magáról meg amit mondtak róla. tök mindegy, nekem egy overrated személy marad, de attól függetlenül tiszteletben tartom az emlékét.
2015. március 09. 21:31 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (awwparadise @ 2015.03.09. 20:52)
de az öngyilkossága és az, hogy avval rengeteg embert ugyanerre "buzdított" az már nekem sok. nem ítélem el, dehogyis, lehet voltak problémái, de nekem nem tűnik, hogy olyan ember lett volna akit ennyire isteníteni kell, csak, mert meghalt kb...

ettől nagyobb baromságot ha akartál volna sem tudtál volna leírni és nem azért mert neked ez a véleményed hanem tartalmilag :DDDD kérlek.
mellesleg nekem vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Nem tudom miért, részben látni szeretném, de a másik felem azt akarja, hogy hagyják őt békében nyugodni.
2015. március 09. 21:39 #14
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Idézet (zombeeStar @ 2015.03.09. 21:31)
ennél nagyobb baromságot ha akartál volna sem tudtál volna leírni és nem azért mert neked ez a véleményed hanem tartalmilag :DDDD kérlek.

Nem véletlenül van a buzdított szó úgy írva ahogy van. Elnézést ha én nem látok abban semmi elismerésre méltót, hogy egy ember megöli magát, és elfut a problámák elől (mindig van más megoldás, más választás), főleg ha híres és másnak példaképe...ettől nem tudom én őt annak tekinteni...
2015. március 09. 21:56 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (awwparadise @ 2015.03.09. 21:39)
Nem véletlenül van a buzdított szó úgy írva ahogy van. Elnézést ha én nem látok abban semmi elismerésre méltót, hogy egy ember megöli magát, és elfut a problémák elől (mindig van más megoldás, más választás), főleg ha híres és másnak példaképe...ettől nem tudom én őt annak tekinteni...

Megmondtam semmi bajom azzal, hogy nem kedveled vagy nem tartod példaképnek, oké sorolhatnám én kiket nem tartok, de távol álljon tőlem. Az öngyilkosság szerintem is hülyeség és én ezért kifejezetten utálom Kurtöt (ha egyáltalán öngyilkos lett). DE "ennyire isteníteni kell, csak, mert meghalt kb" - egyrészt ez erős, másrészt szélsőséges mert szerintem félreértések elkerülése végett, aki szereti és nem azért mert tumblr-ön jól mutat .. az nem a haláláért szereti. És ne tiltsuk meg a hírességeknek az öngyilkosságot, aki követi őket a halálba az megérdemli. Ennyit a "buzdításról". Na csak ennyi volt ami tartalmilag nem tetszett biggrin.gif Ja és: elnézem :'D
2015. március 09. 21:57 #16
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Soha nem lett bizonyítva, hogy valóban öngyilkos lett volna, így kicsit durva azzal dobálózni, hogy kevesebb ember, mint mások. Ha meg is ölte magát, a saját döntése volt, senkinek nincs köze hozzá, és nem az ő hibája, ha a rajongói nem akartak egy olyan világban élni, amelyikben ő nem létezik - nyilván okkal. És igen, valóban nem ismerte őt egyikünk sem, de azért egy embert nem csak az alapján lehet megítélni, miket mondott. Ajánlom figyelmedbe a cikkben is említett műveket kiegészítve a Kurt Cobain Naplókkal, hidd el, ezek után kinyílik a szemed, ha pedig nem, az sem probléma, mert nem vagyunk egyformák, nem kell ugyanúgy ítélkeznünk a dolgokról. Én tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, mert Kurt tipikusan az a fajta ember volt, akit valaki vagy szeretett vagy utált, de amíg nem tudsz sokat az életéről, addig ne ítéld el az alapján, amit hallottál róla, mert sokan sokkal többek annál, mint aminek látszanak. smileeee.gif
2015. március 09. 22:22 #17
jenőcucu
jenőcucu
új tag
Hozzászólás: 64
Azonosító: 238631
Hát, hát.. igazából itt most ki tudja igazán, hogy egy akkora embernek és hírességnek egyben milyen az élete? Nem tudja itt senki, és én meg nem ítélem el, amiatt mert öngyilkos lett. Nyilván volt rá oka, és senki ne adja elő azt, hogy sose érzett olyan mély, sötét és bántó.... depressziós érzetet, hogy nem gondolt még egy pillantásra se az élete végére... Szerintem mindenkinek vannak nagyon mély pontjai, mindenki máshogy éli meg, máshogy kezeli és stb... Valaki titkolja, valaki kinyilvánítja, valaki eltúlozza, valaki meg próbálja egyéb eszközökkel enyhíteni... Mindenki más, mások a felfogások! egy olyan embernél aki érzékeny, művész és híres, nem biztos, hogy könnyebbek a megoldás kulcsait előkaparni! Ők állandóan szemelőt vannak, nem tudnak csak úgy elvonulni. Nem csoda ha még ebbe is belebolondult volna. Az ő életükre nagyon is odafigyel a világ, mert mindenki tudni akar mindent, szinte felfalják az életüket az emberek, és csak zenéjüket, filmjüket kényszerítjük ki belőlük, rövid idő alatt. Szóval ezeknek nagy rész mi is hibásak vagyunk!
De! biggrin.gif Nagyon-nagyon várom a filmet. !
És igen Jared Leto lenne a legjobb személy, aki hitelesen tudná alakítani, Kurt Cobain-t egy filmben, mind hangilag és külsőleg is, és mert roppant jó színész, szerintem ritkaságnak számít, legalább is azzal, hogy bármit képes megtenni a rábízott szerep 100%-os hiteles alakításában. Alkatilag meg megfelelne Kurt-nek. biggrin.gif Remélem egyszer lesz egy ilyen főszerepe is! Nagyon tehetséges színésznek tartom őt, a bandáját is imádom, élőben is perfect a hangja ... és aki eddig még nem nézett utána, az azért kutakodjon ! biggrin.gif
xoxo.
2015. március 09. 22:45 #18
Leonetta48
Leonetta48
#ASHTAG

StátuszA szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem szűnik meg SOHA![...]
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 237848
Biztos jó film lesz smileeee.gif
2015. március 09. 23:44 #19
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Biztosan meg fogom nézni! Kíváncsi vagyok.
2015. március 10. 15:28 #20
lovemetender
lovemetender
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 240518
már imádom
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok