A legfrissebb hírek szerint május 4-én tűzi műsorára az HBO a Kurt Cobain életéről szóló Brett Morgan-rendezte alkotást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Májusban debütál a Kurt Cobain életéről szóló film
2015. március 09. 16:56
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. március 09. 17:08
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Úristen, nagyon várom már, kíváncsi vagyok mit hoztak össze:) tuti ütni fog.
2015. március 09. 18:44
"[..]Nem hiszem, hogy lesz még valaha egy olyan ember a földön, mint amilyen Kurt Cobain volt...”
Én biztos vagyok, benne, hogy még egy ilyen nem lesz. Hihetetlenül nagyra becsülöm, hatalmas rajongója és tisztelője vagyok, és ha az ég is rám szakad, akkor is beszerzem a HBO-t, hogy meg tudjam nézni a filmet. Rettentően kíváncsi vagyok rá.
Én biztos vagyok, benne, hogy még egy ilyen nem lesz. Hihetetlenül nagyra becsülöm, hatalmas rajongója és tisztelője vagyok, és ha az ég is rám szakad, akkor is beszerzem a HBO-t, hogy meg tudjam nézni a filmet. Rettentően kíváncsi vagyok rá.
2015. március 09. 20:25
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline |
le lesz fordítva magyarra vagy feliratozva??? MERT EZT LÁTNOM KELL!!!! A világ legtehetségesebb embere <3
2015. március 09. 20:34
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Fúha! Felkeltette az érdeklődésem!♥
2015. március 09. 20:52
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
elhiszem, hogy nem lesz rossz film, de én még a mai napig sem tudom példaképnek elfogadni Kurt Cobaint. Mondott egy pár jó dolgot, a zenéje sem rossz (megjegyzem a nézetei a saját zenéjéról elég különösek voltak, számomra az már sok ha valaki azt hiszi magáról és az akarja, hogy csak az legyen a világon amit ő hisz jónak, már a zenéjére értve...), de az öngyilkossága és az, hogy aval rengeteg embert ugyanerre "buzdított" az már nekem sok. nem ítélem el, dehogyis, lehet voltak problémái, de nekem nem tűnik, hogy olyan ember lett volna akit ennyire isteníteni kell, csak, mert meghalt kb...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2015. március 09. 21:02
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Az utolsó képen ő szerepel? Csak mert balkezes volt, ott mégis jobb kézzel ír. Vagy tükrözték a képet esetleg(?)
Egyébként ha valamikori filmet rendeznének róla, nem dokut, akkor szerintem abszolút Jared Leto lenne a tökéletes Kurt, aki már be is jelentkezett Courtney-nál tudtommal. Biztos hogy lubickolna a szerepben, minimális elmaszkírozással is kiköpött hasonmása lehetne, a tehetsége meg minden téren megvan hozzá. Remélem ez nem csak álom marad, hanem meg is valósul majd egyszer (végülis Jared képtelen az öregedésre, szóval időkorláthoz nincs kötve).
Egyébként ha valamikori filmet rendeznének róla, nem dokut, akkor szerintem abszolút Jared Leto lenne a tökéletes Kurt, aki már be is jelentkezett Courtney-nál tudtommal. Biztos hogy lubickolna a szerepben, minimális elmaszkírozással is kiköpött hasonmása lehetne, a tehetsége meg minden téren megvan hozzá. Remélem ez nem csak álom marad, hanem meg is valósul majd egyszer (végülis Jared képtelen az öregedésre, szóval időkorláthoz nincs kötve).
2015. március 09. 21:15
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
@LaDy Smith: igen, ő van az utolsó képen is. Kevesen tudják, de rejtett jobb kezes volt, tudott jobb kézzel is gitározni. És egyetértek: valóban Jared lenne a tökéletes színész arra, hogy eljátssza Kurtöt egy filmben.
@awwparadise: Kurt soha nem istenítette a saját zenéjét, mi több, egy idő után megvetette azt. Sosem volt elégedett sem magával, sem a zenéjével, így nem helyénvaló az, ahogyan gondolkodsz rajta, kicsit talán félreértetted/félreismerted. Az öngyilkosságra pedig sosem buzdított senkit, nem az ő hibája, hogy a rajongói önként vállalták a halált az ő halála után. És természetesen nem azért istenítik őt, mert meghalt, hanem amíg élt, rengeteget tett le arra a bizonyos asztalra, a baj ott kezdődik, hogy életében nem ismerték el, most pedig már késő... lásd, ugyanez történt Michael Jacksonnal is: amíg élt, addig nagyon sokan piszkálták őt is, pedig Kurthöz hasonlóan egy csodálatos és tehetséges ember volt, de ha csúnyán is hangzik, őket valahogy a haláluk tette legendákká...
@awwparadise: Kurt soha nem istenítette a saját zenéjét, mi több, egy idő után megvetette azt. Sosem volt elégedett sem magával, sem a zenéjével, így nem helyénvaló az, ahogyan gondolkodsz rajta, kicsit talán félreértetted/félreismerted. Az öngyilkosságra pedig sosem buzdított senkit, nem az ő hibája, hogy a rajongói önként vállalták a halált az ő halála után. És természetesen nem azért istenítik őt, mert meghalt, hanem amíg élt, rengeteget tett le arra a bizonyos asztalra, a baj ott kezdődik, hogy életében nem ismerték el, most pedig már késő... lásd, ugyanez történt Michael Jacksonnal is: amíg élt, addig nagyon sokan piszkálták őt is, pedig Kurthöz hasonlóan egy csodálatos és tehetséges ember volt, de ha csúnyán is hangzik, őket valahogy a haláluk tette legendákká...
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2015. március 09. 21:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2015.03.09. 21:15)
én sem ismertem, te sem ismerted, szóval csak azt tudni amit mondott ő magáról meg amit mondtak róla. tök mindegy, nekem egy overrated személy marad, de attól függetlenül tiszteletben tartom az emlékét.
2015. március 09. 21:31
Idézet (awwparadise @ 2015.03.09. 20:52)
de az öngyilkossága és az, hogy avval rengeteg embert ugyanerre "buzdított" az már nekem sok. nem ítélem el, dehogyis, lehet voltak problémái, de nekem nem tűnik, hogy olyan ember lett volna akit ennyire isteníteni kell, csak, mert meghalt kb...
ettől nagyobb baromságot ha akartál volna sem tudtál volna leírni és nem azért mert neked ez a véleményed hanem tartalmilag :DDDD kérlek.
mellesleg nekem vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Nem tudom miért, részben látni szeretném, de a másik felem azt akarja, hogy hagyják őt békében nyugodni.
2015. március 09. 21:39
Idézet (zombeeStar @ 2015.03.09. 21:31)
ennél nagyobb baromságot ha akartál volna sem tudtál volna leírni és nem azért mert neked ez a véleményed hanem tartalmilag :DDDD kérlek.
Nem véletlenül van a buzdított szó úgy írva ahogy van. Elnézést ha én nem látok abban semmi elismerésre méltót, hogy egy ember megöli magát, és elfut a problámák elől (mindig van más megoldás, más választás), főleg ha híres és másnak példaképe...ettől nem tudom én őt annak tekinteni...
2015. március 09. 21:56
Idézet (awwparadise @ 2015.03.09. 21:39)
Nem véletlenül van a buzdított szó úgy írva ahogy van. Elnézést ha én nem látok abban semmi elismerésre méltót, hogy egy ember megöli magát, és elfut a problémák elől (mindig van más megoldás, más választás), főleg ha híres és másnak példaképe...ettől nem tudom én őt annak tekinteni...
Megmondtam semmi bajom azzal, hogy nem kedveled vagy nem tartod példaképnek, oké sorolhatnám én kiket nem tartok, de távol álljon tőlem. Az öngyilkosság szerintem is hülyeség és én ezért kifejezetten utálom Kurtöt (ha egyáltalán öngyilkos lett). DE "ennyire isteníteni kell, csak, mert meghalt kb" - egyrészt ez erős, másrészt szélsőséges mert szerintem félreértések elkerülése végett, aki szereti és nem azért mert tumblr-ön jól mutat .. az nem a haláláért szereti. És ne tiltsuk meg a hírességeknek az öngyilkosságot, aki követi őket a halálba az megérdemli. Ennyit a "buzdításról". Na csak ennyi volt ami tartalmilag nem tetszett Ja és: elnézem :'D
2015. március 09. 21:57
LexiCobainDrama Queen® |
Soha nem lett bizonyítva, hogy valóban öngyilkos lett volna, így kicsit durva azzal dobálózni, hogy kevesebb ember, mint mások. Ha meg is ölte magát, a saját döntése volt, senkinek nincs köze hozzá, és nem az ő hibája, ha a rajongói nem akartak egy olyan világban élni, amelyikben ő nem létezik - nyilván okkal. És igen, valóban nem ismerte őt egyikünk sem, de azért egy embert nem csak az alapján lehet megítélni, miket mondott. Ajánlom figyelmedbe a cikkben is említett műveket kiegészítve a Kurt Cobain Naplókkal, hidd el, ezek után kinyílik a szemed, ha pedig nem, az sem probléma, mert nem vagyunk egyformák, nem kell ugyanúgy ítélkeznünk a dolgokról. Én tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, mert Kurt tipikusan az a fajta ember volt, akit valaki vagy szeretett vagy utált, de amíg nem tudsz sokat az életéről, addig ne ítéld el az alapján, amit hallottál róla, mert sokan sokkal többek annál, mint aminek látszanak.
2015. március 09. 22:22
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline |
Hát, hát.. igazából itt most ki tudja igazán, hogy egy akkora embernek és hírességnek egyben milyen az élete? Nem tudja itt senki, és én meg nem ítélem el, amiatt mert öngyilkos lett. Nyilván volt rá oka, és senki ne adja elő azt, hogy sose érzett olyan mély, sötét és bántó.... depressziós érzetet, hogy nem gondolt még egy pillantásra se az élete végére... Szerintem mindenkinek vannak nagyon mély pontjai, mindenki máshogy éli meg, máshogy kezeli és stb... Valaki titkolja, valaki kinyilvánítja, valaki eltúlozza, valaki meg próbálja egyéb eszközökkel enyhíteni... Mindenki más, mások a felfogások! egy olyan embernél aki érzékeny, művész és híres, nem biztos, hogy könnyebbek a megoldás kulcsait előkaparni! Ők állandóan szemelőt vannak, nem tudnak csak úgy elvonulni. Nem csoda ha még ebbe is belebolondult volna. Az ő életükre nagyon is odafigyel a világ, mert mindenki tudni akar mindent, szinte felfalják az életüket az emberek, és csak zenéjüket, filmjüket kényszerítjük ki belőlük, rövid idő alatt. Szóval ezeknek nagy rész mi is hibásak vagyunk!
De! Nagyon-nagyon várom a filmet. !
És igen Jared Leto lenne a legjobb személy, aki hitelesen tudná alakítani, Kurt Cobain-t egy filmben, mind hangilag és külsőleg is, és mert roppant jó színész, szerintem ritkaságnak számít, legalább is azzal, hogy bármit képes megtenni a rábízott szerep 100%-os hiteles alakításában. Alkatilag meg megfelelne Kurt-nek. Remélem egyszer lesz egy ilyen főszerepe is! Nagyon tehetséges színésznek tartom őt, a bandáját is imádom, élőben is perfect a hangja ... és aki eddig még nem nézett utána, az azért kutakodjon !
xoxo.
De! Nagyon-nagyon várom a filmet. !
És igen Jared Leto lenne a legjobb személy, aki hitelesen tudná alakítani, Kurt Cobain-t egy filmben, mind hangilag és külsőleg is, és mert roppant jó színész, szerintem ritkaságnak számít, legalább is azzal, hogy bármit képes megtenni a rábízott szerep 100%-os hiteles alakításában. Alkatilag meg megfelelne Kurt-nek. Remélem egyszer lesz egy ilyen főszerepe is! Nagyon tehetséges színésznek tartom őt, a bandáját is imádom, élőben is perfect a hangja ... és aki eddig még nem nézett utána, az azért kutakodjon !
xoxo.
2015. március 09. 22:45
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Biztos jó film lesz
2015. március 09. 23:44
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Biztosan meg fogom nézni! Kíváncsi vagyok.
2015. március 10. 15:28
lovemetenderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 240518 offline |
már imádom
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni