Július 29-e és augusztus 1-je között kerül megrendezésre az idei FEZEN Fesztivál Székesfehérváron.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvannak a 2015-ös FEZEN Fesztivál első fellépői
2015. március 16. 16:05
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. március 16. 16:08
Lehet hogy sok ember hülyének fog nézni, de ezek meg kicsodák???
2015. március 16. 16:13
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Igen van benne valami aki Jusztinát hallgat az honnan ismerné. Meglepő megint jön a Him tavaly után ismét! Jó bulit aki kimegy! Nem rossz felhozatal!
2015. március 16. 16:32
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Bizto jó lesz
2015. március 16. 17:39
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
HIIIIIIIIIIIIIIIIIIM <3 <3 <3 <3 <3 <3
2015. március 16. 21:01
Idézet
Lehet hogy sok ember hülyének fog nézni, de ezek meg kicsodák???
Idézet (Becka73 @ 2015.03.16. 19:55)
áá nem vagyok egyedül!
uuu egy kommenttel több döbbenet, googlizd ki és titkold el az ostobaságod Az ilyen magasröptű hozzászólások eltakarítására külön kéne pár moderátor, nehogy már örüljenek a hsz szám növekedésének
Egyébként: Immádom a FEZEN fesztet sok szép emlékem van :3 Lehet, hogy csak le kéne nézni egy kis levezetésnek.
2015. március 16. 21:03
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
a tudatlan kiskcsög kommentelők tirhuljanak innen amíg szépen vagyok.
ON: HIIIM már tavaly is állati volt, remélem idén is sikerül eljutnom, nagyon jó lenne
ON: HIIIM már tavaly is állati volt, remélem idén is sikerül eljutnom, nagyon jó lenne
2015. március 17. 20:11
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Kedves és mélyen tisztelt Hajnika818, Becka73 és violetta és leon!
Felkérnélek titeket arra, hogy ha nem ismeritek az adott együttes(eke)t/ember(eke)t, ne NE NE NAGYON NE KOMMENTELJETEK!!! Zavaró, bosszantó és felesleges, higgyétek el, hogy a hozzászólásszámoktól nem lesztek menők!
Ha valamit nem tudtok, keressetek rá a neten, ha annyira akarjátok tudni....ha meg úgysem érdekel, akkor (és mindig ide lyukadunk ki..) NE KOMMENTELJETEK! Könyörgöm!!!
Egyetértek zombeeStarral, hogy kéne egy moderátor, aki ezt tudná intézni, mert nagyon zavaró, hogy ott verem a seggem a földhöz örömömben, mert húdenagyon metál, yeaay, emberek meg (kulturált, vagy kevésbé kulturált módon) háemmekki? háénnem 'allgatom, me én kúltuember wok, énnyijet nem, de kommentelek me aszonta nekem vki, hogy az swagyolo és én swagyolo akaok lenni!!!
Na nehogy már, ki az, aki ezen nem idegesítené fel magát???
Ja és valaki mondja már meg, hogy violetta és leon hozzászólásának mi értelme van....azontúl, amit fentebb leírtam...
Köszönöm!
Felkérnélek titeket arra, hogy ha nem ismeritek az adott együttes(eke)t/ember(eke)t, ne NE NE NAGYON NE KOMMENTELJETEK!!! Zavaró, bosszantó és felesleges, higgyétek el, hogy a hozzászólásszámoktól nem lesztek menők!
Ha valamit nem tudtok, keressetek rá a neten, ha annyira akarjátok tudni....ha meg úgysem érdekel, akkor (és mindig ide lyukadunk ki..) NE KOMMENTELJETEK! Könyörgöm!!!
Egyetértek zombeeStarral, hogy kéne egy moderátor, aki ezt tudná intézni, mert nagyon zavaró, hogy ott verem a seggem a földhöz örömömben, mert húdenagyon metál, yeaay, emberek meg (kulturált, vagy kevésbé kulturált módon) háemmekki? háénnem 'allgatom, me én kúltuember wok, énnyijet nem, de kommentelek me aszonta nekem vki, hogy az swagyolo és én swagyolo akaok lenni!!!
Na nehogy már, ki az, aki ezen nem idegesítené fel magát???
Ja és valaki mondja már meg, hogy violetta és leon hozzászólásának mi értelme van....azontúl, amit fentebb leírtam...
Köszönöm!
2015. március 17. 20:39
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Á,nem,nem szabad, így is túllőttem a minden-egyes-rockkoncertre-ki-kell-jutnom-anyuci-apuci- féle mondataimmal a célon. De azért...*szivárványhányás és fangörcs*
U.i.: Pocok2001: Made my day. Sokszor leírtam,mit gondolok a témáról,de ez...gyönyörű volt. Reméljük, használt is.
U.i.: Pocok2001: Made my day. Sokszor leírtam,mit gondolok a témáról,de ez...gyönyörű volt. Reméljük, használt is.
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
2015. március 17. 21:07
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline |
Apummal megyek az Akos koncertre es a baratai is jonnek vele (telefonrol vagyok es sehogy se tudok ekezettel irni kerlek az irasomert se bantsatok legyszives! koszonom! )
2015. március 17. 22:07
A tavalyi Fezen nagyon bejött. Az idei is tuti színvonalas lesz. Az eddig bejelentett fellépők közül engem a Sabaton érdekelne, de nagyon.
2015. március 19. 16:04
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Magna Cum Laude♥ Már megéri elmenni♥
Pocok2001: na végre valaki jól megmondta!
Pocok2001: na végre valaki jól megmondta!
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni