A héten hivatalosan is bejelentette a Fox, hogy egy újabb évadra berendelték a népszerű sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kap harmadik évadot a Sleepy Hollow
2015. március 21. 14:54
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline |
A 2. évad eleje még tetszett, de a vége felé már annyira nem tudtak újat mutatni, szóval abbahagytam. Lehet, hogy a 3. évadba majd belekukkantok, de már nem nézem rendszeresen a sorozatot.
2015. március 21. 15:48
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Helyes, alig várom már. Amúgy egyet értek LaDySmlth. Azt hiszem valahol még olvastam is az utolsó rész után, hogy össze jön a folytatás ezért nem is aggódtam.
2015. március 22. 11:42
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
Szeretem ezt a sorozatot szoval várom a 3. évadot.
2015. március 22. 16:53
Hatalmas örömmel olvastam a cikket. Imádom a sorozatot, bár még nem volt időm befejezni a második évadot ,de a karakterek a történet és minden lenyűgöző.
2015. március 23. 12:29
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én végig azt hittem,hogy már be is van rendelve a 3.évad,szóval engem nem lep meg. Szerintem egyre érdekesebb lesz a sorozat.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. március 29. 22:06
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline |
Idézet (LaDySmIth @ 2015.03.21. 15:19)
Részemről evidens volt, hogy folytatják, nem is értem, hogy merült fel az elkaszálása..
Nagyon adom a véleményed.
Nagyon helyes, hogy folytatják, már nagyon vártam erre a hírre.
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!