A héten hivatalosan is bejelentette a Fox, hogy egy újabb évadra berendelték a népszerű sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kap harmadik évadot a Sleepy Hollow
2015. március 21. 14:54
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline |
A 2. évad eleje még tetszett, de a vége felé már annyira nem tudtak újat mutatni, szóval abbahagytam. Lehet, hogy a 3. évadba majd belekukkantok, de már nem nézem rendszeresen a sorozatot.
2015. március 21. 15:48
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Helyes, alig várom már. Amúgy egyet értek LaDySmlth. Azt hiszem valahol még olvastam is az utolsó rész után, hogy össze jön a folytatás ezért nem is aggódtam.
2015. március 22. 11:42
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
Szeretem ezt a sorozatot szoval várom a 3. évadot.
2015. március 22. 16:53
Hatalmas örömmel olvastam a cikket. Imádom a sorozatot, bár még nem volt időm befejezni a második évadot ,de a karakterek a történet és minden lenyűgöző.
2015. március 23. 12:29
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én végig azt hittem,hogy már be is van rendelve a 3.évad,szóval engem nem lep meg. Szerintem egyre érdekesebb lesz a sorozat.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. március 29. 22:06
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline |
Idézet (LaDySmIth @ 2015.03.21. 15:19)
Részemről evidens volt, hogy folytatják, nem is értem, hogy merült fel az elkaszálása..
Nagyon adom a véleményed.
Nagyon helyes, hogy folytatják, már nagyon vártam erre a hírre.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit