Harry Styles sírva fakadt Zayn Malik miatt
2015. március 26. 21:52
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
komolyan most látszik nagyon a média nagy sötét oldala,mert mindenhol cikkeznek,hogy szegény harry zayn miatt sír és közben nem is...én is azt hittem,amíg nem láttam a többiek kommentjéből...szegénykém azért rendesen eltalálák ííí..de szerintem a fiúkat is eléggé megviseli ez a dolog még akkor is,ajjj
2015. március 26. 22:30
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline |
Én már egy korábbi kommentemben is írtam, hogy nem lennék a fiúk helyében most, hiszen borzalmas lehet az a tudat, hogy miután öt évig gyakorlatilag mint egy nagy család éltek, most meg jóformán "cserbenhagyta" őket egy tag, mondván, hogy normális életet akar élni. (Ezt egyébként teljes mértékben megértem - csak hát a média elől nem könnyű távozni.) Azonban ezzel sz*rban hagyta a többieket, mind karrieri, mind lelki szempontból. Szóval megértem Harryt, most mindenki azzal kínozza őket, hogy miért lépett ki vajon Zayn, stb., mintha nem lenne amúgy is lelkileg megterhelő ez az egész. Óriási szívás ez a fiúknak.
2015. március 26. 22:39
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Ha fejbe dobnának vizes palackkal, te is sírnál.^^ Ennek nincs sok köze Zayn-hoz. lol
2015. március 26. 23:17
Nem Zayn miatt sírt. Egy rúzst vagy mit beledobtak az arcába.
2015. március 26. 23:37
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Nem tudom mi a f@szért kell rohadt vizes palackokkal dobálni őket, meg minden sz@rral, jó, hogy nem lőnek bele... Nyomorult, kretén rajongók, hogy néhány embernek mennyire nincs esze...
Már rég nem vicces, hogy mindig szerencsétlen Harry-t dobják meg valami sz@rral az összes fájdalmas helyén, de lehetőleg a szemén vagy a férfiasságán. (tudom, magas labda, kedves haterek, de azért próbáljátok meg nem leütni! már lerágott csont, az összes viccet hallottuk a férfiasságát illetően.)
Már rég nem vicces, hogy mindig szerencsétlen Harry-t dobják meg valami sz@rral az összes fájdalmas helyén, de lehetőleg a szemén vagy a férfiasságán. (tudom, magas labda, kedves haterek, de azért próbáljátok meg nem leütni! már lerágott csont, az összes viccet hallottuk a férfiasságát illetően.)
2015. március 26. 23:43
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (DylanSmith @ 2015.03.26. 20:07)
Most jó érzés kiröhögni a directonereket, nem?
Igen, az. Sírtok nyígtok, a normális emberek meg nem értik, hogy mit vagytok úgy oda.
Igen, az. Sírtok nyígtok, a normális emberek meg nem értik, hogy mit vagytok úgy oda.
Köszöntem, én is normális vagyok. A lényeg, hogy mind mellőzük az általánosítást, és maradjunk a relativitás talaján, igaz?
2015. március 27. 00:17
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline |
En londonban lakok de felnek elmenni egy koncertre meg csak kivancsisagbol is mert nem normalisak. Par videot neztem vegig de kajak en sokkot kaptam, hat meg ok amikor kitepik a hajukat leszaggatjak a polot roluk, elvileg egyszer liam elhagyta az egyik cipojet a rajongok miatt... Kajak igy akarjak hogy eszrevegyek oket? Szerintem minel higgadtabb az ember annal szimpatikusabb. De ez katasztrofa.... Nincs onbecsulesuk ezeknek a lanyoknak meg buszkeseguk. Egy ferfit alapvetoen taszit ha egy lany elkezd sirni, mert az felelmet kelt bennuk. De ez csak az en velemenyem en megijednek, szegenyek mit gondolhatnak... de kivancsi lennek hany lany lenne odaig ertuk ha nem jutottak volna be az x factorba... Mindig is felakartam tenni azt a kerdest hogy most azert hallgatjatok a zenejuket mert valoban az tetszik nektek vagy a fiukba vagytok fanatikusan beleszerelmesedbe es elfogultak vagytok emiatt a zenejukkel kapcsolatban, h mennyire jok?
2015. március 27. 12:15
SzösziFlóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 222677 offline |
Szegény Harry...
2015. március 27. 14:24
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Sajnálom Harryt! Legalább mindenki láthatta hogy nem csak a rajongóknak nagy seb az hogy Zayn kilép hanem a többi banda tagnak is!
2015. március 27. 14:25
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline |
Idézet (Lady America @ 2015.03.26. 15:22)
így van. már csak idő kérdése.
azért még bízom benne hogy nem oszlanak majd fel.
2015. március 27. 15:13
Mondjuk szerintem nagyobb esély van rá,hogy azért ilyen,mert pofán találta az a tárgy,amit feldobtak.
Ez a cikk egy baromság.Miért kezdene el csak úgy sírni egy koncert közepén?Nem hinném,hogy olyan labilis az idegrendszere.Szerintem inkább fáj az arca.
Ettől függetlenül persze részvétem minden normális(!) fannak és a bandának.
Ez a cikk egy baromság.Miért kezdene el csak úgy sírni egy koncert közepén?Nem hinném,hogy olyan labilis az idegrendszere.Szerintem inkább fáj az arca.
Ettől függetlenül persze részvétem minden normális(!) fannak és a bandának.
2015. március 27. 17:13
Gemma21 feldobtad a napon akkorát röhögtem xdddd
2015. március 27. 17:28
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
xixo daniella: tegnap, amikor a cikket írtam, még híre hamva sem volt annak, hogy Harry azért sírt, mert megdobták. A média mindenhol azt írta, Zayn volt az oka. Nemsokkal miután a cikk megjelent, felkerült néhány kép, majd világos lett, hogy Harry azért sírt, mert tényleg megdobták. Ezt akkor még nem volt tisztázott.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.