A két fiatal brit YouTuber ősszel jelenteti meg az első könyvét, mely majd a The Amazing Book Is Not On Fire címet fogja viselni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberben jön Dan és Phil első könyve
2015. március 27. 15:25
![]() |
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 ![]() |
Na EZT már várom

2015. március 27. 15:56
![]() |
Renee08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 206 Csatolások: 1 Azonosító: 211774 ![]() |
Desteny Rose,"ezek" Dan Howell és Phil Lester,britt youtuberek
én személy szerint visibálni kezdtem amikor megnéztem a videót*.* majd biztosan megveszem ha megjelenik!

2015. március 27. 16:47
![]() |
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 ![]() |
Tegnap amikor kijött a videó és megláttam azt a bizonyos dobozt, már sejtettem, hogy egy könyvről van szó, de nem akartam elbízni magam, mert mindigis úgy voltam vele, hogy Dan nem foglalkozna könyvírással. Philből inkább kinéztem valamennyire. Nagyon is örülök neki, hogy nem nekem lett végül igazam! El se akartam hinni, hogy csak hónapok választanak el attól, hogy megvehessem annak a két személynek a könyvét, akikre felnézek és mindigis tudtam azonosulni a világukkal. Nagyon boldognak érzem magam, bearanyozta a napomat.
Részemről nem kérdés, hogy én meg fogom-e venni, már alig várom, hogy a kezemben tarthassam a művet. Sajnálom, hogy dedikálásra olyan 1% az esélyem, hogy eljutok, de nekem már az is nagy szó, hogy a könyvüket megvehetem.
Részemről nem kérdés, hogy én meg fogom-e venni, már alig várom, hogy a kezemben tarthassam a művet. Sajnálom, hogy dedikálásra olyan 1% az esélyem, hogy eljutok, de nekem már az is nagy szó, hogy a könyvüket megvehetem.

2015. március 27. 17:47
![]() |
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 ![]() |
Szánalmas a videó alatt lévő utálkozó kommenttek, hogy Dan és Phil csak pénzért csinálják mint a többi YouTuber, és nem is egyediek....come on!!!! Ez a világ legjobb könyv trailere, meg amúgy is mintha ők nem lennének kreatívak...Nagyon várom, hogy megvehessem!
2015. március 27. 20:31
![]() |
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 ![]() |
na mindenki könyveket add ki
még sem halnak ki a könyvek...aranyos a könyv előzetesük

2015. március 27. 21:00
![]() |
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17832 Csatolások: 18670 Azonosító: 168141 ![]() |
Hihetetlen boldog voltam, mikor tegnap megnéztem a videót. Megtaláltam magamnak a tökéletes karácsonyi ajándékot. Nem tudom, hogy kapható lesz-e Magyarországon, viszont Dan és Phil kedvéért képes vagyok angolul átrágni magam a könyvön.
Úgy imádom, mikor ilyen kommentekkel találkozom. Ha nem tudod kik ŐK, akkor minek kell hozzászólást írni? Amúgy pedig, bent volt a cikkben. De tökmindegy.

Idézet (Desteny Rose @ 2015.03.27. 15:40)
Ooo...ezek kik? 

Úgy imádom, mikor ilyen kommentekkel találkozom. Ha nem tudod kik ŐK, akkor minek kell hozzászólást írni? Amúgy pedig, bent volt a cikkben. De tökmindegy.

2015. március 27. 21:32
![]() |
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 ![]() |
Idézet (Lil98 @ 2015.03.27. 21:00)
Hihetetlen boldog voltam, mikor tegnap megnéztem a videót. Megtaláltam magamnak a tökéletes karácsonyi ajándékot. Nem tudom, hogy kapható lesz-e Magyarországon, viszont Dan és Phil kedvéért képes vagyok angolul átrágni magam a könyvön.

Szerintem Magyarországon biztos nem lesznek kaphatóak ezek a YouTuberes könyvek, ami igen szomorú, mert manapság mindig sz*r darabot behoznak ide, amit alig vesznek meg, az ilyen jellegű műveket meg nem is rendelik.
Ha beütöd a Google keresőbe, hogy Prosperó, akkor ki fog adni egy könyves oldalt, ahol rengeteg külföldi könyvet be tudsz szereztetni. Például Zoe Sugg, Shane Dawson, Grace Helbig, sőt, még Connor Franta könyvét is be tudják neked szerezni és kábé olyan 8000 forintba kerülne neked szállítással együtt. Szóval szerintem megéri majd itt nézelődni kábé egy hónappal később, mert akkorára fog frissülni a rendszer az új könyvek tekintetében. Bár nyugodtan rendelhetsz az Amazon.co.uk-ról, csak ott egy picit körülményesebb, de legalább nem kell vámot fizetni.

Igen, kedvencem, amikor valaki azt mondja, hogy "ez" vagy "ezek". Mintha valami állat lenne....
2015. március 27. 22:01
![]() |
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17832 Csatolások: 18670 Azonosító: 168141 ![]() |
Idézet (Kazuo @ 2015.03.27. 21:32)
Ha beütöd a Google keresőbe, hogy Prosperó, akkor ki fog adni egy könyves oldalt, ahol rengeteg külföldi könyvet be tudsz szereztetni. Például Zoe Sugg, Shane Dawson, Grace Helbig, sőt, még Connor Franta könyvét is be tudják neked szerezni és kábé olyan 8000 forintba kerülne neked szállítással együtt. Szóval szerintem megéri majd itt nézelődni kábé egy hónappal később, mert akkorára fog frissülni a rendszer az új könyvek tekintetében. Bár nyugodtan rendelhetsz az Amazon.co.uk-ról, csak ott egy picit körülményesebb, de legalább nem kell vámot fizetni.

Köszönöm. ^^ Akkor lehet még Connor könyvét is megrendelem, a családnak meg megmondom, hogy én ezt a két dolgot kérem.

2015. március 27. 22:46
![]() |
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 ![]() |
Rettentően kíváncsi leszek, hiszen Dan nagy kedvencem (Philt is szeretem, de ő már inkább középkategória). ^^
2015. március 28. 22:04
Van aki ilyenkor rögtön azzal jön,hogy csak a pénzért meg azért írtak könyvet,hogy híresebbek legyenek. De mik Zoe írt könyvet,akkor jujj de jó...nagy fenét.
Örülök,hogy Dan és Phil is írt könyvet,ahogy connor,Shane,Zoe,Joe meg Joey is
Örülök,hogy Dan és Phil is írt könyvet,ahogy connor,Shane,Zoe,Joe meg Joey is

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.