Ed Sheerannel randizik Palvin Barbara?
2015. április 02. 14:19
|
|
Saturdayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 237022 offline
|
Hurrá! Pff. Szóval ha valaki egy bulizik valakivel akkor egyértelműen járnak? A sztároknál nem létezhet barátság? Unom már Barbarát, oké hogy szép, de a pasizásai nélkül nem tudom meddig jutna.
2015. április 02. 15:06
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Az ilyen "azt pletykálják" cikkeket minek engedik lehozni ezen az oldalon? Nekem is már ellenszenves ez a szerencsétlen barbi, mert mindenkivel összehozzák, és eddig 10-ből 10-szer tévedtek is!
2015. április 02. 15:29
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Most nem azért de attól még mert lett egy-kettő közös kép attól még nem biztos hogy járnak. Attól sem lesz biztos mert örültek egymásnak!
2015. április 02. 16:42
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Ooo de jó... Ki a csudit érdekel??
2015. április 02. 18:43
khm...ok!Barbi már cs ilyen..mindenkivel kikezd???engem nem zavar az egész,lesz*rom magasról h ki-mit csinál,de ez már túlzás amit éppen ö művel!!!
2015. április 02. 19:24
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Na, ez már tényleg kezd idegesítő lenni. Nincs bajom Barbival, mindössze annyi, hogy szerintem semmi extra nincs ebben a lányban. Na, de miért kell mindenkivel összehozni, akivel valaha is együtt bulizott ?
2015. április 02. 22:42
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nincs bizonyíték arra, hogy a felsoroltak közül bármelyik hírességgel is kapcsolatban lett volna, fotó készült velük, nekem van fotóm Katie Melua-val és nem járunk, csak fotózkodtam vele, mikor Veszprémben járt! Ez a cikk is csak egy pletyka, mint bármelyik másik. Amúgy Palvin Barbi, ha kicsit olvasnátok, külföldön nagyon híres, imádják, egyedül Magyarországon vannak gyűlölői, ami gusztustalan, már a tényt, hogy ő magyar, legyünk rá büszkék, de ha nem is, akkor legalább ne gyűlölködjünk. Híres modell, akit nagyon sokan szeretnek, ott van a nagyok között. És főleg, NE HIGGYETEK EL minden hülyeséget, amit olvastok az interneten, mert a 90%-a nettó baromság, mint ez a cikk, egy nagy hülyeség!
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. április 03. 15:07
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
kicsit érdekes, hogy eddig már mennyi sztárral hozta össze őt a média
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.