Barbi biztos listát vezet arról, hogy hány hírességgel hozták már össze. !!!!!!..........pfff
Ed Sheerannel randizik Palvin Barbara?
2015. március 31. 22:18
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Shawol19 @ 2015.03.31. 21:50)
Jajj ez a sok utálkozó komment.. Kérdezem: Mi közünk van hozzá, hogy ki- kivel randizik? Őszintén? Nem nagyon vagyok otthon az ilyesmi témákban, de én mondjuk iszonyat büszke vagyok Barbira, mert a fenébe is, de MAGYAR!
Most komolyan, minden kis celebre büszkének kell lenni, csak mert MAGYAR? Ahhoz valami értékeset kellene letenni az asztalra, szerintem.
2015. március 31. 22:30
Szerintem ez is kamu, mint többi. Úgy sem lesz belőle semmi.
2015. március 31. 22:49
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Egészségükre
2015. március 31. 23:13
Idézet (Shawol19 @ 2015.03.31. 21:50)
Jajj ez a sok utálkozó komment.. Kérdezem: Mi közünk van hozzá, hogy ki- kivel randizik? Őszintén? Nem nagyon vagyok otthon az ilyesmi témákban, de én mondjuk iszonyat büszke vagyok Barbira, mert a fenébe is, de MAGYAR!
Akkor arra a mukira is legyek büszke, aki kalapáccsal esett neki a Pietának Rómában? Ő is magyar volt. Legyenek büszkék Barbira a rokonai, én nem leszek.
2015. március 31. 23:20
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem tudom miert hajt Barbara arra hogy a leghiresebbekkel osszehozzak meg egy cikkben legyen a nevuk.. Nekem ez mar komolyan unszimpi legalja. Csung sztarokon..csak igy tudja rivaldafenyben tartani magat.
2015. március 31. 23:55
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Nem akarok gonosz lenni, de Ed khm..khm..nem egy hagyományos szépség. Barbi pedig modell, méghozzá az egyik legfelkapottabb. Ha Barbinak van egy kicsi ízlése (ami egyértelmű, hiszen Niall és Leo is a pasija vag "pasija" volt) akkor nem akad össze vele. Oké, tudom, belső szépség, meg minden de ameddig nem vak az ember, addig nem tud elvonatkoztatni a csomagolástól.
2015. április 01. 01:48
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Eme szentírás alapján, biztos, hogy jövőre házasság lesz. Annyi kézzelfogható bizonyíték van, hogy nem is mernék vitatkozni a ténnyel, miszerint Ed Sheeran és Palvin Barbara közös gyermeket várnak! Egy Forrás nevű nagyszerű ember, pedig igazat mondott minden bizonnyal!
2015. április 01. 06:54
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Justin, Niall, Ed. Ki lessz a követköző?
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: