Egy ír bemondónő egy fogadás keretében talált rá alteregójára – mindössze egyórányira otthonától!
A teljes cikkhez kattints ide!
Az interneten találta meg alteregóját egy ír nő
2015. április 17. 07:03
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
2015. április 17. 09:04
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Ez tényleg elég durva.
2015. április 17. 09:11
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet
Külön érdekesség még, hogy a két lánynak vannak testvéreik is, akikkel furcsa módon sokkal kevébé hasonlítnak, mint egymásra, pedig nem állnak vérrokonságban.
csak nekem jutott az eszembe, hogy lehet tényleg ikrek és elválasztották őket születéskor?
2015. április 17. 09:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
cöh, nálam még annyi idő sincs. Van egy csaj a városban, aki kiköpött én. Iskolás koromban egyszer az igazgató összetévesztett vele. Azt hitte lógok, miközben bent ültem a suliban. Magyarázkodhattam. De régi iskolatársak is többször megemlítették, hogy látták az alteregómat. Vagy anya munkatársai is találkoztak vele a kórházban, azt hitték én vagyok. (Ott dolgozik anya ) de még sorolhatnám. Lényeg az, hogy sok ismerős, még rokon is összetévesztett már vele, de én sosem láttam a városbeli énemet
2015. április 17. 10:18
Hát... ott ahol nem egyformán vannak felöltözve és nem úgy vannak megvilágítva ahogy--- ott nem igazán hasonlítanak :/
2015. április 17. 12:44
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Tényleg nagyon hasonlítanak.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.