Egy ír bemondónő egy fogadás keretében talált rá alteregójára – mindössze egyórányira otthonától!
A teljes cikkhez kattints ide!
Az interneten találta meg alteregóját egy ír nő
2015. április 17. 07:03
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
2015. április 17. 09:04
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez tényleg elég durva.
2015. április 17. 09:11
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Idézet
Külön érdekesség még, hogy a két lánynak vannak testvéreik is, akikkel furcsa módon sokkal kevébé hasonlítnak, mint egymásra, pedig nem állnak vérrokonságban.
csak nekem jutott az eszembe, hogy lehet tényleg ikrek és elválasztották őket születéskor?
2015. április 17. 09:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
cöh, nálam még annyi idő sincs. Van egy csaj a városban, aki kiköpött én.
Iskolás koromban egyszer az igazgató összetévesztett vele. Azt hitte lógok, miközben bent ültem a suliban. Magyarázkodhattam. De régi iskolatársak is többször megemlítették, hogy látták az alteregómat. Vagy anya munkatársai is találkoztak vele a kórházban, azt hitték én vagyok. (Ott dolgozik anya
) de még sorolhatnám. Lényeg az, hogy sok ismerős, még rokon is összetévesztett már vele, de én sosem láttam a városbeli énemet
2015. április 17. 10:18
Hát... ott ahol nem egyformán vannak felöltözve és nem úgy vannak megvilágítva ahogy--- ott nem igazán hasonlítanak :/
2015. április 17. 12:44
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Tényleg nagyon hasonlítanak.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: