Éjszaka debütált Adam Lambert visszatérő kislemezéhez a videoklip, ami máris nagy népszerűségnek örvend egyedi stílusa végett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Adam Lambert - Ghost Town
2015. április 29. 13:53
Vááá már nagyon vártam és tök szuper lett, a dalhoz pedig teljes mértékben passzol
2015. április 29. 14:04
Imádom! Ez a fekete-fehér stílus nagyon bejött. Illik a dalhoz. Fantasztikus klip lett, gratulálok
2015. április 29. 14:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6164 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez valami förtelmesen jó lett...csak gratulálni tudok!
2015. április 29. 15:18
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
A klippel is úgy van, mint a számmal. Addig jó, amíg el kezdődik a felesleges, fütyülős, unalmas, énekmentes gépzene, amit én személy szerint a zene legaljának tartok. Adamben soha nem a zenéjét szerettem, hanem a tökéletes, gyönyörű hangját. Ezt eléggé mellélőtte most, kevés ének, sok.........dolog, amit már leírtam, nekem nem jött be
A klip meg semmi különleges, vibráló képernyő és fura, vonagló emberek. Valóban, fekete-fehérben mindent el lehet adni
A klip meg semmi különleges, vibráló képernyő és fura, vonagló emberek. Valóban, fekete-fehérben mindent el lehet adni
2015. április 29. 16:18
|
|
DeerFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 240790 offline
|
Elképesztő lett ,már alig vártam
2015. április 29. 16:33
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Pocok2001 teljesen egyet értek...
2015. április 29. 16:42
A dalt még most is imádom, viszont sokkal jobb klipre számítottam. Sajnálom, hogy elcseszték a klipet, kár érte.
2015. április 29. 17:27
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Nem is rossz
2015. április 29. 19:03
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Pocok2001 @ 2015.04.29. 15:18)
A klippel is úgy van, mint a számmal. Addig jó, amíg el kezdődik a felesleges, fütyülős, unalmas, énekmentes gépzene, amit én személy szerint a zene legaljának tartok. Adamben soha nem a zenéjét szerettem, hanem a tökéletes, gyönyörű hangját. Ezt eléggé mellélőtte most, kevés ének, sok.........dolog, amit már leírtam, nekem nem jött be
Fuuuh de utálom én is az ilyen gépzenéket ... >.> ... ez szerintem sem sikerült olyan jóra , mint a többi száma
2015. április 29. 19:31
A klip jó lett, de maga a szám nem tetszik annyira.
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Kb. 20 év van kettejük közt.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.

0 felhasználónak tetszik: