Klippremier: Juliet Simms - End Of The World
2015. május 09. 11:13
Nagyon tetszik a dal is, és a klip is. Juliet hangja gyönyörű, a klip pedig egyedi, kreatív, és imádom, hogy fekete-fehér. És be kell vallanom, elsírtam magam, mikor először (másodszor és harmadszor) láttam.
2015. május 09. 12:25
Audriana Mooreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 228881 offline |
Számomra Juliet egy olyan előadó, akinek megunhatatlan a hangja. Csodálatos. Egyszerűen elképesztően énekel, a klip pedig tökéletes lett.
2015. május 09. 13:44
Lili.Kormendyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 240905 offline |
hát én a végén már bőgtem:') nagyon jó lett még ha nem is az én műfajom. Jó szám, remek klippel, Juliet egyre jobb, mint, ahogy Andy is:)
2015. május 09. 16:04
biggestbvbfangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 243522 offline |
Nem tudom, hogy direkt erőltett-e ez a vonaglás, nekem mindenesetre nem tetszik. De az Andys részek szépek, meg maga a dal is.
2015. május 09. 16:55
Fujj de utálom ezt a csajt.Nincs rossz hangja,de az Andys részek egyenesen förtelmesek.Nem tudom,mit tetszik Andynek ebben a ronda csajba
2015. május 09. 17:11
JustinBieber13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 252 Csatolások: 12 Azonosító: 183351 offline |
szerintem rossz lett kint a fél csöcse kis ri*i sajnáltatja magát a videoban mert h*re illatot érzet a levegőben.Valaki megelőzőt mert hamarabb ölték meg julietet mint én.Én másképp őltem volna meg ezt a rib*ncot.Emberiség kint a fél me*le a videoban.Andy<3
2015. május 09. 17:18
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Idézet (JustinBieber13 @ 2015.05.09. 17:11)
szerintem rossz lett kint a fél csöcse kis ri*i sajnáltatja magát a videoban mert h*re illatot érzet a levegőben.Valaki megelőzőt mert hamarabb ölték meg julietet mint én.Én másképp őltem volna meg ezt a rib*ncot.Emberiség kint a fél me*le a videoban.Andy<3
Sírjál csak azért, mert Andyke boldog párkapcsolatban van, brühühü :'(
2015. május 09. 20:23
Idézet (JustinBieber13 @ 2015.05.09. 17:11)
Helyesírás odab*sz... Képzelem mennyi IQ-d van.
Már miért lenne Juliet r*banc? Jó, tényleg kinn a csöcse, de szerintem nem ettől lesz r*banc az ember. És miért is akarod "megölni"? Mert boldoggá teszi Andyt? Szánalmas...
Idézet (kisskatamm @ 2015.05.09. 16:55)
Fujj de utálom ezt a csajt.Nincs rossz hangja,de az Andys részek egyenesen förtelmesek.Nem tudom,mit tetszik Andynek ebben a ronda csajba
Szerintem Andy nem egy tipikusan olyan srác, akit csak a külső érdekel, és megjegyzem, szerintem se egy szépségkirálynő Juliet, de azért elég jól néz ki. És gondolom lenyűgöző személyisége van.
2015. május 09. 21:46
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
OFF: Valaki elárulná, hogy mit ártott nektek, amiért ennyire szidni kell? Boldoggá teszi Andy-t, na és? Ne féltékenykedjetek, ilyen rosszindulatú emberekkel, mint akikkel itt találkozni néha, Andy még csak szóba se állna. Szánalom, ami ezen az oldalon megy 0-24-ben.
ON: Nekem tetszik a szám, bár Juliet hangja kicsit szokatlan számomra, de ettől függetlenül megfogott. Az andys részekért pedig külön dicséret jár. Nagyon szép klip lett attól függetlenül, hogy "sad endet" kaptunk...
ON: Nekem tetszik a szám, bár Juliet hangja kicsit szokatlan számomra, de ettől függetlenül megfogott. Az andys részekért pedig külön dicséret jár. Nagyon szép klip lett attól függetlenül, hogy "sad endet" kaptunk...
2015. május 10. 09:37
Lili0822visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 211856 offline |
Na, megszólaltak az utálók! Miért fáj nektek az, hogy Andy boldog vele?!Nevetséges, nőjetek fel és csak akkor bántsátok Julietet, ha okotok van rá(az nem ok, hogy Andyvel jár)!
2015. május 10. 11:31
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Idézet
JustinBieber13 írta:
OFF : Most neked miért baj az ha Andy boldog vele ?? Miért kell szidnod ??? Ha Andy boldog vele, akkor nem fog vele szakítani mert neked épp nem tetszik És miért lenne Juliet r*banc ??? És ha kint a melle ?? Attól még nem lesz r*banc valaki
ON: Nekem kifejezetten tetszett ez a dal és a videó klip is, bár Juliet hangja kicsit szokatlan, de ettől függően nekem tetszett
2015. május 10. 11:43
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
egy vicc, amit csináltok, bár ez a gyerekes kis féltékenykedés is tökéletesen megmutatja az életkorotokat és az ahhoz párosuló intelligenciaszintet. én örülnék, ha az én kedvenc énekesem találna valakit, és végre nem önmarcangolna, hogy ő milyen rossz, milyen csúnya, milyen öreg, milyen... minden negatív, ti meg, mikor a kedvencetek láthatóan boldog, és szereti ezt a szerencsétlen lányt, ennyire vagytok képesek. gratulálok, ti aztán tényleg igazi rajongói vagytok Andynek.
nem vagyok oda Julietért - mint énekes -, párszor már próbálkoztam a dalaival, de nekem már a Lost It Allban is sok volt a vokálozása, ebből kifolyólag nem különösebben tud hatni rám, viszont a dal mondanivalója, valamint a videó szép lett. és édesek Andyvel.
nem vagyok oda Julietért - mint énekes -, párszor már próbálkoztam a dalaival, de nekem már a Lost It Allban is sok volt a vokálozása, ebből kifolyólag nem különösebben tud hatni rám, viszont a dal mondanivalója, valamint a videó szép lett. és édesek Andyvel.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.