A tegnapi nap folyamán végre tiszta vizet öntött a pohárba Amerika egyik ismert YouTubere, Joey Graceffa.
A teljes cikkhez kattints ide!
Születésnapján vállalta fel homoszexualitását Joey Graceffa
2015. május 17. 14:42
Hát nem is tudom mit mondjak.... a videót nem mertem megnéni,mert én undorodom sokszor a romantikától kivéve a tudósos romantikától
2015. május 17. 14:52
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Nagyon büszke vagyok rá és örülök neki, hogy most már tényleg az igazi arcát mutathatja nekünk! Számomra az a fontos, hogy boldog legyen, semmi más. Ugyanúgy támogatni fogom a munkájában, mint eddig.
Sajnálattal tapasztalom, hogy sokan inkább a nemi orientációjára fókuszáltak és teljesen megfeledkeztek arról, hogy mennyire jó kis videókat hozott össze minden egyes nap.
Nem egy könnyű dolog felvállalni és ráadásul úgy folytatni a karrierjét, hogy most már több támadást kap emiatt az interneten, mert egyes emberek sokkal többnek érzik magukat attól, hogy kifiguráznak és tönkretesznek valakit.
Véleményem szerint maga a megoldás nagyon ötletes volt a részéről. Energikus, kreatív és aranyos. Pontosan olyan, mint Joey.
Sajnálattal tapasztalom, hogy sokan inkább a nemi orientációjára fókuszáltak és teljesen megfeledkeztek arról, hogy mennyire jó kis videókat hozott össze minden egyes nap.
Nem egy könnyű dolog felvállalni és ráadásul úgy folytatni a karrierjét, hogy most már több támadást kap emiatt az interneten, mert egyes emberek sokkal többnek érzik magukat attól, hogy kifiguráznak és tönkretesznek valakit.
Véleményem szerint maga a megoldás nagyon ötletes volt a részéről. Energikus, kreatív és aranyos. Pontosan olyan, mint Joey.
2015. május 17. 14:54
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline |
Isteneeeeem ^^ BEtegnek hangzik de kétszer-háromszor visszatekertem arra a részre amikor megcsókolta ^^Annyira aranyos és annyira becsülöm hogy felvállalja magát ^^ Komolyan annyira cuki, vicces és hát Ő Joey :3 Imádom ^^ És ezután még jobban fogom szeretni <3 :3 Annyira édesnek tartom a meleg párokat ^^ Istenem itt ujjongok ^^
2015. május 17. 14:59
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Ezzel nincsen semmi baj.. Senki nem tehet róla, hogy rossz testbe született!!
2015. május 17. 15:10
Nagyszerű, hogy felvállalta. Akinek a nyomában folyton ott loholnak a lesifotósok meg a rajongók, annak nem csak az önazonosság miatt fontos ez. Ráadásul a sztárok coming outjának másik funkciója, hogy némi önbizalmat adjon annak, akinek szüksége van rá - az üzenet, hogy vállald fel magad akkor is, ha más vagy, mint a többség. Szerte a világon tombol az intolerancia, a butaság, a tájékozatlanság - iszonyú destruktív. És ahhoz még csak melegnek sem kell lenni, hogy akár egy ilyen videó láttán átgondolja valaki a saját helyzetét: "ha más ilyen lazán veszi, én miért ne tehetném?" Hiába írunk 2015-öt, tömegek kapnak olyan nevelést vagy születnek olyan környzetbe, hogy a másság elfogadása nem is opció számukra. És ez nemcsak a melegségről szól, hanem annál sokkal többről: egy értelmesen működő társadalom kialakításáról. Arról, hogy az váljon érdemmé, ha az orrodnál tovább látsz.
2015. május 17. 15:14
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Ramadaa:
Én meg az olyan embereket nem, mint te.
Én meg az olyan embereket nem, mint te.
2015. május 17. 15:27
Kíváncsi voltam már, hogy mikor vallja be. A születésnapjánál megfelelőbb alkalmat nem is választhatott volna. Nyilvánvalóan támogatom és szeretem, nagyon büszke vagyok rá.
2015. május 17. 15:35
xilencevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 210 Csatolások: 31 Azonosító: 155931 offline |
NEM ROSSZ TESTBE SZÜLETETT HANEM BUZI. Te összekevered a dolgokat !
Ezzel nincsen semmi baj.. Senki nem tehet róla, hogy rossz testbe született!! smileeee.gif
Ezzel nincsen semmi baj.. Senki nem tehet róla, hogy rossz testbe született!! smileeee.gif
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.