Ütős videóval tért vissza Bonnie McKee
2015. május 30. 13:42
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
ArvilSmile! Egyet értek. Ez....ez mi?? Én... meghalltottam a hangját, és így.... konkrétan... lefagyott a gépem. Pfúj! Mi az Isten ez????!
2015. május 30. 14:20
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
megpróbálta.
2015. május 30. 15:31
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Imádom a klippet h ilyen retró stílusú. A zene is az egyik kedvencem lesz
2015. május 30. 15:46
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem rossz a szám,de inkább a klip fogott meg és nem a retró stílus miatt,hanem a jelenetek miatt.
2015. május 30. 15:49
Dzsízösz, ez még a Pretty Girls-ön is túltesz, pedig azt überelni nem kis munka! Gratulálok a készítőknek és Bonnie-nak, bizonyára sok energiát emészthetett fel csak maga a videó témája; hogyan alázzunk porig egy zeneileg nem elégszer visszasírt korszakot - és akkor a szóban forgó dal tipikus hatásvadász tartalmát, illetve igénytelen módon összecsapott fülbemászhatóságát még nem is boncolgattam mélyebben...
Ez a baj az ilyen videókkal; próbálnak egyszerre több stílust egyesíteni (már csak látványban is), rendkívül egyedit alkotni, mikor évente minimum 3 hasonló videó lát napvilágot, valamint abból 4 relatíve bukta, pusztán " az esztendő legpocsékabb számai & klipjei" listán van méltó helye.
Ez a baj az ilyen videókkal; próbálnak egyszerre több stílust egyesíteni (már csak látványban is), rendkívül egyedit alkotni, mikor évente minimum 3 hasonló videó lát napvilágot, valamint abból 4 relatíve bukta, pusztán " az esztendő legpocsékabb számai & klipjei" listán van méltó helye.
2015. május 30. 17:39
Nekem csak a refrém tetszik
(láttátok hogy csempésztem be ezt a szóviccet?)
D
2015. május 30. 18:55
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Imádom Bonniet ,de ez most enyhén mondva ritka szar lett
2015. május 31. 00:30
Ez a csaj sohasem bírja ki, hogy ne mutogassa a testét? Mondjuk el kell adni a szemetet valahogy...
2015. május 31. 19:59
A klipp nem valami jó,de a dal se...(és szépen fogalmaztam)
2015. június 01. 15:18
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Szerintem ez eléggé vicces
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: