Ha valaki, akkor Bonnie McKee biztosan ért a slágerekhez. A dalszövegíró most a saját karrierjét rendezgeti a zenei életben, és az American Girl után egy újabb fülbemászó dalt jelentetett meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ütős videóval tért vissza Bonnie McKee
2015. május 29. 20:49
![]() |
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 ![]() |
nem tetszik a klipp.
Mag a pasiknak jön be.
Mag a pasiknak jön be.
2015. május 29. 23:45
![]() |
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2703 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 ![]() |
elég fülbemászó a dallam
az egész kicsit britney-ariana-katy perry-lady gaga-nicky minay keverék
ötleets a '80-as évekbeli hatás, de a klip annyira nem tetszik, egy kicsit azért lehetett volna visszafogottabb is!
az egész kicsit britney-ariana-katy perry-lady gaga-nicky minay keverék

ötleets a '80-as évekbeli hatás, de a klip annyira nem tetszik, egy kicsit azért lehetett volna visszafogottabb is!

2015. május 30. 05:58
komolyan mondom mint egy 80-as éveki videót néztem volnameg.. nagyon szar lett..
2015. május 30. 08:55
Nekem a klip egyátalán nem tetszik, de a dal egy iciri-picirit sem tetszik

2015. május 30. 12:03
Az American Girlt és a California Wintert nagyon szeretem tőle, viszont ez egyáltalán nem tetszik.
2015. május 30. 12:25
![]() |
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 ![]() |
Én tavaly nyáron sz*rrá hallgattam az American Girl-t,ez viszont nem tetszik annyira.a dalmman vannak jó elemek,de a klip az nem
2015. május 30. 13:37
![]() |
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 ![]() |
Mint a legsz*rabb retro aerobic oktató videó. Bocs, de bűnrossz, túltesz az American Girl-ön. Annak a zenéje még hallgatható volt legalább, bár a klipben már ott is látszott, hogy ebből a csajsziból is ribi lesz. Nem egyslágeres, persze hogy nem. Aki a seggét tudja rázni, az fennmarad. Média egyszeregy.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.