Kicsi, de annál elszántabb rajongótábor várta, hogy Garrett Hedlund és Olivia Wilde főszereplésével elkészüljön a Tron: Örökség folytatása, ám a Disney egy másik filmje akkorát bukott a mozipénztáraknál, hogy a cég nem meri bevállalni a kockázatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem készül el a Tron 3.
2015. május 31. 14:20
2015. május 31. 14:31
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Kár.A Holnapolisz tényleg szarnak tűnt...
2015. május 31. 15:35
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ömmm, volt kettő is???
én csak az 1-et láttam de szerintem az nem volt olyan rossz...
én csak az 1-et láttam de szerintem az nem volt olyan rossz...
2015. május 31. 17:09
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
van 2. része?
nemis tudtam... hmm nekem tetszett az 1. rész ,mondjuk nem a "huude imádom" kategóriába tartozik,de nemvolt rossz
amugy a Karib -tenger kalózai folytatása nem sok már egy kicsit? o.O mondjuk oke Johny Depp miatt tuti megint nagy sikert arat *-* de azért szerintem az már túlzás... meg minek megcsinálni a Star Wars-t újra? o.O nekem ez csöppet furi... kitalálhatnának már valami mást is nem a régiségeket újítani..
amugy a Karib -tenger kalózai folytatása nem sok már egy kicsit? o.O mondjuk oke Johny Depp miatt tuti megint nagy sikert arat *-* de azért szerintem az már túlzás... meg minek megcsinálni a Star Wars-t újra? o.O nekem ez csöppet furi... kitalálhatnának már valami mást is nem a régiségeket újítani..
2015. május 31. 17:31
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Én nem is bánom, hogy nem lesz. Tökéletes volt a film magában is. Nem kell elrontani egy rossz folytatással.
A Disney csak készülgessen a SW 7-re, amiket pedig felsoroltak utána az "wtf?" Minek folytatás a Szépség és a Szörnyetegnek...vagy a Némó nyomábannak... A dzsungel könyvéről nem is beszélve?!
A Disney csak készülgessen a SW 7-re, amiket pedig felsoroltak utána az "wtf?" Minek folytatás a Szépség és a Szörnyetegnek...vagy a Némó nyomábannak... A dzsungel könyvéről nem is beszélve?!
2015. június 01. 19:33
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Neee D: Pedug imádom a Tron-t :'(
2015. június 02. 09:04
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
azért elég elszomorító, hogy majdnem minden eredeti ötlettel rendelkező fantasy elbukik, ami nem vmi könyv adaptáció. még én sem láttam a holnapoliszt, de rajta van a listámon, a tront pedig kifejezetten szerettem. úgy látszik az emberek többsége tényleg nem vevő az eredeti fantasy film ötletekre, csak kedvenc könyvét akarja vizuálisan megnézni.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: