A mai napon jelentette be az írónő, hogy idén júniusban jelenik meg Christian szemszögéből íródott Grey.
A teljes cikkhez kattints ide!
Júniusban jön A szükre ötven árnyalata-sorozat új része
2015. június 01. 16:21
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Jaj de örülök neki! Már épp elfelejtettem nem erre gondolni! Erre a csodára! Erre a gyönyörű ... kupacra :3
Komolyabbra véve a szót,.. miért? -moneymoneymoney,mustbefunny-
Személy szerint jobbnak tartom azokat a regényeket, amiket összvissz egy szemszögből írtak, még a végén Leiner Laura is megírná a saját *khm* moslékát Cortezként. :'DD
Komolyabbra véve a szót,.. miért? -moneymoneymoney,mustbefunny-
Személy szerint jobbnak tartom azokat a regényeket, amiket összvissz egy szemszögből írtak, még a végén Leiner Laura is megírná a saját *khm* moslékát Cortezként. :'DD
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. június 01. 16:21
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nyugodt szívvel lovagolja még meg egyszer, maximum kétszer ezt a rakás sz*rt, mert utána nem valószínű, hogy bármi értékelhetőt vagy újat ki fog adni a kezei közül, és a média is el fogja süllyeszteni úgy, mint ahogyan Meyert is. Szirmai Gergő agyf*szt kap, ha csak meghallja a könyvnek a címét, sőt egyenesen dühkitörése lesz tőle. Nem véletlenül. EL James még nyúzza csak nyugodtan ezt a f*st, attól még az írásai nem lesz minőségiek. Ezerszer Charline Harris, mint ez a ... nem is tudom igazából, hogy minek nevezzem... "regény"?!
2015. június 01. 16:33
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
hát mit is mondjak a címe nem valami biztato...
2015. június 01. 16:36
Mondjátok,hogy ez nem igaz.Ha mégis,adjatok egy péklapátot,had verjem magam fejbe vele.A könyv 90%-a sex,a többi 10% pedig csupa szóismétlés.Ennél a nőnél még egy ötéves is nagyobb szókincsel rendelkezik.Mi értelme van köbözni a moslékot?Nem gazdagodott meg eléggé a fosból?Az egész szar ötven árnyalata a könyv kifejezés szégyene.Erika inkább menjen krumplit pucolni,minthogy it játsza az "írónőt".Ahhoz biztos jobban ért.
2015. június 01. 16:46
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Az egész trilógiának csak az első részét olvastam el, és be kell vallanom, hogy nekem egy életre elég volt. Szerintem agykárosodást is szenvedtem miatta. Nem tudom, miért rajonganak ennyien ezért az izéért. Aki pedig például twitteren a "Mrs. Grey" nevet használja, nem teljesen van tisztában azzal, hogy mi a normális és mi nem. Mert Christian Grey röviden és tömören megfogalmazva, egy beteg állat, akit le kéne csukni, vagy a pszichiátriára küldeni, hogy kezelhessék a problémáit.
2015. június 01. 17:11
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Dejóó!! Nekem az első is tetszett!!
2015. június 01. 17:17
Hát nem tudom, mit eszik ezen a könyvön mindenki, szerintem egyszerűen borzalmas, néhol még gusztustalan is. A könyv szörnyű, mivel az egyik volt barátnőm olvasta, és agyon dicsérte (minőséggel még nem találkozott valószínűleg...), gondoltam, belenézek. Már nem azért, de tele van szóismétléssel, és a szexről szól... A szexről. Komolyan, kik azok az abnormál emberek, akik ilyenről akarnak olvasni?
A cím meg nagyon találó.
De akinek ez tetszik, az nyugodtan olvassa...
A cím meg nagyon találó.
De akinek ez tetszik, az nyugodtan olvassa...
2015. június 01. 17:29
Én nem szeretek ilyeneket olvasni! Ezért nem nagyon érdekel.
2015. június 01. 17:50
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline |
Bertina, egyetértek!
2015. június 01. 17:55
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Az előző is borzalmas volt (mind fogalmazásbelileg ,mit tartalmilag),a másodikig már el sem jutottam.De ezek szerint az a menő ha egy beteg állat perverzkedéseit olvassák sokan.Nem csoda,hogy annyi aberrált szaladgál mostanság,ilyen könyvektől az erkölcsi normák is félremennek.Hála az égnek a filmmel is csak akkor találkoztam mikor promotálták az előzetest,azóta sem.Pedig J.Dornan-t mint színészt kedveltem eddig is.
2015. június 01. 17:55
Remélem időközben megtanult írni vagy egyszerűen csak felütötte a wikipédiát, hogy tudja miről is ontja a mocskot
2015. június 01. 18:15
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Ez most komoly? Alapból csak a trilógia első részére mondhatom azt,hogy elment bár ha nem lennének benne erotikusabb jelenetek egy unalmas love story lenne az egész(bár hozzáteszem szinte így is csak az).
Erre jön még egy könyv ugyanabból a nyálból...ez már tényleg vicc látszik,hogy a pénz miatt csinálja az írónőxd
Erre jön még egy könyv ugyanabból a nyálból...ez már tényleg vicc látszik,hogy a pénz miatt csinálja az írónőxd
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett