Horváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével. A Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátora nem egyedül érkezett a vizes kikapcsolódásra, a verseny tavalyi győztese, Király Lili és a döntős Vajda Violetta is vele tartott. A medence melletti pihenés közben Éva elárulta hol tölti legszívesebben a forró nyári napokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva
2015. június 04. 13:47
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon előnytelen számára az a bikinifelső, ahogy már előttem is írták. Szélesíti nagyon a melleit.
2015. június 04. 16:02
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nem szép...:/
2015. június 04. 17:48
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Hát az ő helyében én nem vettem volna fel.
2015. június 04. 18:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem sem ez a legelőnyösebb bikini Éva számára. A hasa lapos, kidolgozott, viszont a mellei csak úgy szétfolynak. Tartást egyáltalán nem ad, ez pedig szerintem egy fiatalabb nőn is egész ócskán mutatna. És a színe sem jön be, mondjuk alapvetően rühellem a rózsaszínt és azok árnyalatait. Már én is mennék strandra egyébként. Ha minden igaz, jövő hét hétvégére össze is fog jönni.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: