Az év egyik legjobban várt filmjét két hónappal hamarabb mutatják be a mozik, az örömhírt pedig a könyv szerzője osztotta meg a rajongókkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 hónappal hamarabb érkezik A marsi
2015. június 12. 15:25
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Már nagyon várom
Biztos nagyon jó lesz
2015. június 12. 15:41
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én nemrég olvastam a könyvet, az nagyon jó volt, bár nem pont Matt Damonnak képzeltem el a főhőst. Ajánlom mindenkinek elolvasásra! Én is nagyon várom a filmet, csak legyen is a címe A Marsi, mert meg akarják változtatni...
2015. június 12. 16:46
Hú, ez jónak tűnik, mindenképpen meg fogom nézni, talán még el is olvasom.
2015. június 12. 21:08
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Zarki @ 2015.06.12. 20:52)
Közel sem az év legjobban várt filmje (bár mindenkinél eltérő hogy ki mit vár jobban) De szerintem nincs fent a nép várólistáján ez a film, vagy legalább is nem topos 
Szerintem az előzetest megtekintők száma elég sok mindent elárul. Mondj egy olyan filmet a Star Wars-on kívül, aminek a trailer-e ekkora megtekintést produkált ilyen rövid idő alatt
Moly.hu-n a könyv jelenleg a 6. legjobb sci-fi és a 41. legjobb kortárs regény, 95%-os olvasói értékeléssel. #geekmodeoff
2015. június 12. 21:29
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem ez nagyon jó film lesz,kicsit hasonlít az Interstellarhoz
2015. június 14. 11:29
Érdekes filmnek tűnik! A Sci-fi műfajt mindig is szerettem! Most, hogy kijött az előzetes, kedvet kaptam a könyvhöz is! Majd beszerzem valamelyik online könyvesboltban!
A Mars nagyszerű bolygó, jó lenne megélni egy sikeres expedíciót erre a planétára! És kíváncsi vagyok erre a mozifilmre!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. június 29. 12:09
|
|
FallOutGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 216243 offline
|
Egyértelmű: Irány a Mozi!
Most írhatom át a telómban a dátumot... de sebaj, mert így legalább előbb láthatom/láthatjuk majd.
Sebastian minden pénzt megér
♥
Most írhatom át a telómban a dátumot... de sebaj, mert így legalább előbb láthatom/láthatjuk majd.
Sebastian minden pénzt megér
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.