Jenna Colemannel hozták szóba a brit királyi család 30 éves tagját, ugyanis meghitt beszélgetés közepette kapták őket lencsevégre.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Doctor Who sztárjával randizik Harry herceg?
2015. június 20. 21:17
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Sose értettem, mitől vannak elájulva az emberek Harrytől... Meg Vilmostól.
Vannak náluk ezerszer különb férfiak a világon, igaz, nem arisztokrata családból, királynő nagymamával és palotával, de klasszisokkal attraktívabb testtel.
Vannak náluk ezerszer különb férfiak a világon, igaz, nem arisztokrata családból, királynő nagymamával és palotával, de klasszisokkal attraktívabb testtel.
2015. június 20. 21:26
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Bertina @ 2015.06.20. 21:13)
Jenna nem Richard Madden barátnője? Vagy lemaradtam valamiről...
El is felejtettem beleírni, de elvileg szakítottak már.
Idézet (Diala @ 2015.06.20. 21:17)
Sose értettem, mitől vannak elájulva az emberek Harrytől... Meg Vilmostól.
Nekem sem az esetem, de hát ízlések és pofonok
2015. június 20. 21:31
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Ezt a logikát nem értem... Ha két híresség beszélget akkor máris járnak?
2015. június 20. 21:49
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Legalább annyinak utána nézhetett volna a mélyen tisztelt US Weekly, hogy Jenna Coleman Richard Maddennel jár már mióta, de minek is tennék, ez a kiváló koktélpletyka kell a népnek, nem a valóság.
2015. június 21. 07:29
csak beszélgettek, ez nem jelenti azt, hogy úristennn már járnak..
2015. június 21. 10:11
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Igen, valóban. Beszélgettek, és akkor a sajtó már rögtön azt szűri le, hogy járnak. Szerintem nem öt perc hírnévre vágyó "bennfentesek" állításait kéne kész tényként venni...
2015. június 21. 10:59
Mert manapság ha két ember beszélget rögtön az jön le hogy járnak..
2015. június 21. 11:03
Szóval,hogy ha valakik elkezdenek beszélgetni egymással akkor azok már rögtön együtt is vannak?Ezek szerint akkor ha valakivel én is elkezdek beszélgetni,akkor ő már a szerelmem?
2015. június 21. 13:09
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Jó, én ott tartok, hogy aki az ex barátnője újból összejöttek, sőt meg is kérte a kezét..
2015. június 21. 15:19
Egyszerűen kezd belőlem ellenszenvet kiváltani a média. Két felnőtt beszélget, ismerkedik, erre minden újságíró sokkot kap, hogy minél hamarabb cikket írjanak belőle, ettől elindul ez a pletyka, ami rengeteg kellemetlenséget okoz a két szóban forgó személynek. Mi van ha nem romantikáznak, hanem pl. épp a lábgombáról diskurálnak? Romantikusnak hangzik? Nem magyarázhatják ki magukat, úgy hogy "Harry csak a lábgomba kezelésére kért tanácsot...nem randiztunk." Előbb lennie kéne valami komolyabb jelnek, mielőtt az egész világ elkezdené tervezni az esküvőt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.