A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója bemutatta első videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier – Benji: Atmosphere (Newik Remix)
2015. június 30. 10:20
![]() |
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5825 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 ![]() |
Hmmm ez érdekes lett. Nem pont egy ilyen dalt vártam volna tőle... Az X-Faktroban sokkal jobbnak tűnt a hangja, itt olyan mintha nem is énekelne rendesen. Meg szerintem alapjában nem áll neki ez a stílus jól, olyan mintha elveszne a hangja a zenében, meg valljuk be ez valóban tucatzene lett. Nekem a klipje sem tetszik különösebben. Ezt a klipet eltudnám képzelni pl. Justin Timberlake-nek, de nem egy tizenéves fiúnak... Nekem ez most nem tetszik. Pedig az X-Faktorban végig neki drukkoltam

a dal nem annyira tetszik, de Benji hangját viszont nagyon szeretem.
A dal egész jó...de a klip nagyon rossz.....főleg amikor azok a csajok ott rángatoznak...az a rész elég röhejes! :"D
2015. június 30. 11:40
![]() |
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 ![]() |
A dal elmegy és amugy abba a suliba jár Benji ahova én. Ági néninek adott is autogrammot nekem meg az autogramm másolata lóg a falon. Bár a klip nem lett a legjobb többet vártam tőle. De az volt a legviccesebb sztem amikor 2 csajjal mellette ment végig a folyosón a suliban. Na ennnyi volt a magánéletemből pá!
2015. június 30. 12:17
![]() |
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 ![]() |
Szerintem jó lett

2015. június 30. 13:45
![]() |
Ariana2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 244333 ![]() |
A dal jó de a videóklip nagyon rossz
Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Sarah Shahi Adam Demosról: "Ha vele vagyok, nem kell tettetnem semmit"
Ilyen volt a közös munka.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.