A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója bemutatta első videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier – Benji: Atmosphere (Newik Remix)
2015. június 30. 10:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hmmm ez érdekes lett. Nem pont egy ilyen dalt vártam volna tőle... Az X-Faktroban sokkal jobbnak tűnt a hangja, itt olyan mintha nem is énekelne rendesen. Meg szerintem alapjában nem áll neki ez a stílus jól, olyan mintha elveszne a hangja a zenében, meg valljuk be ez valóban tucatzene lett. Nekem a klipje sem tetszik különösebben. Ezt a klipet eltudnám képzelni pl. Justin Timberlake-nek, de nem egy tizenéves fiúnak... Nekem ez most nem tetszik. Pedig az X-Faktorban végig neki drukkoltam
a dal nem annyira tetszik, de Benji hangját viszont nagyon szeretem.
A dal egész jó...de a klip nagyon rossz.....főleg amikor azok a csajok ott rángatoznak...az a rész elég röhejes! :"D
2015. június 30. 11:40
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
A dal elmegy és amugy abba a suliba jár Benji ahova én. Ági néninek adott is autogrammot nekem meg az autogramm másolata lóg a falon. Bár a klip nem lett a legjobb többet vártam tőle. De az volt a legviccesebb sztem amikor 2 csajjal mellette ment végig a folyosón a suliban. Na ennnyi volt a magánéletemből pá!
2015. június 30. 12:17
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Szerintem jó lett
2015. június 30. 13:45
|
|
Ariana2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 244333 offline
|
A dal jó de a videóklip nagyon rossz
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: