A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója bemutatta első videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier – Benji: Atmosphere (Newik Remix)
2015. június 30. 10:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hmmm ez érdekes lett. Nem pont egy ilyen dalt vártam volna tőle... Az X-Faktroban sokkal jobbnak tűnt a hangja, itt olyan mintha nem is énekelne rendesen. Meg szerintem alapjában nem áll neki ez a stílus jól, olyan mintha elveszne a hangja a zenében, meg valljuk be ez valóban tucatzene lett. Nekem a klipje sem tetszik különösebben. Ezt a klipet eltudnám képzelni pl. Justin Timberlake-nek, de nem egy tizenéves fiúnak... Nekem ez most nem tetszik. Pedig az X-Faktorban végig neki drukkoltam
a dal nem annyira tetszik, de Benji hangját viszont nagyon szeretem.
A dal egész jó...de a klip nagyon rossz.....főleg amikor azok a csajok ott rángatoznak...az a rész elég röhejes! :"D
2015. június 30. 11:40
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
A dal elmegy és amugy abba a suliba jár Benji ahova én. Ági néninek adott is autogrammot nekem meg az autogramm másolata lóg a falon. Bár a klip nem lett a legjobb többet vártam tőle. De az volt a legviccesebb sztem amikor 2 csajjal mellette ment végig a folyosón a suliban. Na ennnyi volt a magánéletemből pá!
2015. június 30. 12:17
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Szerintem jó lett
2015. június 30. 13:45
|
|
Ariana2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 244333 offline
|
A dal jó de a videóklip nagyon rossz
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: