Ariana Grande nem viselkedett éppen úrinőhöz méltóan egy fánkboltban az elmúlt hétvégén, ezzel pedig kivívta számos amerikai haragját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 09:57
2015. július 09. 10:04
BTR Rusher Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.08. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 244657 offline |
Hmmmmmmmmmmmmmm fura hogy így kifakadt magából...
2015. július 09. 10:06
hát most na kiállíthatják csillogó ruhákban a színpadra és a sajtósok a szájába rághatnak pár mondatot attól még kiesik a kapa a szájából
2015. július 09. 10:07
Roppant felnőttesen viselkedett. Kezd elszállni magától, pedig nincs miért.
*respect*
Jaj bocs nem ide!
Nagyon szánalmas a csaj. Első pillanattól kezdve tudtam!...
Jaj bocs nem ide!
Nagyon szánalmas a csaj. Első pillanattól kezdve tudtam!...
1 felhasználónak tetszik:
rockendra13
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Eddig is utáltam ezt a kis fruskát, de tényleg semmi tiszteletem nem maradt felé. Jó, nem mintha egyébként lett volna. Undorító ahogy viselkedett. Nem elég a közönségessége, de még az alapvető tisztelet is hiányzik belőle. Ezért nem tudom megadni neki én sem. Tűnjön el végre.
rockendra13
2015. július 09. 10:08
OFF: A "bocsánatkérés" amit kiadott az sokkal megmosolyogtatóbb.
ON: Én a hosszabb változatú videót láttam, és ha bármelyik kedvencem ilyen viselkedést mutatna, ha nem is egy életre, de egy jó időre biztosan elásná magát a szemembe, és óriásit csalódnék benne... Mondjuk Grande kapcsán nem lepődök meg, mert vele kapcsolatban rengeteg negatív élményt olvastam, csak azokról szerencséjére nem került nyilvánosságra (még) videó.
Idézet
"I am EXTREMELY proud to be an American and I've always made it clear that I love my country. What I said in a private moment with my friend, who was buying the donuts, was taken out of context and I am sorry for not using more discretion with my choice of words. As an advocate for healthy eating, food is very important to me and I sometimes get upset by how freely we as Americans eat and consume things without giving any thought to the consequences that it has on our health and society as a whole. The fact that the United States has the highest child obesity rate in the world frustrates me. We need to do more to educate ourselves and our children about the dangers of overeating and the poison that we put into our bodies. We need to demand more from our food industry. However I should have known better in how I expressed myself; and with my new responsibility to others as a public figure I will strive to be better. As for why I cannot be at the MLB show, I have had emergency oral surgery and due to recovery I cannot attend the show. I hope to make it up to all those fans soon. That being said let me once again apologize if I have offended anyone with my poor choice of words.
- Ariana Grande"
- Ariana Grande"
ON: Én a hosszabb változatú videót láttam, és ha bármelyik kedvencem ilyen viselkedést mutatna, ha nem is egy életre, de egy jó időre biztosan elásná magát a szemembe, és óriásit csalódnék benne... Mondjuk Grande kapcsán nem lepődök meg, mert vele kapcsolatban rengeteg negatív élményt olvastam, csak azokról szerencséjére nem került nyilvánosságra (még) videó.
2015. július 09. 10:14
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Szeretem Arianát, de egyre többet csalódok benne, egyre több a cikk róla hogy hogyan viselkedik meg minden , de ez ki? komolyan kezd már kiakasztani, miért viselkedik így???
2015. július 09. 10:18
De, hogy lehet ilyen hülye?! Mert ha csak azt mondta volna, hogy "mi a f*sz ez?" akkor jobb egy fokkal....de miért kellett hozzá tenni, hogy utálja Amerikát?! De most komolyan mit várt, hogy majd állva tapsolnak az Amerikaiak?!.....Meg most azért akadt ki, hogy egy fánk boltban vannak fnákok?! :"D
Röhejes ez a csaj.
Röhejes ez a csaj.
2015. július 09. 10:22
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 690 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline |
Hátt..om...hogy is kezdjem..Nagyon sokan ki vannak akadva rá emiatt..igen ez nem volt egy udvarias dolog...de akkor is nem rendszeresen csinálja ezt mint Mileyka..Szerintem ezgyszer belefér..nem tudhatjuk mit csinált előtte Ariana..lehet hogy pont veszekedet valakivel és igy fejeszte ki a dühét..én ezért nem ítélem el mivel Ari nem ilyen ♥
Nekem semmit nem csökkent a szememben ♥
Nekem semmit nem csökkent a szememben ♥
ariana grande14
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.